Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι που ζει η Εβελίνα Παπούλια μαζί την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου

Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι που ζει η Εβελίνα Παπούλια μαζί την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου

Θα το ζήλευε ακόμα και η «Μυρτάλη» από τη «Γη της ελιάς»!

Η Εβελίνα Παπούλια και η κόρη της Αφροδίτη Λιάντου έχουν μια αξιοθαύμαστη σχέση μαμάς-κόρης, μοιράζονται μαζί τα πάντα, στηρίζουν η μία την άλλη και είναι οι καλύτερες φίλες.

Η 23χρονη Αφροδίτη έζησε για κάποια χρόνια στο Λονδίνο όπου ασχολήθηκε με τη μουσική, ωστόσο από την εποχή που ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού έχει επιστρέψει στη Ελλάδα και πλέον πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Mega «Η Γη της ελιάς», μέσα από την οποία έγινε και ευρέως γνωστή στο ελληνικό κοινό.

Between Women: Η Εβελίνα Παπούλια και η Αφροδίτη Λιάντου είναι οι νέες ambassadors της Lynne

Μετά την επιστροφή της στη χώρα μας, η Αφροδίτη και η Εβελίνα ζουν κάτω από την ίδια στέγη και το σπίτι τους είναι ξεκάθαρο ότι αντικατοπτρίζει τις προσωπικότητές τους: είναι φωτεινό και μοντέρνο.

Το cozy σπίτι της ΕΒελίνας Παπούλια και της Αφροδίτης Λιάντου

Μητέρα και κόρη δεν δημοσιεύουν συχνά στιγμιότυπα μέσα από το εσωτερικό του σπιτιού τους, ωστόσο αυτές οι λίγες φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν αναρτήσει κατά καιρούς ήταν αρκετά για να πάρουμε μια γεύση από το προσωπικό τους γούστο και τη διακόσμηση που έχουν επιλέξει να έχει το διαμέρισμά τους.

Το σαλόνι τους είναι διαμπερές, με τεράστιες τζαμαρίες να το διατηρούν φωτεινό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και τις λευκές, μαύρες και γκρι αποχρώσεις να πρωταγωνιστούν.

https://www.instagram.com/p/B-FMUHZlGOD

Το τζάκι, τα διακοσμητικά μαξιλάρια και τα φυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που τραβούν την προσοχή στο σπίτι της Εβελίνας Παπούλια και της Αφροδίτης Λιάντου.

https://www.instagram.com/p/CdOEJOpoRYg

Στην κατοικία θα παρατηρήσει κανείς και τον μεγάλο καθρέφτη στον τοίχο του σαλονιού, τις μωβ κουρτίνες και τις πολύχρωμες πολυθρόνες που «σπάνε» την μονοτονία, αλλά και τα κεριά που διακοσμούν με εντυπωσιακό τρόπο τα έπιπλα.

Πρόκειται για έναν πολύ μοντέρνο και στιλάτο χώρο, μέσα στον οποίο μαμά και κόρη χαλαρώνουν και παιρνούν στιγμές ξεγνοιασιάς, έχοντας φυσικά παρέα η μία την άλλη.

Πηγή φωτογραφιών: @evelina_papoulia_official @aphrodite_liantou