H Ιλένια Ουίλιαμς αποχαιρετά τον μπαμπά της όπως κι εκείνος θα ήθελε: με τους δυο τους να τραγουδούν

H Ιλένια Ουίλιαμς αποχαιρετά τον μπαμπά της όπως κι εκείνος θα ήθελε: με τους δυο τους να τραγουδούν

Η Ιλένια είχε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον μπαμπά της και είχε αναφερθεί αρκετές φορές δημόσια σε εκείνον.

Δύσκολες ώρες περνά η Ιλένια Ουίλιαμς και η οικογένειά της καθώς έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα. Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έχασε σήμερα το πρωί την άνιση μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας την showbiz και τα κοντινά του πρόσωπα στο απόλυτο πένθος.

H 32χρονη θέλησε να πει «αντίο» στον μπαμπά της, δημοσιεύοντας ένα throwback video στο οποίο τραγουδούν μαζί. Η τραγουδίστρια πόσταρε ένα κοινό τους ντουέτο από το σπίτι, όπου η Ιλένια τραγουδά και ο μπαμπάς της παίζει κιθάρα και τη συνοδεύει στην ερμηνεία.

Stand by me, ήταν το τραγούδι που ερμήνευσε η Ιλένια με τον Ρόμπερτ Γούλιαμς με τη νεαρή κοπέλα να γράφει χαρακτηριστικά:

«Δεν φοβάμαι γιατί ξέρω πως είσαι ακόμα εδώ και θα είσαι για πάντα, δίπλα μου πάντα, μπαμπά μου, μπαμπά μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Γούλιαμς, η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Μύκονο για εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει.

Έφυγε από την ζωή o τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς σε ηλικία 73 ετών

Η λατρεία στον μπαμπά της και το αντίο

Η παρουσιάστρια-τραγουδίστρια έτρεφε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της με τον οποίο είχαν κοινή αγάπη για την μουσική. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Ιλένια είχε δημοσιεύσει ένα video στο οποίο μπαμπάς-κόρη τραγουδούν μαζί, συγκινώντας τους πάντες.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ιλένια Ουίλιαμς είχε αναφέρει: «Ο τρόπος που μεγαλώνουμε λειτουργεί υποσυνείδητα ως κατευθυντήριος δύναμη στη ζωή μας. Εγώ έχω επιρροές και από τους δύο μου γονείς. Ο μπαμπάς μου αγαπά πολύ τη μουσική, βάζει πολύ συναίσθημα στα τραγούδια και στις μουσικές του. Αυτό με επηρέασε και είναι κάτι που θέλω να κάνω κι εγώ».

«Προσπαθώ να το αποφεύγω, δεν λέω συνήθως ποιος είναι ο πατέρας μου, δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ το όνομα του», είχε αναφέρει στο Εγώ η Ιλένια Ουίλιαμς.

Πριν αρκετά χρόνια η Ιλένια Ουίλιαμς έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο για τον μπαμπά της στο ipop.gr

«Μπορώ να πω πως είναι πολύ καλός μπαμπάς..
Κρατούσε πάντα τη δουλειά του έξω από το σπίτι και φρόντιζε όταν είναι μέσα στο σπίτι να είναι με μας..
Με έμαθε να μη ζω μέσα στην γυάλα, αλλά και να μην θεωρώ τίποτα δεδομένο… Το κανονικό πανεπιστήμιο είναι η ζωή μου έλεγε και τωρα το καταλαβαίνω όσο ποτέ άλλοτε…

Η δύναμη του λέει πως είναι η οικογένεια του (και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια).. Είναι πολύ αισιόδοξος σαν άνθρωπος και πάντα θα κοιτάξει την θετική πλευρά των πραγμάτων…

Δεν τον έχω δει πολλές φορές να τσαντίζεται και να νευριάζει γιατί πραγματικά δεν είναι στην φύση του.. Όταν εκνευριστεί όμως καλύτερα μην του μιλήσεις..

Δεν μπορεί την αδικία (για αυτό μάλλον έγινε και καλλιτέχνης).

