Η Αννίτα Ναθαναήλ ποζάρει με την κόρη της και δηλώνει «περήφανη μαμά» στην τοποθεσία Καλιφόρνια

Η Αννίτα Ναθαναήλ ποζάρει με την κόρη της και δηλώνει «περήφανη μαμά» στην τοποθεσία Καλιφόρνια

Η Τερέζα Χάμπερτ ξεκίνησε τις σπουδές της στην Αμερική και οι γονείς της βρέθηκαν στο πλευρό της για να τη στηρίξουν.

Η Αννίτα Ναθαναήλ και η Τερέζα Χάμπερτ έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση μαμάς-κόρης και η γνωστή επιχειρηματίας στηρίζει το παιδί της σε κάθε του βήμα. Όπως όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και η 53χρονη μανούλα ήταν εκεί σε κάθε πασαρέλα που περπατούσε, έτσι και τώρα που ξεκίνησε τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια UCLA, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Κρις Χάμπερτ, ταξίδεψαν στην Αμερική προκειμένου να βρίσκονται στο πλευρό της κόρης τους την πρώτη μέρα του πανεπιστημίου.

Ανεβάζοντας μια οικογενειακή φωτογραφία στα Insta stories της αλλά και μία selfie όπου ποζάρει μόνη της, η επιχειρηματίας δήλωσε περήφανη μαμά και έδειξε πόσο χαρούμενη είναι για το νέο ξεκίνημα της Τερέζας.

Η Αννίτα Ναθαναήλ ποζάρει εντελώς γυμνή κι αποκαλύπτει το πραγματικό της κορμί

«Πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο», έγραψε πάνω στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers της η Αννίτα Ναθαναήλ, ενώ και οι τρεις τους ποζάρουν χαμογελαστοί και χαρούμενοι.

Όταν η Τερέζα Χάμπερτ περπάτησε στις πασαρέλες

Η Αννίτα Ναθαναήλ και ο Κρις Χάμπερτ (Αμερικανός πρώην επαγγελματίας πολίστας) γνωρίστηκαν το 2000 και απέκτησαν δύο κόρες, την 20χρονη Σίνθια και τη 18χρονη Τερέζα, στις οποίες έχουν τεράστια αδυναμία. Προτεραιότητα για την Αννίτα είναι η οικογένειά της, στην οποία έχει αφοσιωθεί πλήρως.

https://www.instagram.com/p/Bp2grFXljXh

Όπως θα διαπιστώσεις και μόνη σου, η Τερέζα Χάμπερτ έχει κληρονομήσει την ομορφιά της μαμάς της και όταν ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο, κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/CWvVb5Rqzpi

Η Αννίτα δηλώνει «παρούσα» σε κάθε βήμα της κόρης της. Μάλιστα, μαμά και κόρη έχουν περπατήσει μαζί στην πασαρέλα και πραγματικά η μία ήταν πιο εντυπωσιακή από την άλλη!

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της πανέμορφης κόρης της Αννίτας Ναθαναήλ.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency & @teresahumbert