Αυτό είναι το χειρότερο τραγούδι των 90s

Αυτό είναι το χειρότερο τραγούδι των 90s

Το μουσικό περιοδικό Rolling Stone έβαλε τους αναγνώστες του να ψηφίσουν το χειρότερο τραγούδι της δεκαετίας του '90 και αυτά είναι τα αποτελέσματα.

Η μουσική σκηνή των 90s έχει τη δικιά της ιστορία, και τι ιστορία είναι αυτή. «Τεράστια» συγκροτήματα, μεγάλες φωνές, εκπληκτικά τραγούδια, η άνθηση της dance σκηνής και πολλά ακόμα συμπληρώνουν αυτή την ιστορία.

Όπως και σε κάθε άλλη δεκαετία όμως, έτσι και από αυτή του '90 δεν έλειπαν τα «μαύρα πρόβατα» της μουσικής, κάποιοι καλλιτέχνες δηλαδή που δημιούργησαν κομμάτια τα οποία θέλουμε να ξεχάσουμε –και μάλλον το ίδιο θέλουν και αυτοί.

Το θρυλικό μουσικό περιοδικό Rolling Stone, είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό μια ψηφοφορία για τους αναγνώστες του, με θέμα «Τα top 10 χειρότερα τραγούδια των 90s».

Η λίστα αυτή αποκαλύφθηκε τη Τετάρτη που μας πέρασε και μεγάλος νικητής (όπως το δει κανείς) της ψηφοφορίας ήταν το κομμάτι «Barbie World», του συγκροτήματος Aqua. Μην κάνετε πως δεν το ξέρετε, όλοι μας το χορέψαμε ή έστω το μουρμουρίσαμε σε κάποια στιγμή της ζωής μας.

Τη «τριάδα της συμφοράς» έκλεισαν το «Macarena» των Los Del Rio στο νούμερο 2 και το «Achy Breaky Heart» του Billy Ray Cyrus –ναι, του μπαμπά της Miley- στο νούμερο 3. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν τα ακόλουθα:

4. Vanilla Ice – Ice Ice Baby
5. Chumbawamba – Tubthumping
6. Hanson – MMMBop
7. Celine Dion – My Heart Will Go On
8. Baha Men – Who Let The Dogs Out?
9. Right Said Fred – I'm Too Sexy
10. 4 Non Blondes – What's Up?