Full in love η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το ζουν στο Μπαλί - Όλες οι φωτο

Full in love η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το ζουν στο Μπαλί - Όλες οι φωτο

Το φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι του ζευγαριού στο εξωτικό Μπαλί θα σε μαγέψει!

Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού και την επιστροφή στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ταξίδεψαν εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στο μακρινό και πανέμορφο Μπαλί, όπου έζησαν μοναδικές και πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, οι δύο ηθοποιοί επέλεξαν να περάσουν τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού στην εξωτική Ινδονησία και να γνωρίσουν έναν... άλλον κόσμο, ο οποίος όπως μπορείς να καταλάβεις από τα χαμόγελά τους στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασαν, τους ξετρέλανε.

https://www.instagram.com/p/ChUchOlp_8U

Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης ζουν σε ένα σπίτι με αρμονία και στυλ

Το ζευγάρι δεν άφησε φυσικά παραπονεμένους τους followers του στο Instagram, αφού τόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όσο και η Κατερίνα Γερονικολού μοιράστηκαν μαζί μας πολλά στιγμιότυπα από τις δραστηριότητές τους στον εξωτικό προορισμό και τις μοναδικές εμπειρίες που βίωσαν, οι οποίες σίγουρα θα τους μείνουν αξέχαστες.

https://www.instagram.com/p/ChcExE5ham_

Τα καταπράσινα τοπία, οι μαϊμούδες και ο τόσο διαφορετικός τρόπος ζωής ήταν μερικά από εκείνα που ξετρέλαναν τους followers του ζευγαριού, με τα likes να «παίρνουν φωτιά».

Η περιπέτεια του ερωτευμένου ζευγαριού στην Ινδονησία

Μην σε ξεγελούν όμως τα πλατιά χαμόγελα της Κατερίνας και του Γιάννη, αφού δεν κύλησαν όλα ομαλά σε αυτό το ταξίδι (βέβαια τίποτα δεν στάθηκε ικανό να τους χαλάσει τη διάθεση!).

Εκτός από τις ξέγνοιαστες στιγμές, βίωσαν και... περιπέτειες, αφού όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Γερονικολού μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το που έφτασαν στην Ινδονησία έπεσαν θύματα κλοπής, χάνοντας τις βαλίτσες με όλα τους τα πράγματα.

«Πρέπει να νιώσεις λόγω εμπειρίας (κι όχι θεωρίας) πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα-νομίζαμε και νιώθαμε- κάποιας αξίας. Χάσαμε μόλις φτάσαμε στην Ινδονησία τις βαλίτσες μας με ΟΛΑ μας τα πράγματα. Φέτος είναι η χρόνια που το «μάθημα» είναι να μην στηρίζεσαι σε αντικείμενα. Μόνο σε ανθρώπους. (Και ζωάκια..!)», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις όλο το φωτογραφικό υλικό από το απίθανο ταξίδι της Κατερίνας Γερονικολού και του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο Μπαλί.

Πηγή φωτογραφιών: @katerina_geronikolou @gtsimitselis