Μπόμπα -Τανιμανίδης:Το τέλος του ταξιδιού σε ηφαίστειο στην Ισλανδία & το σχόλιο για τις κόρες τους

Πατούλια Κατερίνα
Μπόμπα -Τανιμανίδης:Το τέλος του ταξιδιού σε ηφαίστειο στην Ισλανδία & το σχόλιο για τις κόρες τους

Τα είδαμε όλα στο ταξίδι των Μπόμπα και Τανιμανίδη στην Ισλανδία, ως και ενεργό ηφαίστειο επισκέφτηκαν. Αλλά τι θα τους έλεγε η follower μάνα στο Instagram; «Την επόμενη φορά με τα κορίτσια μαζί»!

Με 13 σταθερά posts στο Instagram και χωρίς καμία γρουσουζιά, ολοκληρώθηκε το επταήμερο road trip της Χριστίνας Μπόμπα στην Ισλανδία, σε ένα αξέχαστο ταξίδι παρέα με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Το επταήμερο road trip στην Ισλανδία

Θα το λέγαμε και πρόωρη επέτειο γάμου για τη Χριστίνα και τον Σάκη που συμπληρώνουν τέσσερα χρόνια γάμου την 1η Σεπτεμβρίου. Στα τέσσερα αυτά χρόνια, Μπόμπα και Τανιμανίδης κι αν έχουν ταξιδέψει σε μαγευτικούς προορισμούς αλλά τούτο το ταξίδι στην Ισλανδία, ήταν σίγουρα διαφορετικό και αξέχαστο.

https://www.instagram.com/p/ChxtepRKIGb

«Και κάπως έτσι έκλεισε ένα από τα πιο μαγικά ταξίδια της ζωής μας… με μια μοναδική εμπειρία: να δούμε από κοντά ένα ενεργό ηφαίστειο !!!
Τα λόγια είναι λίγα να περιγράψω αυτή την εμπειρία ! Ισλανδία σε αγαπήσαμε! Εις το επανιδείν», έγραψε η Χριστίνα στο Instaram ποζάροντας πίσω από το ενεργό ηφαίστειο στην Ισλανδία.

https://www.instagram.com/p/ChxUKYoMtHi

«Το ταξίδι μας στην Ισλανδία τελείωσε...εκεί είχα και την ευκαιρία να ζήσω μια ακόμα καινούρια εμπειρία, αφού είδαμε για πρώτη φορά από κοντά ένα ζωντανό ηφαίστειο που εξερράγη πριν λίγες μέρες στο νησί. Το θέαμα της καυτής λάβας να "βράζει" ακόμα στον κρατήρα του ηφαιστείου ήταν κάτι το απίστευτο», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης!

Αχ αυτές οι μανούλες του Instagram

sxolia.JPG

Και αν σου πάει το μυαλό, πέρα από τα σχόλια του κόσμου που εξηγεί πόσο ωραία φαίνεται η Ισλανδία, υπήρξε και η τυπική Ελληνίδα μάνα του Instagram που ευχήθηκε το αυτονόητο σε μια πόζα μπροστά σε ηφαίστειο, του χρόνου Μπόμπα και Τανιμανίδης να πάρουν και τις κόρες τους μαζί.

sxolia2.JPG

Η Αριάνα και η Φιλίππα πάντως, την εβδομάδα αυτή χάρηκαν τη φροντίδα των γιαγιάδων τους, που φροντίζουν όποτε λείπει η Χριστίνα με τον Σάκη, να γίνονται η πιο τρυφερή αγκαλιά για τις εγγονές τους.

Όσο για τα υπόλοιπα σχόλια του κόσμου, κάποιοι πρότειναν στο ζεύγος Τανιμανίδη -Μπόμπα να κάνει αίτηση στο National Geographic, άλλοι απαιτούν επιστροφή του World Party με τη Χριστίνα μέσα στο concept αυτή τη φορά και άλλοι θέλουν απλά να κλείσουν ταξίδι στην Ισλανδία ASAP.

Να, κι εμείς φτιάξαμε ένα μικρό άλμπουμ από την Ισλανδία για να καμαρώσουμε αυτό το εντελώς ξεχωριστό ταξίδι του Σάκη και της Χριστίνας γιατί βαρεθήκαμε να βλέπουμε μαγιό και ξαπλώστρες.

Σε λίγο επέτειος γάμου

Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018, ο Σάκης Τανιμανίδης και η αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο πολυαναμενόμενος γάμος έγινε στη Σίφνο και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και κουμπάροι τους ήταν οι καλοί τους φίλοι Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης.