Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της ανήμερα γιορτής που φανερώνει πολλά

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της ανήμερα γιορτής που φανερώνει πολλά
Instagram

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου, οι φωτογραφίες που δείχνει για πρώτη φορά την κοιλιά της και όλοι οι τρόποι με τους οποίους έκρυψε την εγκυμοσύνη της στο Instagram. «ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι».

Με μία σχετικά μεγάλη λεζάντα και δύο φωτογραφίες της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με τον τρόπο και τη χρονική στιγμή που ήθελε ή αλλιώς ανήμερα μιας γιορτής που φανερώνει πολλά, τόσο για το νησί της όσο και για την εορτή που είναι γνωστή πως χαρίζει τη μητρότητα αλλά και για το όνομα που ίσως δώσει η παρουσιάστρια στο παιδί της.

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο.
Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται 🙏🏼 Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει. Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας 🙏🏼», έγραψε χαρακτηριστικά η μέλλουσα μανούλα κάνοντας πολλούς να πιστέψουν πως έχει κάνει τάμα το παιδάκι της.

https://www.instagram.com/p/CiPRPr1rl4G

Τσαμπίκα: Η Παναγιά που χαρίζει τη μητρότητα

Η Παναγιά η Τσαμπίκα είναι μονή της Ρόδου. Βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νησιού κοντά στο χωριό Αρχάγγελος. Αποτελείται από την παλαιά και την νέα μονή, που ονομάζονται από τους ντόπιους «η Ψηλή» και η «η Χαμηλή», αντιστοίχως. Η παλαιά μονή βρίσκεται στην κορυφή λόφου, πάνω από την ομώνυμη παραλία, ενώ η νέα βρίσκεται χαμηλότερα κοντά στην εθνική οδό που ενώνει τον Αρχάγγελο με την πόλη της Ρόδου. Η μονή γιορτάζει στις 8 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο, στο Γενέσιον της Θεοτόκου, ενώ πλήθος πιστών εορταστών συρρέουν από όλες τις μεριές του νησιού.

Στη Ρόδο οι ιστορίες που ακούγονται περισσότερο αφορούν άτεκνες γυναίκες που οι γιατροί τις είχαν διαβεβαιώσει πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα να γίνουν μητέρες και όμως σήμερα κρατούν στην αγκαλιά τους ένα παιδί. Όπως διαβάζουμε και σύμφωνα με την «παράδοση» αν ρωτήσεις πώς, θα σου απαντήσουν ότι η Παναγιά η Τσαμπίκα έκανε και πάλι το θαύμα της. Μισή ώρα μακριά από την πόλη της Ρόδου υψώνεται το μοναστήρι Της. Για να φτάσεις να προσκυνήσεις τη θαυματουργή εικόνα πρέπει να ανέβεις περίπου τριακόσια σκαλιά.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

Ανάμεσα στα χιλιάδες likes που συγκέντρωσε αμέσως η ανακοίνωση, όλοι είδαν και αυτό της Κατερίνας Καινούργιου η οποία μάλιστα σχολίασε ως εξής:

303418673_615137826846426_8955582251070896970_n.jpg

Για την είδηση της εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, μία μέρα πριν

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης 7/9, η 37χρονη και πρώην σύντροφος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, σχολίασε με τους συνεργάτες της τις πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα που εξασφάλισε το περιοδικό HELLO και επιβεβαίωσαν τις φήμες περί εγκυμοσύνης της.

https://www.instagram.com/p/CiM0KQHq_ms

«Ήταν μια σχέση πιο μικρή, δεν ήταν κάτι που με σημάδεψε. Ήμασταν τότε στον Alpha και κάναμε παρέα. Εγώ ήμουν με τον Βααίλη, όμως καμία σχέση, η Κωνσταντίνα ήταν σε σχέση με έναν άλλο κύριο τότε. Προς Θεού να μην παρεξηγηθώ, ποτέ η κοπέλα δεν είχε κοιτάξει κάπως τον Βασίλη ή ο Βασίλης εκείνη. Η σχέση έγινε πιο μετά. Ίσως να ήταν καρμικό για να γνωρίσει την Κωνσταντίνα που είναι η γυναίκα της ζωής του και να κάνουν ένα παιδί», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Όλοι οι τρόποι με τους οποίους έκρυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την εγκυμοσύνη της στο Instagram

Ο «πυρετός» baby booms που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην ελληνική showbiz μετρά πολλά μέλη. Μαίρη Συνατσάκη, Λάουρα Νάργες, Ιωάννα Τούνη, είναι μερικά εξ αυτών. Παρόλο που οι τρεις προαναφερθείσες μέλλουσες μανούλες είχαν μιλήσει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη τους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε σήμερα Πέμπτη 8 Αυγούστου τα δημοσιεύματα πως περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Πώς έκρυψε την εγκυμοσύνη της:

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η παρουσιάστρια μοιράστηκε στα Instagram Stories της πολλές υπέροχες φωτογραφίες από το αυγουστιάτικο νησί των Ιπποτών τη γενέτειρά της τη Ρόδο.

