Η Ευγενία Μανωλίδου εξήγησε γιατί δεν θα επέστρεφε ξανά στην τηλεόραση

Ιωάννα Τζανή
Η Ευγενία Μανωλίδου εξήγησε γιατί δεν θα επέστρεφε ξανά στην τηλεόραση

Η πρώην παρουσιάστρια έχει αφοσιωθεί πλέον στην οικογένειά της και στη σχολή αρχαίων ελληνικών που έχει ανοίξει με τον σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη.

Η Ευγενία Μανωλίδου έγινε ευρέως γνωστή όταν παρουσίασε την αξέχαστη εκπομπή «Η στιγμή της αλήθειας», η οποία σημείωσε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και... ξεμπρόστιασε όσους τόλμησαν να λάβουν μέρος!

Έκτοτε, η σύζυγος του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, έχει απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στη σχολή Αρχαίων Ελληνικών, Ιστορίας και Φιλοσοφίας που έχει αναλάβει η ίδια.

Εσείς έχετε δει τον πρώην άντρα της Ευγενίας Μανωλίδου;

Θα επέστρεφε στην τηλεόραση η Ευγενία Μανωλίδου;

Το βράδυ της Πέμπτης (1/9), η Ευγενία Μανωλίδου βρέθηκε στα εγκαίνια έκθεσης και εκεί τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, η πρώην παρουσιάστρια είπε:

«Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση. Δεν βλέπω τηλεόραση καθόλου πια γιατί δεν έχω τον χρόνο. Είμαι από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα στη σχολή και το βράδυ στην οικογένειά μου, καθώς και σε υποχρεώσεις σαν κι αυτές που έχουμε εδώ σήμερα».

Όσο για το αν θα επέστρεφε με μία εκπομπή που να έχει ιστορικό περιεχόμενο, η Ευγενία Μανωλίδου απάντησε:

«Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι που ασχολούνται με την ιστορία. Εμένα η τηλεόραση δεν με χρειάζεται».

https://www.instagram.com/p/Cf5qn-7Mnl0

Μόλις οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για ποιο λόγο ανεβάζει βίντεο στα social media όπου μιλά αρχαία ελληνικά, η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη είπε:

«Προσπαθώ μέσω των μέσως κοινωνικής δικτυώσεως να μπορέσω να επικοινωνήσω έναν πιο απλό τρόπο εκμάθησης των αρχαίων ελληνικών. Βλέπω τις μεγάλες προσπάθειες που γίνονται στο εξωτερικό από ξένους που δεν έχουν καμία σχέση με τα ελληνικά, να επιμένουν και να διαβάζουν αρχαία ελληνικά, και αυτό είναι πολύ συγκινητικό».

https://www.instagram.com/p/Cgt5mGtohk3

Tα 20 χρόνια κοινής πορείας με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τα παιδιά

Η Ευγενία Μανωλίδου στέκεται στο πλευρό του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη τα τελευταία 20 χρόνια, με απόλυτη αξιοπρέπεια και κρατώντας χαμηλούς τόνους. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 22 Ιουνίου του 2009 στον Άγιο Κωνσταντίνο στη Γλυφάδα, ενώ μέσα σε αυτά τα χρόνια, το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Περσέα και τον Αλκαίο.

Ο γάμος της με τον υπουργό Ανάπτυξης ήταν ο δεύτερος που πραγματοποίησε η μαέστρος, καθώς όταν ήταν μόλις 21 ετών και συγκεκριμένα το 1995, γνωρίστηκε με τον τότε 55χρονο ζωγράφο Θοδωρή Μανωλίδη, με τον οποίο μάλιστα απέκτησε δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Θεοδώρα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις φωτογραφίες του πρώτου συζύγου της Ευγενίας Μανωλίδου, μαζί με την κόρη τους Θεοδώρα.

Πηγή φωτογραφιών: @manolidoue