Έγκυος η Behati Prinsloo στο τρίτο της παιδί με τον Adam Levine

Έγκυος η Behati Prinsloo στο τρίτο της παιδί με τον Adam Levine
Invision

Η οικογένεια του Adam Levine και της Behati Prinsloo θα μεγαλώσει κι άλλο, αφού σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί.

Η κοινή τους αγάπη για τα παιδιά, έχει οδηγήσει την Behati Prinsloo και τον Adam Levine να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια που οσονούπω θα μεγαλώσει κι άλλο. Το supermodel και ο frontman των Maroon 5 περιμένουν το τρίτο τους παιδί, σύμφωνα με το People, και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Levine και η Prinsloo παντρεύτηκαν το 2014, ενώ απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Dusty Rose, δύο χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2016. Η δεύτερη κόρη τους, Gio Grace, ήρθε στο κόσμο το 2018, και τώρα τα κορίτσια θα αποκτήσουν κι άλλο αδερφάκι, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ακόμη το φύλο του μωρού που περιμένει η 34χρονη Behati.

Λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά πατέρας, ο Adam Levine είχε εκφράσει δημόσια τον ενθουσιασμό του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι φοβερό. Θα γίνω μπαμπάς. Είμαι ενθουσιασμένος. Ναι, θα γίνω μπαμπάς!».

https://www.instagram.com/p/CXxsIR7rSuP

Η πρώτη επίσημη έξοδος της Dusty Rose, όταν ήταν μόλις 5 μηνών

Η Dusty Rose έκανε την πρώτη της δημόσια εφάνιση τον Φεβρουάριο του 2017, όταν ήταν μόλις 5 μηνών, στο Hollywood Walk of Fame μαζί με τους γονείς της, και το θέαμα ήταν αξιολάτρευτο. Όλοι μιλούσαν για αυτό για μήνες, αλλά και για την απίστευτη ομοιότητα με τον μπαμπά της.

Adam Levine-Behati Prinsloo: Η πρώτη επίσημη έξοδος της 5 μηνών Dusty Rose

«Έχω μια κόρη, έχω την πιο όμορφη γυναίκα σε ολόκληρο τον κόσμο. Είμαι ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους που υπάρχουν και δεν έχει καμία σχέση με εμένα. Έχει να κάνει με τους ανθρώπους που με αγαπούν και σας ευχαριστώ γι' αυτό. Δεν μπορώ να το κάνω μεμονωμένα, αλλά σας ευχαριστώ όλους», είπε ο τραγουδιστής κατά την ομιλία του στο event.

Το 2018, η Behati γέννησε τη Gio Grace, τη δεύτερη κόρη τους. Λίγο πριν γεννηθεί η μικρή τους, ο Levine είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στην Ellen DeGeneres ότι θέλει να κάνει πολλά παιδιά.

«Θέλω πολλά. Μου αρέσει το χάος. Πραγματικά το απολαμβάνω. Η σύζυγός μου ήταν μοναχοπαίδι. Θέλει περίπου 100 παιδιά, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 43χρονος.

https://www.instagram.com/p/CTspTfkLUex

Η πρώτη φορά που το μοντέλο μας έδειξε τη δεύτερη κόρη της, 3 χρόνια μετά τη γέννηση της

Τον Φεβρουάριο του 2021 και με αφορμή τα 3α γενέθλια της δεύτερης κόρης της Gio Grace, η Behati Prinsloo δημοσίευσε στο Instagram μια γλυκιά κοινή τους selfie γράφοντας: «Η κολλητή μου έγινε 3» Η φωτογραφία είχε ένα διασκεδαστικό φίλτρο που έδειχνε μαμά και κόρη με αυτιά ξωτικού.

O Adam Levine και η Behati Prinsloo δεν μοιράζονται συχνά φωτογραφίες των παιδιών τους και ακόμη πιο σπάνια μας δείχνουν τα πρόσωπά τους. Αυτή η φωτογραφία της Behati ήταν ίσως η πρώτη φορά που είδαμε το προσωπάκι της Geo Grace και είναι πασιφανές ότι η μικρή είναι ίδια, εντελώς ίδια για την ακρίβεια, με τη μαμά της.