Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας μένουν σε ένα μίνιμαλ σπίτι με θέα όλη την Αθήνα

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας μένουν σε ένα μίνιμαλ σπίτι με θέα όλη την Αθήνα

Το ζευγάρι μετακόμισε μετά τον γάμο του σε νέο σπίτι το οποίο είναι πολύ φωτεινό, γουστόζικο και έχει τεράστια βεράντα με ονειρική θέα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz και εμείς λατρεύουμε να μαθαίνουμε λεπτομέρειες για την καθημερινότητα και την προσωπική τους ζωή, όπως ας πούμε το σπίτι όπου στεγάζουν τον έρωτά τους μετά τον γάμο τους.

Οι δυο τους αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στην Ύδρα τον Οκτώβριο του 2021 και έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, λίγο καιρό μετά τον γάμο τους άφησαν το διαμέρισμα στο Μετς όπου ζούσαν για χρόνια και μετακόμισαν σε άλλο, το οποίο βρίσκεται και αυτό στο κέντρο της Αθήνας, αφού μιας και είναι και οι δύο... καλλιτεχνικά πνεύματα, τους ταιριάζει «γάντι» η περιοχή.

Η Τόνια Σωτηροπούλου ευχήθηκε στον Κωστή Μαραβέγια με τον πιο ξεχωριστό τρόπο

Η τραπεζαρία του σπιτιού θα μπορούσε κάλλιστα να είναι εξώφυλλο περιοδικού διακόσμησης!

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, γι' αυτό και δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τον χώρο που περνά πολλές ώρες της καθημερινότητάς της με τον σύζυγό της.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο χώρος όπου ζει με τον Κωστή Μαραβέγια είναι φωτεινός, ζεστός και γουστόζικος. Με απλά λόγια... υπέρχος!

https://www.instagram.com/p/Cfb3THfIYa0

Στην τραπεζαρία του σπιτιού επικρατεί το ξύλο και οι αποχρώσεις του λευκού και του καφέ, ενώ η ηθοποιός έχει προσθέσει ραφάκια τα οποία έχει «στολίσει» με ιδιαίτερα, χρωματικά διακοσμητικά, φυτά εσωτερικού χώρου, βιβλία και φωτογραφίες.

Η μεγάλη βεράντα με θέα που... κόβει την ανάσα

Το πιο εντυπωσιακό σημείο του σπιτιού, ωστόσο, είναι η μεγάλη βεράντα με εκπληκτική θέα που έχει «πιάτο» όλη την Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/CfoBHVhIhF6

Στη βεράντα κυριαρχούν ζωηρά και έντονα χρώματα, στις αποχρώσεις του κίτρινου και σιελ, ενώ το μοντέρνο καθιστικό και οι επιδαπέδιες βάσεις κεριών κλέβουν τις εντυπώσεις.

Ο μυστικός γάμος Σωτηροπούλου-Μαραβέγια στην Ύδρα ήταν σα βγαλμένος από παραμύθι

Έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης και συγκεκριμένα στις 11 Οκτωβρίου του 2021, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να παντρευτούν. Ο γάμος τους ήταν πολιτικός, πραγματοποιήθηκε στο νησί της Ύδρας σε πολύ στενό κύκλο με μόλις δέκα καλεσμένους, και έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Hydrea. Το ζευγάρι επιλέγει το νησί του Αργοσαρωνικού για τις καλοκαιρινές του διακοπές, οπότε πρόκειται για έναν αγαπημένο τους προορισμό.

Τον γάμο τέλεσε ο αντιδήμαρχος του νησιού Γιάννης Μπελεγρής, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν οι Νίκος Περράκης, Δημήτρης Μοθωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Πάνος Μουζουράκης και Κατρίνα Τσάνταλη.

https://www.instagram.com/p/CU7q9jfIHzC

Για την ιδιαίτερη αυτή μέρα, η ηθοποιός επέλεξε ένα ρομαντικό νυφικό με μακρύ πέπλο, ειδικά σχεδιασμένα από τους MIRO, και πραγματικά ήταν πανέμορφη.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού που στεγάζουν τον έρωτά τους η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας.