Ο Leonardo DiCaprio χώρισε την Camila Morrone λίγους μήνες μετά τα 25α γενέθλιά της

Πατούλια Κατερίνα
Ο Leonardo DiCaprio χώρισε την Camila Morrone λίγους μήνες μετά τα 25α γενέθλιά της

Η κατάρα ξαναχτυπά. Οι φήμες θέλουν τον Leonardo DiCaprio ξανά εργένη και δεν μπορούμε να δούμε την ύπουλη σύμπτωση, η Camila Morrone έκλεισε τα 25!

Τέλος στον δεσμό, τον τετραετή αυτό δεσμό του Leonardo Dicaprio με την Camila Morrone μετά από 4 ολόκληρα χρόνια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Us Weekly.

Ο 47χρονος πέρασε ένα μοναχικό καλοκαίρι δίχως ίχνος της 25χρονης αγαπημένης του και όπως τονίζει πηγή του περιοδικού:

Ο Leo είναι μόνος ξανά

«Ο Leo έκανε διακοπές χωρίς εκείνη. Εκείνος πέρασε πολύ χρόνο με τους κολλητούς του Tobey McGuire και Jamie Foxx.Τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί ήταν τον Ιούλιο στη Γαλλία και εκείνη περνάει χρόνο σε γυρίσματα».

Και να που επαρχόμαστε θέλοντας και μη στη θεωρία που θέλει τον Leonardo να χωρίζει τις κοπέλες του όταν γίνουν 25 ετών. Η Camila είχε γενέθλια στις 16 Ιουνίου 2022 και έγινε 25.

Πρόσφατα, η Camila έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και ξέρουμε καλά πως μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά, σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της γενικά.

https://www.instagram.com/p/Cgnh81PJdF1

Το ζευγάρι είχε υιοθετήσει τρία χάσκι μαζί και συγκατοικούσαν στην πρώτη φάση της πανδημίας.

Ο Dicaprio γνωρίστηκε με τη Morrone όταν εκείνη ήταν 12 ετών και η μαμά της ήταν ζευγάρι με τον Al Pacino. Η σχέση τους ξεκίνησε 13 χρόνια μετά, και τον Μάρτιο του 2018 είχαμε και τις πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες, με το νέο hot ζευγάρι να πηγαίνει μαζί στα 40α γενέθλια της Ellen DeGeneres.

Τον Αύγουστο του 2018, οι φήμες ήθελαν την 22χρονη Morrone να αρραβωνιάζεται τον πλέον περιζήτητο εργένη, με άτομα από το περιβάλλον του να υποστηρίζουν πως ποτέ δεν αγάπησε γυναίκα όπως την Camila.

Τον Ιανουάριο του 2020, η Morrone έλεγε στο In 2020, WSJ Magazine πώς αντιμετωπίζει την κριτική που προκύπτει από τη σχέση που έχει με έναν μεγάλο σταρ:

«Η έκθεση φέρνει περισσότερη κριτική και αρνητική ενέργεια. Είναι κρίμα γιατί προσπαθείς να κάνεις καλή δουλειά και να είσαι καλός άνθρωπος και την ίδια ώρα άλλοι άνθρωποι εύχονται το χειρότερο για σένα», είχε πει τότε η Morrone.

Δύο μήνες αργότερα, η Morrone έκανε την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση με τον Leo στα 92α Βραβεία Όσκαρ, αλλά δεν φωτογραφήθηκε με τον ηθοποιό στο κόκκινο χαλί.

Το κορίτσι του Leonardo Dicaprio έγινε 25 ετών και οι φήμες χωρισμού ξεκίνησαν

Η κατάρα στις σχέσεις του Leonardo DiCaprio

Ο 47χρονος γόης του Hollywood, τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχει κάνει ποτέ δεσμό με γυναίκα άνω των 25 ετών και όλοι οι χωρισμοί του λάμβαναν χώρα με το που οι διάσημες πάντα κοπέλες του έμπαιναν στα 25!

H μαμά του Leonardo ήταν fan της Morrone

Πάντως το 2019, το περιοδικό National Enquirer επέμενε πως η μαμά του Leo είναι η πιο μεγάλη θαυμάστρια της Morrone και πίεζε τον γιο της να την παντρευτεί.

Το περιοδικό υποστήριζε πως είναι η μαμά του Di Caprio, η κυρία Irmerlin αγαπά την 24χρονη και την θεωρεί κατάλληλη για γάμο. Η μαμά του Leo έχει πειστεί πως αν δεν υπάρξει γάμος σύντομα, ο γιος της μπορεί να την διώξει ενώ θεωρεί πως έχει περάσει το διάστημα που ο Leo θα έπρεπε να έχει καταλάβει αν αυτή είναι η μία και μοναδική.

Η Irmelin θέλει εγγόνια και θέλει να μπορεί να παίζει μαζί τους οποότε πιέζει τον Leo να κάνει την κίνηση και να παντρευτεί την Camila.