Λίγο πριν πάει διακοπές εκεί με τον σύντροφό της, όμως, μαζί είχαν επισκεφθεί τη Νάξο. Στο σημείο, τους εντόπισε ο φακός των paparazzi σε μια από τις παραλίες του νησιού, με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της παρουσιάστριας να «μιλά» τότε από μόνη της. Με φλοράρ ολόσωμο μαγιό, προσέθεσε και ένα ροζ παρεό καλύπτοντας επιμελώς το κέντρο του σώματός της.

Οι αναρτήσεις της στο Instagram ήταν πολύ περιορισμένης συχνότητας σε σχέση με το παρελθόν και πάντα πολύ προσεκτικές οι πόζες και η αμφίεσή της. Φυσικά όχι τυχαία, αφού φρόντιζε να κρύβει όσο μπορούσε την ολοένα και πιο ορατά φουσκωμένη κοιλίτσα.

Πριν από λίγο καιρό, την είδαμε να ποζάρει χαμογελαστή φτιάχνοντας κυματιστά τα μαλλιά της, με τζιν σορτσάκι και γαλάζιο τοπ. Το σορτσάκι αφήνει σε κοινή θέα τα πάντα καλλίγραμμα πόδια της, αλλά με τις πόζες και την πολύ μακριά της κόμη, εκείνη καλύπτει την κοιλιά της.

https://www.instagram.com/p/Cg15uOGIarY

Με αέρινα φορέματα και καφτάνια την είδαμε και στη Νάξο.

https://www.instagram.com/p/CgcU0WSo53r

Ενώ τα μπικίνι αντικαταστάθηκαν πια από ολόσωμα μαγιό. Η Κωνσταντίνα δε φρόντιζε και στην παραλία οι πόζες της να κρύβουν όσο γίνεται την κοιλίτσα.

https://www.instagram.com/p/CgCcZrgoDo3

Μια ακόμη καλή ιδέα για όλες τις μέλλουσες μανούλες που δεν θέλουν ακόμη να αποκαλύψουν τα ευχάριστα, αλλά θέλουν να αναρτήσουν φωτογραφία από τις διακοπές τους, είναι να ποζάρουν με γυρισμένη την πλάτη. Όπως έκανε η παρουσιάστρια με φόντο τα υπέροχα νερά της Αστυπάλαιας.

https://www.instagram.com/p/Cf8nM_4L9XO

Αέρινα outfits και sneakers; Yes please.

https://www.instagram.com/p/Cft3RkiosTE

Έθνικ άνετα φορέματα, μποέμ κοσμήματα και χαμόγελο είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας κάθε μέλλουσας μαμάς που δεν έχει κάνει pregnancy coming out.

https://www.instagram.com/p/CemCz0argTI

Ακόμη καλύτερα: Καθιστή στο τραπέζι να απολαμβάνει μια λαχταριστή μακαρονάδα. Κοιλίτσα ψάχνουμε, κοιλίτσα δεν βλέπουμε.

https://www.instagram.com/p/Cegsp0FIyiH

Όταν επισκέφτηκε το κομμωτήριο, επέλεξε μάξι αέρινο φόρεμα. Οπότε υπήρχε η ελευθερία και για «άφοβη» mirror ολόσωμη selfie του νέου της στιλ μαλλιών.

Στην τελευταία επίσημη εμφάνιση με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ήταν εξίσου προσεκτική. Πρόκειται για μια βραδινή έξοδό τους στις 7 Ιουλίου, όταν διένυε τον πέμπτο της μήνα. Η 34χρονη παρουσιάστρια επέλεξε πράσινο μακρύ σατέν φόρεμα, ενώ πάντα φρόντιζε να καλύπτει την κοιλιά της κρατώντας μια μπεζ εσάρπα.

Όταν πρόσφατα ρωτήθηκε από τους followers της για τις φήμες περί εγκυμοσύνης, εκείνη εξήγησε ότι δεν νιώθει έτοιμη να απαντήσει και θα το κάνει όταν αισθανθεί ότι θέλει. «Μου στέλνετε πολλά μηνύματα ότι έχουμε χαθεί, όντως, αλλά σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου…», εξήγησε χωρίς να διευκρινίζει περισσότερα.

Θυμίζουμε ότι η σχέση τους έγινε γνωστή τον Σεπτέμβριο του 2020 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό». Το ζευγάρι ήρθε πολύ κοντά την περίοδο της πρώτης καραντίνας, ενώ πήγαιναν και στο ίδιο γυμναστήριο όπου εκείνος άρχισε να την προσεγγίζει έντονα. Έκτοτε πραγματοποιούσαν πολλές κοινές εμφανίσεις, με τον έρωτά τους να μην κρύβεται και εκείνους να φαίνονται πάντα full in love.

https://www.instagram.com/p/CZcbQyEs2iW
https://www.instagram.com/p/CYO5qXNIfii

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει εκφράσει πολλές φορές και σε συνεντεύξεις της πόσο ερωτευμένη και ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του. «Είναι πολλά τα χαρακτηριστικά που θαυμάζω στον Βασίλη. Είναι πολύ υποστηρικτικός και στη δουλειά μου, έχει ενσυναίσθηση. Ο Βασίλης και η οικογένειά μου είναι από τους πρώτους που θα πω ό,τι μου συμβαίνει. Ευτυχώς είμαι τυχερή, γιατί είμαι με έναν άνθρωπο που έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, τον αθλητισμό, τον τρόπο ζωής μας, το καθημερινό μας πρόγραμμα. Είμαστε και οι δύο ανεξάρτητοι και δυναμικοί χαρακτήρες. Έχουμε πολλά στοιχεία που ταιριάζουν και συνυπάρχουμε αρμονικά», προσέθεσε.

https://www.instagram.com/p/CUdH_CTIUot

Αναφορικά με τη δημιουργία οικογένειας, είχε παραδεχθεί ότι αποτελεί βαθιά της επιθυμία σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People: «Μου αρέσει η έννοια της οικογένειας, διότι προέρχομαι από μια εξαιρετικά δεμένη οικογένεια, που είναι για μένα πρότυπο. Θα ήθελα κάποια στιγμή ο Θεός να με αξιώσει να κάνω τα δικά μου παιδιά».

https://www.instagram.com/p/CUNlbceIxEs

Στη Real News, είχε πει όταν ακόμη είχε μόλις έξι μήνες σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο: «Είμαι πολύ καλά και πολύ ήρεμη. Αυτά δεν τα προγραμματίζεις στη ζωή σου, έρχονται ξαφνικά. Με τον Βασίλη έχουμε μια πολύ ωραία καθημερινότητα, μοιραζόμαστε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και προσπαθούμε να αξιοποιούμε τον χρόνο μας ευχάριστα. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στη διαδικασία να μοιραστώ την προσωπική μου ζωή τόσο έντονα με τον κόσμο. Το γιατί δεν το γνωρίζω. Νομίζω ότι αυτά δεν τα προγραμματίζεις. Απλά συμβαίνουν».

https://www.instagram.com/p/CX9VmDYr44X
https://www.instagram.com/p/CXrKgqDLZQq

Για το ενδεχόμενο γάμου και τη δημιουργία οικογένειας, τότε απαντούσε:

«Αυτές είναι σκέψεις πολύ προσωπικές. Σίγουρα αυτό που περνάμε με τον Covid-19 είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Ευτυχώς, τα σπίτια μας είναι κοντά, σίγουρα μένουμε μαζί. Τα υπόλοιπα είναι πολύ προσωπικά και δικά μας για να μπω στη διαδικασία να τα μοιραστώ. Η ζωή και ο χρόνος θα δείξουν πώς θα εξελιχθεί η σχέση μας. Είμαι πολύ χαρούμενη και, όπως μοιράζομαι πολλά πράγματα με τον κόσμο, μοιράζομαι και την ευτυχία μου, πάντα όμως με ένα όριο.

Αγαπώ πολύ την οικογένειά μου. Είμαι ευγνώμων που προέρχομαι από μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια. Οι γονείς μου είναι 34 χρόνια μαζί οπότε οι εικόνες που έχω για το θεσμό της οικογένειας είναι πολύ σημαντικές για εμένα. Ευτυχώς, με τον σύντροφό μου, τον Βασίλη, έχουμε τα ίδια πιστεύω όσον αφορά αυτό το θέμα, έχουμε τους ίδιους ηθικούς κανόνες και τα έχουμε με τον ίδιο τρόπο στο μυαλό μας. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι όλα τα άλλα κανείς δεν μπορεί να τα ξέρει. Αφορούν καθαρά εμένα και εκείνον».