Ο τράπερ Trannos τραυματίστηκε σε τροχαίο - Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του

Ο τράπερ Trannos τραυματίστηκε σε τροχαίο - Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του

Ο τράπερ Trannos τραυματίστηκε με το τζιπ του κοντά στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του πέρσι ο MadClip αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Σε ιδιωτική κλινική στα νότια της Αττικής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο 22χρονος τράπερ Trannos μιας και το τζιπ το οποίο οδηγούσε ενεπλάκη σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της οδού Καλύμνου.

Εκτός κινδύνου ο Trannos

Αρκετοί τράπερς είχαν βρεθεί χτες, έναν χρόνο μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που είχε ο MadClip, κοντά στο σημείο που ο κατά κόσμον Πήτερ Αναστασόπουλος για να τιμήσουν τη μνήμη του, ανάμεσά τους και ο Trannos.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το τζιπ του τράπερ ενεπλάκη σε τροχαίο με δύο ακόμα οχήματα, με την Πυροσβεστική να επεμβαίνει στο σημείο για να απεγκλωβίσει τα άτομα που χρειάζονταν βοήθεια και με τον Tranno να καταλήγει εκτός κινδύνου σε ιδιωτική κλινική.

Ακυρώνει τις εμφανίσεις του

Ο 22χρονος τράπερ που αυτό το διάστημα βρίσκεται στα charts με το ντουέτο του με την Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε μέσω του μάνατζέρ του πως ακυρώνει τις επόμενες εμφανίσεις του, συγκεκριμένα τη σημερινή που θα τον έβρισκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

https://www.instagram.com/p/CgjH-_FMI7l

Το περιστατικό με όπλο στο Μπουρνάζι

Ο Trannos είχε απασχολήσει και πάλι την Αστυνομία, όταν μετά από έλεγχο στην Πλατεία Μπουρναζίου στο Περιστέρι βρέθηκε στο όχημά του 9αρι πιστόλι και γεμιστήρας.

Όταν οι αστυνομικοί έδειξαν στον νεαρό άντρα το πιστόλι, για το οποίο δεν υπήρχε άδεια, εκείνος ισχυρίστηκε ότι το είχε μαζί του γιατί πήγαινε να γυρίσει βίντεο

Ο Trannos κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο Mpam στις 27 Φεβρουαρίου του 2020.

Ακολούθησαν τα singles «Kalash», «Benzo» και «Black Money» ενώ η πρώτη του επίσημη δισκογραφική κυκλοφορία από την Trapsion Entertainment, κυκλοφόρησε στις 11 Ιουλίου 2020, με τίτλο GTPM.

Ακριβά αυτοκίνητα- Μηδενική οδική παιδεία

Μόλις χτες, ηΒασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, Πρόεδρος ΔΣ του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» μιλούσε για τον κίνδυνο που ενέχει η απόκτηση ενός ακριβού και γρήγορου αυτοκινήτου από ένα νέο παιδί.

«Η εξασφάλιση ενός καλύτερου οδικού δικτύου με περισσότερα km αυτοκινητοδρόμων και συνθηκών που μπορούν να διορθώσουν το ενδεχόμενο λάθος ενός οδηγού, καθώς και η κατάσταση του οδικού δικτύου που συχνά στη χώρα μας χρήζει παρεμβάσεων και συντήρησης είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για την πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων.

Είναι ιδιαίτερα κρίσιμο το γεγονός ότι ακόμη και με ιδανικές συνθήκες, ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και της ευθύνης. Ακόμη και στην περίπτωση που η υποδομή παρείχε τη δυνατότητα σε νέους να χρησιμοποιούν γρήγορα οχήματα, η οδική τους συμπεριφορά θα ήταν απόρροια πολλών παραγόντων ένας από τους οποίους είναι η παιδεία που έχουν ή όχι διαμορφώσει γύρω από θέματα οδικής ασφάλειας. Οι καλύτεροι δρόμοι μπορούν να γίνουν δικαιολογία για υπερβολικές ταχύτητες και επικίνδυνες συμπεριφορές όταν η νοοτροπία των οδηγών υστερεί παιδείας και ωριμότητας. Και εδώ δεν μιλάμε μόνο για γνώσεις και οδηγικές δεξιότητες αλλά για κοινωνικές δεξιότητες και πίστη σε αξίες που είναι και πιο σημαντικές: σεβασμός των κανόνων, υπευθυνότητα και κυρίως αναγνώριση και σεβασμό του άλλου.

Επίσης η ανώριμη συμπεριφορά επηρεάζεται και από την ηλικία. Έτσι, για τους νέους χρήστες του οδικού δικτύου, παράγοντες κινδύνου για τροχαία σύγκρουση αποτελούν η ανάληψη ρίσκου (ιδιαίτερα ανεπτυγμένη σε νεαρές ηλικίες με πιθανά επακόλουθα την παρορμητικότητα και παραβατικές συμπεριφορές), η αίσθηση των νέων ότι είναι άτρωτοι, η κοινωνικο-οικονομική κατάσταση της οικογένειας (όσοι προέρχονται από χαμηλό κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο), η έλλειψη εμπειρίας και η έντονη συναισθηματική κατάσταση (π.χ. θυμός, λύπη).

MadClip: Ένας χρόνος από το τροχαίο που του στέρησε τη ζωή και η οδική παιδεία παραμένει ζητούμενο