Η Camila Morrone εμφανίστηκε μετά τον χωρισμό της από τον DiCaprio και το mood της τα λέει όλα

Η Camila Morrone εμφανίστηκε μετά τον χωρισμό της από τον DiCaprio και το mood της τα λέει όλα

Η 25χρονη πρώην σύντροφος του ηθοποιού εθεάθη μουτρωμένη να κάνει βόλτα με τον σκύλο της.

Η Camila Morrone δεν άφησε τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Leonardo DiCaprio να την αποτρέψει από το να βγει χαλαρή βόλτα στο Δυτικό Hollywood, παρόλο που δεν μοιάζει να είναι και στο καλύτερο mood. Όμως όπως καθεμία από εμάς σε κάθε χωρισμό, έτσι κι εκείνη έχει την ανάγκη να συναναστρέφεται με φίλους της.

Το 25χρονο μοντέλο και ηθοποιός φόρεσε ένα baggy παντελόνι, ένα τιραντάκι που άφηνε ακάλυπτη τη γυμνασμένη κοιλιά της, μαύρα γυαλιά ηλίου, πήρε τον σκύλο της και βγήκαν βόλτα.

Ο Leonardo DiCaprio χώρισε την Camila Morrone λίγους μήνες μετά τα 25α γενέθλιά της

Η μελαχρινή καλλονή συνάντησε επίσης έναν φίλο της σε μια καφετέρια και συζήτησαν πίνοντας καφέ στα εξωτερικά τραπεζάκια του μαγαζιού.

https://www.instagram.com/p/CiH5EPtrPz6

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Camila Morrone μετά τις φήμες ότι ο Leonardo DiCaprio εθεάθη με 22χρονο μοντέλο από την Ουκρανία στο Σεν Τροπέ τον περασμένο Ιούλιο.

Κάθε χωρισμός όμως απαιτεί βραδινή έξοδο με την κολλητή, και αυτόν τον κανόνα ακολουθεί και η Camila

Μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν όπου το μοντέλο είναι μουτρωμένο, η Camila Morrone έκανε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram μέσα από το οποία διαψεύδει με έμμεσο τρόπο ότι μετά τον χωρισμό της από τον Leonardo DiCaprio είναι θλιμμένη.

Η 25χρονη ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία χορεύει με τη νέα της φίλη, Kaia Gerber, σε βραδινή τους έξοδο, με την ίδια να είναι χαμογελαστή και ευδιάθετη.

unknown_305152171_824979591830227_4592791836181342245_n.jpg

Ο χωρισμος DiCaprio - Morrone λίγους μήνες μετά τα 25α γενέθλιά της Camila

Ύστερα από 4 χρόνια δεσμού, ο Leonardo DiCaprio και η Camila Morrone χώρισαν λίγο καιρό αφότου το μοντέλο έκλεισε τα 25 του χρόνια.

«Ο Leo έκανε διακοπές χωρίς εκείνη. Εκείνος πέρασε πολύ χρόνο με τους κολλητούς του Tobey McGuire και Jamie Foxx.Τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί ήταν τον Ιούλιο στη Γαλλία και εκείνη περνάει χρόνο σε γυρίσματα», είπε πηγή στο Us Weekly.

Και να που επαρχόμαστε θέλοντας και μη στη θεωρία που θέλει τον Leonardo να χωρίζει τις κοπέλες του όταν γίνουν 25 ετών (η Camila είχε γενέθλια στις 16 Ιουνίου 2022 και έγινε 25).

Το ζευγάρι είχε υιοθετήσει τρία χάσκι μαζί και συγκατοικούσαν στην πρώτη φάση της πανδημίας.

Ο Dicaprio γνωρίστηκε με τη Morrone όταν εκείνη ήταν 12 ετών και η μαμά της ήταν ζευγάρι με τον Al Pacino. Η σχέση τους ξεκίνησε 13 χρόνια μετά, και τον Μάρτιο του 2018 είχαμε και τις πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες, με το νέο hot ζευγάρι να πηγαίνει μαζί στα 40α γενέθλια της Ellen DeGeneres.

Τον Αύγουστο του 2018, οι φήμες ήθελαν την 22χρονη Morrone να αρραβωνιάζεται τον πλέον περιζήτητο εργένη, με άτομα από το περιβάλλον του να υποστηρίζουν πως ποτέ δεν αγάπησε γυναίκα όπως την Camila.

Τον Ιανουάριο του 2020, η Morrone έλεγε στο In 2020, WSJ Magazine πώς αντιμετωπίζει την κριτική που προκύπτει από τη σχέση που έχει με έναν μεγάλο σταρ:

«Η έκθεση φέρνει περισσότερη κριτική και αρνητική ενέργεια. Είναι κρίμα γιατί προσπαθείς να κάνεις καλή δουλειά και να είσαι καλός άνθρωπος και την ίδια ώρα άλλοι άνθρωποι εύχονται το χειρότερο για σένα», είχε πει τότε η Morrone.

Δύο μήνες αργότερα, η Morrone έκανε την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση με τον Leo στα 92α Βραβεία Όσκαρ, αλλά δεν φωτογραφήθηκε με τον ηθοποιό στο κόκκινο χαλί.

Ο 47χρονος γόης του Hollywood, τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχει κάνει ποτέ δεσμό με γυναίκα άνω των 25 ετών και όλοι οι χωρισμοί του λάμβαναν χώρα με το που οι διάσημες πάντα κοπέλες του έμπαιναν στα 25!

Ιδού οι αποδείξεις: