Ζόζεφιν: Τα συγκινητικά λόγια για τον MadClip και τη φιλία τους (video)

Πατούλια Κατερίνα
Ζόζεφιν: Τα συγκινητικά λόγια για τον MadClip και τη φιλία τους (video)

Στη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ζόζεφιν δεν έκρυψε τη συγκίνήσή της για τον χαμό του Madclip.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, ο ράπερ MadClip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με το αυτοκίνητό του. Ανάμεσα στους συγγενείς, fans και φίλους που θρήνησαν από την πρώτη στιγμή του κατά κόσμον Peter Αναστασόπουλου, ήταν και η τραγουδίστρια Ζόζεφν.

Το επιτυχημένο ντουέτο

MadClip και Ζόζεφιν τραγούδησαν μαζί το τραγούδι Φήμη, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 27 εκατομμύρια προβολών στο Youtube. Μετά τα νέα της απώλειας του MadClip, η Ζόζεφιν ήταν από τις πρώτες τραγουδίστριες που από το Instagram της έδειξε τη μεγάλη της θλίψη για τον θάνατο του 34χρονου ράπερ.

Και μόλις χτες, στη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ζόζεφιν δεν έκρυψε τη θλίψη της για την απώλεια του Peter, όπως τον προσφωνούσε.

«Κάναμε αυτό το υπέροχο τραγούδι, με τον Peter δεν ήμασταν μόνο συνεργάτες, κάναμε και παρέα και είναι πολύ στενάχωρο αυτό που έγινε, είναι ένα τραγούδι που το αγαπήσαμε και έγινε με πολύ αγάπη, δεν μας είπε κάποιος πως πρέπει να συνεργαστούμε, πήγαμε στο στούντιο και μας βγήκε, το είχαμε στηρίξει και οι δύο πολύ, είναι μια όμορφη ανάμνηση.



Εγώ είμαι αγχωτική αλλά αυτός ο άνθρωπος, ότι έλεγε, το κατάφερνε, ό,τι ήταν άπιαστο για τους άλλους, ο Peter το κατάφερνε, όσα σκεφτόταν να κάνει στη μουσική βιομηχανία. Ήταν καλός άνθρωπος και αυτό κρατάω. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και σεβόταν».

Mad Clip: Ο παππούς του παίρνει θέση για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

9112 MAD CLIP 2762019


Πώς αποχαιρέτησε η Ζόζεφιν τον MadClip

Η νεαρή τραγουδίστρια πληροφορήθηκε την απώλεια του συνεργάτη και καλού της φίλου και στην πρώτη της αντίδραση δεν μπορούσε να πιστέψει την είδηση του τραγικού τροχαίου που κόστισε τη ζωή στον τράπερ.
Πέρα από το τρυφερό story με τους δυο τους να τραγουδούν αγκαλιά, η Josephine του είχε αφιερώσει και ένα τραγούδι σε story.



Όσον αφορά τα όνειρα της Ζόζεφιν στο τραγούδι, η ίδια αποκάλυψε τη μεγάλη της συγκίνηση και τα δάκρυα της όταν είδε τον εαυτό της στην Time Square της Νέας Υόρκης.



Η τραουδίστρια αποκάλυψε πως μόλις είδε τον εαυτό της στη μεγάλη αυτή προβολή, έκλαιε για δύο ώρες.

H Josephine είναι ambassador σε καμπάνια του Spotify και έτσι κατάφερε να μπει στην ψηφιακή αφίσα του billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Στην εν λόγω καμπάνια, με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση, συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify. Η Josephine μπήκε στην playlist με το hit «Παλιόπαιδο».

Διάβασε ακόμα:

MadClip Αρετή: Δεν έκρυψε τη θλίψη της στο μνημόσυνο του ράπερ (photos)

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έλυσαν το μυστήριο θανάτου του Mad Clip - Δεν ήταν μεθυσμένος