Χριστίνα και Ada Κοντοβά βρέθηκαν στη Ναύπακτο για βάφτιση και δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Χριστίνα και Ada Κοντοβά βρέθηκαν στη Ναύπακτο για βάφτιση και δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες

Τα looks που επέλεξαν να φορέσουν και η τέλεια φωτογραφία της 4χρονης με τις ξαδέρφες της. 

Η Χριστίνα Κοντοβά έκανε ένα σύντομο διάλειμμα από τις καλοκαιρινές της διακοπές για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Μαμά και κόρη παραθέρισαν σε Πάρο και Διακοπτό, δημιουργώντας ένα αξιοζήλευτο καλοκαιρινό άλμπουμ.

Πριν λίγες ώρες η σχεδιάστρια μόδας και η κόρη της ταξίδεψαν στην Ναύπακτο για να παρευρεθούν στη βάπτιση του παιδιού συγγενικού της ζευγαριού.

Η μικρή Ada ποζάρει με τα ξαδέρφια της

Η 44χρονη έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και θέλησε να μοιραστεί φωτογραφίες από αυτή την ξεχωριστή ημέρα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στο πλευρό της όπως πάντα η μικρή Ada, η οποία διασκέδασε όσο ποτέ μαζί με τα ξαδέλφια της.

https://www.instagram.com/p/Chzx-FwLRi1

Η Σίσσυ Χρηστίδου και τα ξεχωριστά γενέθλια της μικρής Ada στη Λέσβο

Η σχεδιάστρια δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες σε Instagram-stories με την παρακάτω φωτογραφία της Αda να ξεχωρίζει.

ada1.jpg

Η 4χρονη έδειχνε να απολαμβάνει στο έπακρο την βάπτιση και το παιχνίδι με τα ξαδέρφια της.

Ada2.jpg

Τα 4α γενέθλια της μικρής Ada

Η μικρή Ada γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια στην Ελλάδα στην Λέσβο, μαζί με τη μαμά και τη νονά της. Η Χριστίνα Κοντοβά και η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασαν στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ευτυχίας, δημοσιεύοντας αργότερα υπέροχες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Miss sunshine is 4. We love you to the moon and back!
#HappyBirthdayAda @ckontova», έγραψε η παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/p/Cgco14aIGKA

Η βάπτιση της Ada

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, η Σίσσυ Χρηστίδου βάπτισε την μικρή Ada και ήταν έδειχνε πιο ευτυχισμένη-συγκινημένη από κάθε άλλη φορά. Η βάπτιση ήταν προγραμματισμένη για τις 6 Ιουνίου ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της νόσησης της παρουσιάστριας με covid-19.

Η Χριστίνα Κοντοβά ένιωσε τότε την ανάγκη εξηγήσει πως η νονά δεν πρόκειται να αντικατασταθεί γράφοντας:

«Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους.@sissychristidou σε αγαπάμε και μας λείπεις», τόνισε τότε η σχεδιάστρια στο συγκινητικό της Post.

Η βάπτιση της μικρής Ada πραγματοποιήθηκε επιτυχώς λίγες ημέρες αργότερα και οι 2 φίλες (και κουμπάρες) έλαμπαν από χαρά.

«Μας έστειλε ο @george_kostopoulos τις φωτογραφίες και τα δάκρυα δεν σταματάν να τρέχουν… Το παραμύθι αυτό πήρε σάρκα και οστά ζωντανεύοντας όλα τα όνειρα της @ckontova μου… Σας ευχαριστούμε όλους…
Johnny & Christina αν πω ότι σας αγαπώ, τι θα μου μείνει άραγε στην Ada να πω… Οι λέξεις φτωχές.. Θα μαι πάντα εδώ», έγραψε η Χρηστίδου με την Κοντοβά να σημειώνει: «Είσαι η νεράιδα του παραμυθιού μας!!! Σ’αγαπάμε πολύ».

https://www.instagram.com/p/CfEa6vBoeSI

Η Χριστίνα Κοντοβά και η μικρή Ada είναι #mum&daughtergoals

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και έχουν δημιουργήσει ένα πολύ τρυφερό φωτογραφικό άλμπουμ. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες λήψεις τους.

Πηγή κεντρικής: ckontova