Το αντίο του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον Ρόμπερτ Oυίλιαμς ήταν από καρδιάς

Το αντίο του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον Ρόμπερτ Oυίλιαμς ήταν από καρδιάς
ndpphoto.gr

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποχαιρέτησε τον μπαμπά της Ιλένιας με τον δικό του τρόπο. 

Από το πρωί, η είδηση θανάτου του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, έχει θυμίσει στη θλίψη τους θαυμαστές του μουσικοσυνθέτη αλλά και την οικογένειά του.

Από την οικογένεια Ουίλιαμς, η Ιλένια, ήταν εκείνη που ένα συγκινητικό βίντεο στο Instagram, αποχαιρέτησε τον μπαμπά της.

H Ιλένια Ουίλιαμς αποχαιρετά τον μπαμπά της όπως κι εκείνος θα ήθελε: με τους δυο τους να τραγουδούν

Κι ήρθε η ώρα, για τον πάλαι ποτέ σύντροφο της Ιλένιας, Δημήτρη Ουγγαρέζο, να αποχαιρετήσει κι εκείνος τον καλύτερο άνθρωπο όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Μένα tweet, ο παρουσιαστής μίλησε για τον πάλαι ποτέ «πεθερό» του με λόγια αγάπης και σεβασμού τονίζοντας χαρακτηριστικά:

ougga.JPG

«Δε γράφω τέτοια… Φροντίζω να μη μπερδεύω τα δημόσια με «τα δικά μου». Όμως, νιώθω την ανάγκη να πω σε όλους, όσοι δεν τον γνώρισαν ότι σήμερα έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος που συνάντησα. Εκείνος που δεν είχε να πει κακή κουβέντα ακόμη κ για όποιον τον αδίκησε. Αντίο Ρόμπερτ μου».

Όταν ο Δημήτρης, ήταν ακόμα ζευγάρι με την Ιλένια, το 2015, ο μπαμπάς της, Ρόμπερτ δεν είχε αμελήσει να πει τη γνώμη του για τον τότε αγαπημένο της κόρης του αλλά και για εκείνη:

«Η Ιλένια είναι συναισθηματική και εσωστρεφής. Βάζει στόχους, απογοητεύεται εύκολα αλλά γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ οι γονείς, ώστε να την βοηθάμε να ξεπερνάει απογοητεύσεις και δυσκολίες και να μπορεί να προχωράει για να πετύχει τους στόχους της», είπε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς τότε για την κόρη του στην εφημερίδα «Freddo» και συνέχισε μιλώντας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Ο Δημήτρης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, μορφωμένο με ήθος και πίσω από αυτό το πρόσωπο υπάρχει παιδεία και μια οικογένεια με πραγματική αγάπη».

robert.jpg
7384798

Ο Ρόμπερτ είχε δώσει το παρών και στην κηδεία της μαμάς του Ουγγαρέζου παρότι ο παρουσιαστής και η κόρη του είχαν ήδη χωρίσει το διάστημα εκείνο.

Δημήτρης και Ιλένια ήταν ζευγάρι για περισσότερα από τέσσερα χρόνια.

Ποιος ήταν ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς

O Ρόμπερτ Ουίλιαμς ήταν κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας Poll. Από το 1974 ήταν επίσης ενεργός τραγουδιστής ποπ και ροκ. Εκπροσώπησε την Ελλάδα με τρεις άλλους τραγουδιστές στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 1977 και κατέκτησε την 5η θέση με το τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ».

Το πρώτο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1974 με τίτλο «Robert Williams». To 1976 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Μίλα μου» από το άλμπουμ «Εσύ κι εγώ». Το 1991 συνέβαλε σημαντικά στην τηλεοπτική σειρά «Η Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, για την οποία έγραψε τη μουσική και τους στίχους για πολλά τραγούδια, με σημαντικότερο το τραγούδι έναρξης με τίτλο «Μες στην προσευχή μου». Το άλμπουμ «Η Λάμψη» κυκλοφόρησε το 1992.