Η νέα φωτογραφία της 14χρονης Ισμήνης Αϊβάζη και όλες οι φορές που πόζαρε στο Instagram

Η νέα φωτογραφία της 14χρονης Ισμήνης Αϊβάζη και όλες οι φορές που πόζαρε στο Instagram

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη είναι μια κούκλα και ασχολείται ήδη με την υποκριτική. 

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ενώ η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε λίγους μόλις μήνες μετά το ξεκίνημα της σχέσης τους, και συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου του 2008, όταν ήρθε στον κόσμο η μονάκριβη κόρη τους Ισμήνη.

Η οικογένεια ζει ενωμένη και ευτυχισμένη σε μια υπέροχη μονοκατοικία στο Παλαιό Ψυχικό και η πλέον 14 ετών κόρη τους, είναι ολόκληρη δεσποινίδα και μάλιστα έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

https://www.instagram.com/p/CWajzx9I30I

Τα πρώτα βήματα της Ισμήνης Αϊβάζη στην υποκριτική και η στήριξη των γονιών της

Η Μαρία και ο Γιάννης έχουν τεράστια αδυναμία στην κόρη τους, την οποία λατρεύουν και στηρίζουν σε κάθε της βήμα, όπως ακριβώς έκαναν και στα πρώτα της παρθενικά βήματα στην υποκριτική.

https://www.instagram.com/p/CO5DXyYho6J

Η Ισμήνη συμμετείχε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά το 2021, και συγκεκριμένα στο cast του «Καφέ της Χαράς», με τη Μαρία Κορινθίου να εκδηλώνει δημόσια πόσο περήφανη μανούλα είναι.

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Το σπίτι τους είναι στο Ψυχικό όμως μοιάζει σαν να είναι σε νησί

Ανεβάζοντας ένα πλάνο από το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς στο οποίο συμμετείχε η κόρη της, η ηθοποιός έγραψε:

«Το τι αγωνία έχω και ταυτόχρονα χαρά δεν μπορώ να σας περιγράψω.
Σήμερα θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο στο «Καφέ της χαράς» με την Ισμηνούλα.
Το παιδί μου μεγαλώνει και μεγαλώνει μέσα σε ένα χώρο τόσο σπουδαίο, με σπουδαίους ανθρώπους, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον με ανθρώπους γνώριμους για την Ισμήνη αφού έχει μεγαλώσει και χιλιοσυναντηθεί μαζί τους.
Ευχαριστώ πολύ τον Χάρη @harisromas για την αγκαλιά του, την αγάπη του και την προστασία του προς την Ισμηνούλα.
Καλή αρχή παιδάκι μου! Εύχομαι όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται, γιατί όπως πάντα σου λέω: «τα όνειρα είναι γι ´ αυτούς που τα πιστεύουν και παλεύουν γι ´αυτά!».

https://www.instagram.com/p/CNr3KfQJeOj

Εμφανιζόμενη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show», η Μαρία Κορινθίου είχε μιλήσει για την αγάπη που τρέφει η κόρη της για την ηθοποιία, ενώ είχε ξεκαθαρίσει πως θα είναι δίπλα της σε ό,τι κι αν επιλέξει να ακολουθήσει στη ζωή της.

«Αγαπάει πολύ τους ηθοποιούς και την υποκριτική γιατί έχει μεγαλώσει μέσα σε αυτό, το σέβεται πάρα πολύ το θέατρο και τους ανθρώπους μέσα στο θέατρο, δεν θεωρεί ότι αυτό είναι κάτι εξωπραγματικό από μια άλλη δουλειά. Θέλει να γίνει ηθοποιός, έτσι λέει, τώρα δεν ξέρω αν θα αλλάξει. Με βρίσκει σύμφωνη σε ότι λαχταρά η ψυχούλα της. Όταν ασχοληθείς με κάτι που αγαπάς και έχεις σθένος για αυτό, είναι μονόδρομος μετά η επιτυχία», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η 42χρονη ηθοποιός.

Η μάχη της Μαρίας Κορινθίου με την επιλόχεια κατάθλιψη

Η Μαρία Κορινθίου είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι πέρασε επιλόχεια κατάθλιψη και μάλιστα ήταν μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της.

«Δεν κρύβω ότι υπήρξαν στιγμές που από το μυαλό μου πέρασαν μαύρες σκέψεις. Ζούσα την απόλυτη τρέλα. Υπήρχαν ήμερες που έκλαιγε το παιδί και έκλαιγα κι εγώ μαζί του. Άλλες που φερόμουν φυσιολογικά και άλλες που ήμουν σαν το αγρίμι. Ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Η συμβολή του Γιάννη ήταν ουσιαστική, γιατί με βοήθησε να καταλάβω ότι έχω πρόβλημα. Αν δεν ήταν αυτό;, δεν ξέρω αν θα είχα συνειδητοποιήσει τι μου συνέβαινε», είχε δηλώσει στο περιοδικό ΟΚ! η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/COpatkOhUC6

Η νέα φωτογραφία της 14χρονης που ανέβασε η διάσημη μητέρα της το πρωί της Τρίτης (23/8).

https://www.instagram.com/p/ChmKkSgKwU8

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Ισμήνης.

Πηγή φωτογραφιών: @mariakorinthiou