Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης! Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης! Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Η οικογένεια του Άκη Πετρετζίκη μόλις μεγάλωσε, αφού η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, αφού έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, ενώ ο γιος τους Αχιλλέας απέκτησε αδερφούλα.

Το τρυφερό μήνυμα του σεφ

Μια φωτογραφία με το χεράκι της μικρούλας δημοσίευσε πριν λίγο ο Άκης Πετρετζίκης ανακοινώνοντας στους fans του ότι γέννησε η σύζυγός του. Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! #❤️ Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @mitera.gr που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις! #❤️ #mitera #happydad #dadlife #welcome #babygirl ».

https://www.instagram.com/p/Cim1EP8MAY0
petretzikis.jpg

Ήταν αρχές Απριλίου όταν ο Άκης και η Κωνσταντίνα αποφάσισαν να ανακοινώσουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. «Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα», έγραψε τότε ο διάσημος σεφ για να συμπληρώσει την τρυφερή φωτογραφία με το «Baby Loading» που ανέβασε στο προφίλ του.

akis_petretzikis_deuteri_fora_mpampas3.jpg

Και να που έφτασε η μεγάλη στιγμή να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους, που ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Η στιγμή που ο Άκης Πετρετζίκης είπε ότι θα αποκτήσει 2ο παιδάκι αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία

Όταν ο Άκης και η Κωνσταντίνα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και βάπτισαν τον γιο τους, έναν περίπου χρόνο πριν

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2021 με θρησκευτικό γάμο, ενώ την ίδια μέρα βάφτισαν και τον γιο τους Αχιλλέα.

«27/9/2021: Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές», έγραψε ο Άκης ο οποίος και μοιράστηκε φωτογραφίες από τα δύο μυστήρια και από το πάρτι που ακολούθησε.

Να σας ζήσει!