«Φαντάσου να έχεις την Μαίρη για μαμά», έγραψαν στη Συνατσάκη στο τελευταίο Αυγουστιάτικο post της

«Φαντάσου να έχεις την Μαίρη για μαμά», έγραψαν στη Συνατσάκη στο τελευταίο Αυγουστιάτικο post της

Οι διάσημοι άρχισαν να σχολιάζουν και το post ξεπέρασε τα 30.000 likes σε μισή ώρα.

Από τότε που η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, μιλάει πολύ συχνά με το κοινό της στα social media για το θέμα. Μοιράζεται την καθημερινότητά της και ό,τι αυτή περιλαμβάνει, από την κοιλίτσα της που φουσκώνει όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός, μέχρι προβλήματα που την ταλαιπωρούν.

Η φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα

Σήμερα (31/8), το μεσημέρι, η 37χρονη παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση, στην οποία ποζάρει με το μαγιό της με φόντο το γαλάζιο του ουρανού και σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η κοιλίτσα της.

https://www.instagram.com/p/Ch6739SLzgj

Τη φωτογραφία, ωστόσο, συνόδευσε με ένα ιδιαίτερα τρυφερό μήνυμα για το μωράκι της.

«Αποχαιρετισμός στον Αύγουστο, τον πιο ωραίο… που είμαι εγώ η θάλασσα και κολυμπάς εσύ μέσα μου», έγραψε η Συνατσάκη.

Το post της παρουσιάστριας είχε μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό, συγκεντρώνοντας πάνω από 30.000 likes μέσα σε μισή ώρα. Ανάμεσα σε αυτά βρέθηκαν και διάσημοι που, μάλιστα, άρχισαν να σχολιάζουν για να δείξουν την υποστήριξή τους.

Σε αντίστοιχη λογική, και οι προηγούμενες αναρτήσεις της Συνατσάκη με την κοιλίτσα της είχαν μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

108.000 likes

https://www.instagram.com/p/ChhRE7mLMVw

81.000 likes

https://www.instagram.com/p/ChSXWgsrKf_

237.000 likes

https://www.instagram.com/p/Cg9RPmxLj3p

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στις 31 Ιουλίου, γράφοντας ένα κείμενο, το οποίο έντυσε με όλα τα συναισθήματα που ένιωθε.

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!», έγραψε στη φωτογραφία στην αγκαλιά του συντρόφου της, Ίαν Στρατή.

Η Μαίρη Συνατσάκη είπε την μεγαλύτερη αλήθεια για κάθε εγκυμονούσα (και όχι μόνο)