Άδοξο τέλος για Κους Κους και Πάνω στην Ώρα. Θρίλερ με την Ελένη και την εκπομπή της

Άδοξο τέλος για Κους Κους και Πάνω στην Ώρα. Θρίλερ με την Ελένη και την εκπομπή της

Οι αποφάσεις πάρθηκαν στο κανάλι της Κάντζας και το θρίλερ πλέον έχει να κάνει με το αν η Ελένη Μενεγάκη θα δεχτεί να μετακινηθεί απο το πρωί στην μεσημεριανή ζώνη.

'Ανω κάτω με τις αποφάσεις του Αlpha έγιναν πολλές απο τις εκπομπές που βλέπαμε την περσινή σεζόν. Το" Πάνω στην Ώρα" έριξε αυλαία με ψηλά το κεφάλι και η πρωινή ενημερωτική ζώνη καταργείται οριστικά. Στην συνέχεια η Κατερίνα Καραβάτου ήταν το επόμενο θύμα.. αν μας επιτρέπεται η έκφραση των υπευθύνων του καναλιού. Είναι η ζώνη που επηρεάζεται άμεσα και το "Κους - Κους", το οποίο θα ρίξει αυλαία μετά από επτά χρόνια. Η αλλαγή στην οποία στοχεύουν οι Γερμανοί είναι να τα χωρέσουν όλα σε μία βάρδια. Μέσα στο διάστημα 12:00 - 20:00 να βγαίνει στον αέρα όλο το ζωντανό πρόγραμμα του καναλιού. Έτσι, καταργούνται οι υπόλοιπες βάρδιες τεχνικών και γίνεται η εξοικονόμιση που επιθυμεί το RTL. Σ αυτή την λογική σκέφτηκαν σύμφωνα με όσα διέρρευσαν χτες να μετακινήσουν την Ελένη Μενεγάκη δύο ώρες μετά και να να μπαλώσει το κενό της Κατερίνας Καραβάτου που με έκπληξη πληροφορήθηκε οτι δεν πήρε το πράσινο φως.

Σύμφωνα με την Espresso της Παρασκευής , η Ελένη έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις των Γερμανών και αναμένουμε την απάντησή της. Η ίδια βέβαια, δήλωνε στην κάμερα του Star αν θυμάστε καλά πως οι λεπτομέρειες του συμβολαίου της δεν ενδιαφέρουν κανέναν και είναι έτοιμη για την εκπομπή της στις αρχές Οκτωβρίου. Αν τελικά μετακινηθεί ο "Καφές" προς το μεσημέρι, με την ενοποίηση της ενημερωτικής με την ψυχαγωγική ζώνη που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, παραμένει μόνο του το MEGA στην κλασική μορφή της πρωινής ζώνης και θα είναι κάτι που θα βλέπουμε για πρώτη φορά στην ιδιωτική τηλεόραση.