Οι πόζες της Αναστασίας Παντούση με μαγιό είναι «Όνειρο Θερινής Νυκτός»

Οι πόζες της Αναστασίας Παντούση με μαγιό είναι «Όνειρο Θερινής Νυκτός»

Tους τελευταίους μήνες πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την ηθοποιό σε σχέση με τον Ιωάννη Παπαζήση ενώ πρόσφατα βρέθηκαν και οι δύο σε συναυλία στο Λονδίνο. 

Πολλοί είναι οι λόγοι που η Αναστασία Παντούση έχει απασχολήσει έντονα τα media τους τελευταίους μήνες. Αφενός το υποκριτικό της ταλέντο που αποδεικνύεται μέσα από κάθε της ρόλο και την ανοδική πορεία που έχει πάρει η καριέρα της με αργά και σταθερά βήματα. Συμμετοχές όπως αυτή στο Κόκκινο Ποτάμι, τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη που προβλήθηκε το 2019-2020 από το Open, αλλά και στην παράσταση «Ημέρα Κυρίου», εκτόξευσαν τις «μετοχές» της σε θέατρο και τηλεόραση και μας έκαναν να μιλάμε για ένα αναδυόμενο ταλέντο νατουραλιστικής σχολής υποκριτικής.

https://www.instagram.com/p/CWLfGjiqpRk

Αφετέρου, η προσωπική της ζωή και το πέπλο μυστηρίου που την τυλίγει εδώ και χρόνια. Εκείνη δεν μιλά για τα προσωπικά της, δεν επιβεβαιώνει, δεν διαψεύδει, δεν κάνει paparazzi-like φωτογραφήσεις. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες πολλά είναι τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Ιωάννη Παπαζήση.

https://www.instagram.com/p/CRooiPuqUgD

Ένα Κόκκινο Ποτάμι στο Λονδίνο

Παρόλο που αμφότεροι σφυρίζουν αδιάφορα στα δημοσιεύματα αυτά και δεν δίνουν σημασία σε όσα λέγονται και γράφονται, οι φήμες αντί να καταλαγιάζουν, φουντώνουν. Πιο πρόσφατη αφορμή ήταν το γεγονός ότι βρέθηκαν και οι δύο το ίδιο διάστημα στην ίδια πόλη. Κι αν η πόλη αυτή ήταν η Αθήνα, δεν θα υπήρχε λόγος «ανησυχίας». Όταν όμως είναι το Λονδίνο;

https://www.instagram.com/p/ChZ4Ps3KZJy
https://www.instagram.com/p/ChUmjQHKm5I
https://www.instagram.com/p/ChZYbikKkQv

Μπορεί και να είναι τυχαίο, μπορεί και όχι- με πιθανότερο σενάριο σαφώς το δεύτερο. Άλλωστε, εκτός από την ίδια πόλη, βρέθηκαν και στην ίδια συναυλία, αυτή των Coldplay. Εκείνος πάντως είναι σταθερός στην επιλογή του να μην μιλά δημόσια για την προσωπική του ζωή. «Η απάντηση “δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου” στις μέρες μας φαίνεται λίγο σαν απαξίωση και συχνά δεν τη δεχόμαστε. Είναι όμως μια απάντηση και επουδενί απαξίωση για το κοινό που διαβάζει τη συνέντευξη. Δεν απαντάω καθόλου στην ερώτησή σου γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλο άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ» έχει πει χαρακτηριστικά.

Είτε το επιβεβαιώσουν, είτε όχι, έχουμε πολλούς λόγους να τσεκάρουμε το προφίλ της Αναστασίας Παντούση στο Instagram, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Η ηθοποιός διαθέτει πολλά ωραία σχέδια μαγιό, κυρίως πιο μίνιμαλ αλλά και άλλα περισσότερο fancy.

https://www.instagram.com/p/ChPIMKQK3Xk
https://www.instagram.com/p/Cgt3xTSKNVQ
https://www.instagram.com/p/CgmDnyaq4OC
https://www.instagram.com/p/CgbkgmGqp1y
https://www.instagram.com/p/Cg4cHXBqDWF
https://www.instagram.com/p/CfwdwYVqjD3
https://www.instagram.com/p/CT_4zzfKWDz
https://www.instagram.com/p/CUHlg3nq2Sx
https://www.instagram.com/p/CRjUT-jK9Cd
https://www.instagram.com/p/COf1Apdn6bo