Βασικά αυτή η ευγενική φυσιογνωμία που πολύ πιστεύουν πως είναι, είναι και η πραγματικότητα!! Υπάρχουν πράγματα που δεν τα γνωρίζει πολύς κόσμος, όπως για παράδειγμα πως έζησε 2 χρόνια στην Ζιμπάμπουε!! Έμενε ο μπαμπάς του εκεί και έτσι κάποια στιγμή αποφάσισε να πάει και αυτός να ζήσει εκεί… Η αγάπη του για την μουσική λεεί πως τον γύρισε πίσω…

Κάτι πολύ ιδιαίτερο είναι οι φιλίες του… Είναι πολύ δυνατές…
Μεγάλωσα με τους φίλους του μπαμπά μου και κατά συνέπεια και της μαμάς μου, μέσα στο σπίτι.. Δεν έχει αδέρφια και για αυτόν αδερφός είναι ο Κώστας Τουρνάς… Είναι αξιοσημείωτο πως είναι μαζί από παιδιά.. Είναι άλλωστε και ο νονός της αδερφής μου…

Δεν τον ενδιέφερε ποτέ να είμαι άριστη μαθήτρια… Μου έλεγε πάντα όμως, “Εγώ θέλω να είσαι ένα καλό παιδί“…

Αγαπάει πολύ τα ζώα και έχει έρωτα με τον κήπο και την φύση.. Του αρέσει πολύ να ψαρεύει και γενικώς θέλει την ηρεμία του..
Βαριέται πολύ ότι έχει να κάνει με την τεχνολογία αλλά αγαπάει πολύ το διάβασμα… Μεγάλη του αδυναμία (μετά την οικογένεια του) είναι τα αυτοκίνητα και οι κιθάρες… !!! Έχουμε πήξει στην κιθάρα στο σπίτι!!!

Ο Robert Williams είναι ο μπαμπάς μου και σίγουρα δεν θα μπορούσα να μην πω όμορφα πράγματα για αυτόν, αλλά ειλικρινά είναι και αλήθεια..

Η σχέση του με τη μαμά μου είναι πολύ ιδιαίτερη… Κάθε μέρα είναι και μια νέα περιπέτεια (αλήθεια δεν θα βαρεθούνε ποτέ αυτοί οι δύο)…

Θα μπορούσα να γράφω σίγουρα με τις ώρες για τον μπαμπά μου και για τις εικόνες που έχω μαζί του όλα αυτά τα χρόνια…
Είπα όμως να μοιραστώ μαζί σου πράγματα που δεν γνωρίζεις για αυτόν μέσα από τα δικά μου μάτια..

By the way… το όνομα του δεν είναι παρατσούκλι… Είναι το κανονικό του! Ο πατέρας του ήταν Άγγλος και από εκεί προέρχεται και το ονοματεπώνυμο…

Δεν το γνώρισα σαν καλλιτέχνη, σαν τραγουδιστή, σαν μουσικοσυνθέτη…
Τον γνώρισα σαν μπαμπά…».

Η αγάπη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς για την Ιλένια

«Η Ιλένια είναι ένα παιδί με ικανότητες, με ήθος, πολύ συναισθηματική και εσωστρεφής. Βάζει στόχους, απογοητεύεται εύκολα αλλά γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ οι γονείς, ώστε να την βοηθάμε να ξεπερνάει απογοητεύσεις και δυσκολίες και να μπορεί να προχωράει για να πετύχει τους στόχους της», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής στη Freddo.

«Ο Δημήτρης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, μορφωμένο με ήθος και πίσω από αυτό το πρόσωπο υπάρχει παιδεία και μια οικογένεια με πραγματική αγάπη», είχε τονίσει ο αείμνηστος καλλιτέχνης για τον πρώην σύντροφο της κόρης του, Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο θάνατος του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Φτωχότερος είναι εδώ και λίγες ώρες ο καλλιτεχνικός χώρος αφού ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς (πατέρας της Ιλένια Ουίλιαμς) άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 χρόνων. Την δυσάρεστη είδηση δημοσίευσε η επι δεκαετίες συνεργάτιδα και προσωπική φίλη του Μπέσσυ Αργυράκη, μέσω αναρτήσεων της στα social media.

Ο αείμνηστος καλλιτέχνης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας από τον περασμένο Μάρτιο και δίπλα του ήταν πάντα τα τρία του παιδιά ( Αλέξανδρος, Ιλένια και Μάρθα), καθώς και η σύζυγός του, Αμαλία Δημητριάδη.

Ποιος ήταν ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς

O Ρόμπερτ Ουίλιαμς ήταν κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας Poll. Από το 1974 ήταν επίσης ενεργός τραγουδιστής ποπ και ροκ. Εκπροσώπησε την Ελλάδα με τρεις άλλους τραγουδιστές στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 1977 και κατέκτησε την 5η θέση με το τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ».

Το πρώτο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1974 με τίτλο «Robert Williams». To 1976 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Μίλα μου» από το άλμπουμ «Εσύ κι εγώ». Το 1991 συνέβαλε σημαντικά στην τηλεοπτική σειρά «Η Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, για την οποία έγραψε τη μουσική και τους στίχους για πολλά τραγούδια, με σημαντικότερο το τραγούδι έναρξης με τίτλο «Μες στην προσευχή μου». Το άλμπουμ «Η Λάμψη» κυκλοφόρησε το 1992.

Πηγή κεντρικής: ndp