Το μυαλό της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι ακόμα στις καλοκαιρινές διακοπές και εμείς ταυτιζόμαστε

Το μυαλό της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι ακόμα στις καλοκαιρινές διακοπές και εμείς ταυτιζόμαστε

Το νέο summer post της παρουσιάστριας και όλες οι φορές που πόζαρε με μαγιό φέτος το καλοκαίρι.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Σταματίνα Tσιμτσιλή πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην Πάρο μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους, μιας και πρόκειται για το νησί όπου διατηρούν το εξοχικό τους σπίτι.

Μετά από ένα ξέγνοιαστο και υπέροχο καλοκαίρι, η παρουσιάστρια επέστρεψε στη βάση της και πλέον προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής της «Happy Day», η οποία ξεκινά στις 5 Σεπτεμβρίου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εύχεται στις «ζουζουνίτσες» της με μία σπάνια φωτογραφία τους στην παραλία

Παρά το γεγονός ότι επέστρεψε στην Αθήνα και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις τελευταίες εκκρεμότητες της εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναπολεί ήδη το καλοκαίρι και τις όμορφες στιγμές που έζησε - οι οποίες θα ήθελε να διασκέσουν ακόμη περισσότερο.

Ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από αδημοσίευτες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ότι το μυαλό της είναι ακόμα κολλημένο στο καλοκαίρι, και έχει ανάγκη από περισσότερες καλοκαιρινές στιγμές.

«State of mind ….need some more summer times!» έγραψε στη λεζάντα του post της, και εμείς ταυτιζόμαστε απόλυτα μαζί της!

https://www.instagram.com/p/ChsFsGNvgO5

Όλες οι φωτoγραφίες με μαγιό της Σταματίνας Τσιμτσιλή από το καλοκαίρι 2022

Εκτός από την Πάρο όπου η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η οικογένειά της παραθερίζουν κάθε καλοκαίρι, η παρουσιάστρια επισκέφθηκε και άλλους προορισμούς όπως η Αστυπάλαια, όπου πέρασε αρκετές ημέρες εκεί και πραγματικά γοητεύτηκε από τις ομορφιές του νησιού.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια πόζαρε ανέμελη και απλή με το μπικίνι της φέτος το καλοκαίρι, είτε μόνη είτε μαζί με τα παιδιά της, με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε να είναι η μια καλύτερη από την άλλη.

Πάρε μια γεύση στην photo gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: @stam_tsimtsili