Κατερίνα Καινούργιου: Το bachelor πάρτι λίγο πριν την κουμπαριά και η on air πρόταση γάμου

Κατερίνα Καινούργιου: Το bachelor πάρτι λίγο πριν την κουμπαριά και η on air πρόταση γάμου

Κουμπάρα στον γάμο της συνεργάτιδάς της Μάιρας Γρυπαίου στην Κεφαλονιά θα γίνει η παρουσιάστρια και στο χθεσινό pre-wedding party διασκέδασαν με την ψυχή τους!

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ξεχωριστό για την Κατερίνα Καινούργιου αφού θα γίνει κουμπάρα για πρώτη φορά, επισφραγίζοντας μάλιστα με αυτόν τον τρόπο τη φιλία της με τη γνωστή hair stylist Μάιρα Γρυπαίου.

Η καλή φίλη και συνεργάτιδα της παρουσιάστριας παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κώστα Τζιώτη, και φίλοι και συγγενείς έχουν ταξιδέψει στην Κεφαλονιά όπου θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο προκειμένου να βρίσκονται δίπλα της στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής της.

H Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε στην Κεφαλονιά για τον γάμο - Το φόρεμα και οι φωτογραφίες

Το μεσημέρι της Παρασκευής (19/8) η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τις υπόλοιπες φίλες της Μάιρας Γρυπαίου διοργάνωσαν το bachelor πάρτι της μέλλουσας νύφης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Λάσση της Κεφαλονιάς και τα κορίτσια φόρεσαν μαγιό, παρεό, πήραν ένα κοκτέιλ στο χέρι και το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Στιγμιότυπα από το pre-wedding party στην παραλία δημοσίευσε η κουμπάρα Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου όλες μαζί οι καλεσμένες πόζαραν στον φωτογραφικό φακό για τις αναμνηστικές φωτογραφίες, χαμογελαστές και ευδιάθετες λίγο πριν το μυστήριο.

https://www.instagram.com/p/ChcpCaPopMj

Η φιλία και η κουμπαριά με την Μάιρα Γρυπαίου

Η φιλία της Μάιρας Γρυπαίου και της Κατερίνας Καινούργιου μετρά αρκετά χρόνια. Η γνωστή hair stylish επιμελείται τα μαλλιά της παρουσιάστριας τις τελευταίες 7 σεζόν, από την εποχή που η Κατερίνα Καινούργιου ανήκε στο δυναμικό του Open.

Το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 2 Ιουλίου του 2021, στην τελευταία εκπομπή του «Ευτυχείτε» στο Open, η «Κatken» κάλεσε την Μάιρα να βγει στην εκπομπή και να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις του Survivor. Ένα βίντεο που έπεσε on air ήταν τελικά μία δημόσια εξομολόγηση του συντρόφου της κομμώτριας, Κώστα, ο οποίος είχε οργανώσει πρόταση γάμου έκπληξη με την βοήθεια της παρουσιάστριας.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να τους ζητήσει να γίνει κουμπάρα στον γάμο τους, με το ζευγάρι να αποδέχεται την πρόταση με χαρά.

Τότε συγκινημένη είχε μιλήσει για την συνεργάτιδά της: «Να υποδεχτούμε την καλύτερη κομμώτρια όλων των εποχών. Είναι το πιο καλό κορίτσι που έχω γνωρίσει και παράλληλα το πιο ταλαντούχο πλάσμα. Εκτός από συνεργάτιδα, είναι μία από τις καλύτερες φίλες που είχα στην ζωή μου, είναι άνθρωπος μου. Είναι σαν να έγινε πρόταση γάμου σε εμένα σήμερα».

Πηγή φωτογραφιών: @katken