Αποκάλεσαν τη Σίσσυ Χρηστίδου «queen of summer» και οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους

Αποκάλεσαν τη Σίσσυ Χρηστίδου «queen of summer» και οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους

Βασίλισσα του καλοκαιριού είναι για τους fans της η Σίσσυ Χρηστίδου και είναι αλήθεια πως οι πόζες στη Ρόδο στις τελευταίες ημέρες των διακοπών της παρουσιάστριας με τα παιδιά της έδιναν οδηγία στο μυαλό μας για λίγο παραπάνω... έλα χαμογέλα.


Το επόμενο Σάββατο, στις 3 Σεπτεμβρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου θα επιστρέψει με τους συνεργάτες της στη συχνότητα του Mega και θα πει το πρώτο «Έλα Χαμογέλα» της νέας σεζόν.

Ένα καλοκαίρι λίγο πιο ανέμελο

Το καλοκαίρι του 2021 ήταν αρκετά δύσκολο για τη Σίσσυ και επιτέλους φέτος η παρουσιάστρια κατάφερε να ζήσει στιγμές χαλάρωσης με τα παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/ChwhKkSotit

Τις ημέρες αυτές η Χρηστίδου βρίσκεται μαζί με τους δύο γιους της στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο Γεννάδι της Ρόδου, ένα παραθαλάσσιο χωριό της Ρόδου όπου και απολαμβάνει το πρωινό της μέσα σε ένα καλάθι που επιπλέει, βουτιές μαζί με τα αγόρια της αλλά και καταδύσεις, και νεροτσουλήθρες και αγκαλιές και όσα χρειάζεται μια μαμά για να επιστρέψει με γεμάτες μπαταρίες πίσω στη δουλειά της.

https://www.instagram.com/p/Chr9uU_oPqp

Εννοείται πως οι ακόλουθοι της Σίσσυς λάτρεψαν τις πόζες με μαγιό, οι μαμάδες ταυτίστηκαν με την μαμά Σίσσυ να προσπαθεί να ξεπεράσει τους φόβους της στις νεροτσουλήθρες και η Ρόδος είναι μια κούκλα, όπως και η Χρηστίδου.

Τρία χρόνια μετά το διαζύγιο της Σίσσυς από τον Θοδωρή

«Τρία χρόνια μετά, εγώ είμαι ακόμη σε διαδικασία προσαρμογής. Δεν είναι ότι το έχω ξεπεράσει τελείως και είμαι μια χαρά όπως πριν. Ήμασταν παντρεμένοι 9 χρόνια και μαζί 13 χρόνια. Δεν είναι εύκολο καθόλου. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν το δημοσιεύσουμε. Το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα μπορούσαμε για εμάς και τα παιδιά μας. Μετά το διαζύγιο είναι μεγάλη κουβέντα. Αν βγάλεις το συναισθηματικό κομμάτι από έξω, είναι πολύ διαφορετικό να έχεις μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν επικεντρώνομαι τόσο στο single, επικεντρώνομαι στο ότι ξαφνικά όταν βρίσκεσαι σε ένα διαζύγιο, υπάρχουν μέρες που ζεις χωρίς τα παιδιά», είχε πει η Σίσσυ για τη ζωή της μετά τον χωρισμό και τη συνεπιμέλεια την οποία και ακολουθούν στον τρόπο ανατροφής των γιων τους το 2021.

Κι όσο ο καιρός περνάει, τόσο φαίνεται πως η παρουσιάστρια στέκεται πιο γερά στα πόδια της. Η φετινή χρονιά, πλήγωσε τη Σίσσυ λίγο παραπάνω βέβαια, μιας και η Χρηστίδου έχασε τη μαμά της Μίνα, μετά από μάχη που έδωσε άνισα για περισσότερο από έναν χρόνο.