Τόνια Σωτηροπούλου: «Κλαίω πολύ και πλέον δίνω το δικαίωμα στον εαυτό μου να μην είμαι καλά»

Τόνια Σωτηροπούλου: «Κλαίω πολύ και πλέον δίνω το δικαίωμα στον εαυτό μου να μην είμαι καλά»

Μέσα από ένα Q&A, η ηθοποιός αναφέρθηκε στους τοξικούς ανθρώπους, στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις δύσκολες μέρες, ενώ αποκάλυψε ότι όταν νιώθει θλίψη επιτρέπει στον εαυτό της να ξεσπάσει.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μια γυναίκα που αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές από εμάς όχι μόνο χάρη στο στιλιστικό της ταλέντο, αλλά και χάρη στην ισχυρή της προσωπικότητα. Κάθε φορά που εκφράζει τις ιδεολογίες και τις σκέψεις της, μας κάνει να ταυτιζόμαστε μαζί της και να παίρνουμε διδάγματα ζωής.

Το βράδυ της Παρασκευής (19/8), η σύζυγος του Κωστή Μαραβέγια ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις ανέμελες στιγμές των διακοπών της και θέλησε να κάνει ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ώστε να έρθει σε επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/Cg1kqJNoLX5

Η Τόνια Σωτηροπούλου ευχήθηκε στον Κωστή Μαραβέγια με τον πιο ξεχωριστό τρόπο

«Παίρνω τον χρόνο μου, αισθάνομαι θλίψη, απογοήτευση, αποτυχία»

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δεν διστάζει να εκφράσει τις βαθύτερες απόψεις της για διάφορα ζητήματα. Έτσι και τώρα, όταν ένας follower της την ρώτησε τι κάνει όταν δεν είναι καλά, εκείνη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Κλαίω πολύ και πλέον δίνω το δικαίωμα στον εαυτό μου να μην είμαι καλά, παίρνω τον χρόνο μου, αισθάνομαι θλίψη, απογοήτευση, αποτυχία. Είχα μεγάλη αντίσταση σε όλα αυτά τα συναισθήματα, τα κλείδωνα και έβλεπα πάντα τη θετική πλευρά. Έλεγα ότι αύριο θα είναι μια άλλη μέρα. Τελικά ό,τι συσσώρευα το έβλεπα μπροστά μου, πλέον δεν το κάνω, μου δίνω τον χώρο μου και τελικά έρχεται όντως μια άλλη μέρα. Ό,τι και να συμβαίνει πάντα έχεις ανθρώπους και συνθήκες που αξίζουν την ευγνωμοσύνη σου».

299815438_590937759349971_8746117221454156858_n.jpg

Η αφοπλιστική απάντηση για τους τοξικούς ανθρώπους

Ένας άλλος ακόλουθος της Τόνιας Σωτηροπούλου την ρώτησε πώς καταλαβαίνει ότι έχει δίπλα της τοξικούς ανθρώπους, με την ίδια να εξομολογείται:

«Όταν δεν χαίρονται με τη χαρά μου. Επίσης σε σχέσεις φιλικές και επαγγελματικές που μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα, σωστό είναι να εξετάζουμε το ενδεχόμενο να είμαστε εμείς οι τοξικοί και όχι εκείνοι».

299843743_818858372623533_1799116233899193607_n.jpg

«Να λέμε σ' αγαπώ και σε θαυμάζω»

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει τη μοναξιά και πώς έρχεται η επόμενη μέρα, η Τόνια Σωτηροπούλου συμβούλεψε τους διαδικτυακούς της φίλους:

«- παίρνουμε σκύλο

- μαζεύουμε χρήματα για να κάνουμε ταξίδια και όχι για να αγοράζουμε άχρηστα πράγματα

- πηγαίνουμε πιο συχνά σινεμά

- λέμε σ' αγαπώ και σε θαυμάζω».

Πηγή φωτογραφιών: @toniasotiropoulou