Η Ελένη Βαΐτσου και ο Νίκος Ηλιόπουλος το ζουν στο Λος Άντζελες και οι νέες φωτο είναι εντυπωσιακές

Η Ελένη Βαΐτσου και ο Νίκος Ηλιόπουλος το ζουν στο Λος Άντζελες και οι νέες φωτο είναι εντυπωσιακές

Ο πρώην της Φαίης Σκορδά ζει τον έρωτά του στην Αμερική με την ηθοποιό Ελένη Βαΐτσου.

Μετά τον χωρισμό του από τη Φαίη Σκορδά, ο Νίκος Ηλιόπουλος έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή, και αυτό έχει το όνομα Ελένη Βαΐτσου . Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη σειρά «Μπρούσκο», ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον επιχειρηματία και μιας και οι δυο τους μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ταξίδια, γυρίζουν όλο τον κόσμο ανεβάζοντας εντυπωσιακές φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Τις τελευταίες μέρες, το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, απ' όπου δεν σταματά να δημοσιεύει εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές που περνά εκεί.

https://www.instagram.com/p/ChfQbwILM8w

Η Ελένη Βαΐτσου δείχνει πώς το γυμνό μπορεί να είναι και elegant

Οι διακοπές τους στην Αμερική περιλαμβάνουν βόλτες στο Beverly Hills, μπάνιο και χαλάρωση στην παραλία Venice, δείπνο στο εστιατόριο Osteria Mozza και επίσκεψη στο Grand Canyon National Park.

https://www.instagram.com/p/ChaCVC6rz_-

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την νυν σύντροφο του πρώην της Φαίης Σκορδά

Η Ελένη Βαΐτσου είναι ένα κορίτσι που αγαπάει πολύ ο κόσμος. Και γιατί να μην το κάνει, άλλωστε; Είναι ταλαντούχα και το απέδειξε κατευθείαν με το που εμφανίστηκε στην τηλεόραση. Είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που δεν προσπαθεί να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας ανά πάσα στιγμή. Αυτό που κάνει η 36χρονη ηθοποιός είναι να ενημερώνει τον λογαριασμό της στο Instagram με καλαίσθητες φωτογραφίες από την καθημερινότητα και τα ταξίδια της, ενώ κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/CgrnEGwtczz

Στην τηλεόραση μας συστήθηκε ως Μελίνα στη δραματική σειρά του Αντρέα Γεωργίου «Μπρούσκο», ενώ στη συνέχεια συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές «Κόκκινο Νυφικό», «Ελεύθερη Σχέση» και «Ήλιος».

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της Ελένης Βαΐτσου και του Νίκου Ηλιόπουλου στην Αμερική.

Πηγή φωτογραφιών: @vaitsou_eleni @iliopoulos_nikos