Εκτός τηλεόρασης παρέμεινε η Ιωάννα Μαλέσκου - Το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση

Ιωάννα Τζανή
Εκτός τηλεόρασης παρέμεινε η Ιωάννα Μαλέσκου - Το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση

Μπορεί στην τελευταία εκπομπή του «Love It» η παρουσιάστρια να έδωσε ραντεβού τον Σεπτέμβρη με τους τηλεθεατές, όμως όπως όλα δείχνουν η Μαλέσκου δεν επιστρέφει στις οθόνες μας.

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ και την παρουσίαση του «Love It», η Ιωάννα Μαλέσκου αποχώρησε οριστικά από το κανάλι, με το τηλεοπτικό της μέλλον από εκεί και πέρα να είναι αμφιλεγόμενο.

Στην τελευταία της εκπομπή στις 15 Ιουλίου, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με συγκινητικά λόγια, ενώ λίγο αργότερα έκανε ένα post στο Instagram και τα όσα έγραψε μας έκαναν να πιστεύουμε πως έχει κλείσει σε κάποιο άλλο project.

https://www.instagram.com/p/CgDM9ECI6ux

«Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε! Με χαμόγελα, αγκαλιές, συγκίνηση και αγάπη. Στέκομαι στα καλά που μου έφερε. Κάποια από αυτά τα βλέπετε στις φωτος. Είναι τα πρόσωπα συνεργατών, που έγιναν φίλοι μου. Κι είναι κι άλλα πολλά που δεν έχω σε φωτος αλλά θα έχω για πάντα στην καρδιά μου. Τα υπόλοιπα.. δε θα τα γράψω στη λεζάντα. Τα μαρτυρούν τα μάτια μου. Καλό Καλοκαίρι εύχομαι και επίσημα! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας! Τα λέμε από Σεπτέμβρη», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Εκτός τηλεόρασης η Ιωάννα Μαλέσκου

Και εκεί που περιμέναμε να δούμε τηλεοπτική εμφάνιση-έκπληξη της Ιωάννας Μαλέσκου, έρχεται το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», που αναφέρει ότι δεν θα δούμε τηλεοπτικά την 33χρονη παρουσιάστρια φέτος.

«Ένα πρόσωπο που συζητήθηκε πάρα πολύ όλο το καλοκαίρι, γιατί δεν ξέραμε τελικά πού και αν θα τη δούμε στον τηλεοπτικό χειμώνα που έρχεται. Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν πολύ κοντά στο να κλείσει μια συμφωνία με την ΕΡΤ για ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο λέγεται "Πες τη φράση" και θα προβάλλεται καθημερινά στην κρατική τηλεόραση. Αυτό το σενάριο σταμάτησε σχετικά νωρίς γιατί υπήρχαν άλλοι δύο υποψήφιοι, που τελικά ένας ήταν ο τυχερός που πήρε τη θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Το ανέμελο καλοκαίρι της Ιωάννας Μαλέσκου και οι πόζες με μαγιό

Μετά από ένα γεμάτο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, λοιπόν, η Ιωάννα Μαλέσκου θα συνεχίσει τις διακοπές της μέχρι να βρει τα πατήματά της επαγγελματικά. Αν και δεν τη φοβόμαστε, γιατί κανείς που είναι καλός σε αυτό που κάνει δεν πάει χαμένος.

Το καλοκαίρι της παρουσιάστριας είχε πολλή θάλασσα, πολλή ξεκούραση και ακόμα περισσότερα water sports. H Ιωάννα απόλαυσε το καλοκαίρι της στο 100%, έχοντας πάντα δίπλα της τα δύο σκυλάκια της, τα οποία λατρεύει και δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις όλες τις φορές που η Ιωάννα Μαλέσκου πόζαρε με μαγιό φέτος το καλοκαίρι.

Πηγή φωτογραφιών: @imaleskou