Η Τόνια Σωτηροπούλου ευχήθηκε στον Κωστή Μαραβέγια με τον πιο ξεχωριστό τρόπο

Η Τόνια Σωτηροπούλου ευχήθηκε στον Κωστή Μαραβέγια με τον πιο ξεχωριστό τρόπο

Ο τραγουδιστής είχε γενέθλια και η σύζυγός του φρόντισε να διοργανώσει την ωραιότερη έκπληξη.

Ο Κωστής Μαραβέγιας είχε χθες γενέθλια (13.05) και δέχθηκε δύο άκρως εντυπωσιακές τούρτες. Ο τραγουδιστής γιόρτασε με τη σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου και μερικούς στενούς φίλους στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσά τους ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του, Τζίνα Βαρελά.

Από νωρίς η Τόνια Σωτηροπούλου ευχήθηκε στον αγαπημένο της σύζυγο με όλους τους ευφάνταστους τρόπους που της ήρθαν στο μυαλό, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η ηθοποιός-μοντέλο δημοσίευσε μερικά σπάνια στιγμιότυπα από τα ταξίδια τους όπως φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το πάρτι γενεθλίων και οι ευχές της Τόνιας Σωτηροπούλου

«Happy birthday darling», έγραψε η ηθοποιός δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του συζύγου της. Αγκαλιασμένοι και εμφανώς ευδιάθετοι, Τόνια και Κωστής ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας πόσο ευτυχισμένοι είναι.

https://www.instagram.com/p/Cdg0NVGoLgi

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Η αλήθεια για το γαμήλιο ταξίδι στο Λονδίνο και τα σχόλια

Η ζωή τους μετά τον γάμο

Πριν από λίγο καιρό ο τραγουδιστής είχε δηλώσει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ότι νιώθει πιο ελεύθερος τώρα που είναι παντρεμένος. «Όταν ξέρεις τα όρια στη ζωή σου, έχεις τη λαχτάρα να κινείσαι ελεύθερος. Υπήρξε ένα συναίσθημα έξω από εμένα, που με οδήγησε σε έναν άνθρωπο και είναι ο άνθρωπος μου. Με την Τόνια αισθάνθηκα αυτό που δεν είχε αισθανθεί. Δεν μπορώ να το εκλογικεύσω εύκολα και να σου πω τα αρνητικά χαρακτηριστικά αλλά και τα θετικά που έχει. Μπορώ όμως να σου πω, ότι αισθάνθηκα αυτό που δεν είχα αισθανθεί για να με φέρει στην ίδια κατάσταση στη ζωή μου. Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν μια τρέλα της στιγμής που την κίνησα εγώ, ήταν κάτι αιφνίδιο», ανάφερε για την σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου.

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πολύ καλά είναι όλα. Το συζητούσαμε πάντα. Λέγαμε σαν παντρεμένοι είμαστε. Μου λέει «πιστεύεις θα παντρευτούμε κανονικά;», λέω «εντάξει, όχι κανονικά». Οπότε είπαμε να κάνουμε κάτι μικρό, μαζεμένο, ένα πάρτι. Έκανε πρόταση κανονικά. Εγώ πίστευα ότι πήγαινε να πάρει κάτι από την τσάντα του. Ήταν ωραίο και πολύ αστείο και συγκινητικό μετά. Θρησκευτικό γάμο δεν θα κάνουμε. Θα κάνουμε σίγουρα ένα πιο μεγάλο πάρτι κάποια στιγμή», είχε δηλώσει η Τόνια Σωτηροπούλου στον Νίκο Μουτσινά.

Πηγή κεντρικής: toniasotiropoulou