Η 30χρονη ηθοποιός γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1991 και μεγάλωσε με την οικογένειά της στα Σπάτα Αττικής. Έχει έναν μικρότερο αδερφό, ο πατέρας της είναι γυμναστής και η μητέρα της διακοσμήτρια. Εκείνη ξεκίνησε να σπουδάζει νηπιαγωγός όταν αποφάσισε να γραφτεί και σε δραματική σχολή.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, είχε πει: «Τα παιδικά μου χρόνια τα πέρασα στα Σπάτα. Εκεί κάναμε και τις πρώτες μας θεατρικές ομάδες. Μόλις, όμως, γράφτηκα στο Μουσικό Γυμνάσιο στην Παλλήνη, πολλοί συμμαθητές μου έμεναν στα προάστια της Αθήνας και στο Κέντρο, οπότε άρχισα σιγά σιγά να διευρύνω τον κοινωνικό μου κύκλο. Το Μουσικό Γυμνάσιο και μετέπειτα Λύκειο έγινε η δεύτερή μου οικογένεια και διαμόρφωσε την προσωπικότητά μου σε πολλούς τομείς. Η απόφαση των γονιών μου να με στείλουν σε μουσικό σχολείο ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να μου κάνουν.

https://www.instagram.com/p/CH2zYUBHkjq

Τους προβλημάτιζε το γεγονός πως ένας ηθοποιός δεν έχει πάντα σταθερή δουλειά. Οπότε με προέτρεψαν να το κάνω παράλληλα με κάτι άλλο. Κι επειδή ανέκαθεν είχα δύο λατρείες, τις τέχνες και τα παιδιά, αποφάσισα να πάω σε μια ιδιωτική σχολή για νηπιαγωγούς, την οποία και τελείωσα. Η φοίτηση ήταν τριετής. Παράλληλα με τις σπουδές, παρακολουθούσα σεμινάρια υποκριτικής. Συνδύαζα και τα δύο και ήμουν ευχαριστημένη τόσο εγώ όσο και οι γονείς μου.

https://www.instagram.com/p/CNC8eDBnbUj

Η αλήθεια είναι πως απογοητεύτηκα από τον τρόπο που λειτουργούν τόσο τα ιδιωτικά όσο και τα δημόσια νηπιαγωγεία. Οπότε αποφάσισα να ασχοληθώ ολοκληρωτικά με την υποκριτική. Ύστερα από έρευνα, βρήκα τον σκηνοθέτη Γιώργο Γρηγοριάδη που κάνει παιδικό θέατρο και πήγα για οντισιόν στο θέατρο Ορφέας για μια παιδική παράσταση. Αυτή η παράσταση διήρκεσε τέσσερα χρόνια και κάναμε περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.

Από μικρή ηλικία κατάφερα να βιοπορίζομαι και να μη ζητάω χρήματα από τους γονείς μου. Είχα ανεξαρτητοποιηθεί σε οικονομικό επίπεδο και κατάφερα να κάνω κάτι το οποίο αγαπούσα από μικρό παιδί, και ειδικά το θέατρο».

https://www.instagram.com/p/CKJqUlyHLlk

Μιλώντας στο Oneman.gr, είχε μάλιστα παραδεχθεί πως είναι κρυφο-ρομαντική: «Τελικά, μεγαλώνοντας, έχω καταλάβει ότι μάλλον αυτό είμαι. Αν και το κρύβω και από τον ίδιο μου τον εαυτό. Μάλλον γιατί δε θέλω να πληγωθώ. Γιατί μια χαρά ακούγεται στα χαρτιά το κεραυνοβόλο της υπόθεσης. Αλλά, στην πραγματικότητα, όλο αυτό το κατακούτελο, πόση διάρκεια μπορεί όντως να έχει;

Είμαι πολύ ζηλιάρα. Και έντονη, όσον αφορά τους καβγάδες. Έχω τραβήξει χειρόφρενο και έχω αρχίσει να χτυπιέμαι από τα νεύρα στο τιμόνι. Φαντάσου, για να στο κάνω εικόνα, το τέρας της Τασμανίας μέσα σε ένα αμάξι. Προφανώς δεν ξεφεύγω με το παραμικρό. Πρέπει να με βγάλει εντελώς εκτός ορίων ο άλλος. Ας μην το αναλύσουμε, όμως, άλλο. Ας πούμε απλά ότι κάποιος σίγουρα δε βαριέται ποτέ μαζί μου. (…)Η αλήθεια είναι ότι βιώνω τα πάντα έντονα, στο πετσί μου. Θέλω ένταση στη ζωή μου».