Ο Νίκος Καρβέλας είχε γενέθλια και η Σοφία Καρβέλα του ευχήθηκε με την πιο σπάνια φωτογραφία

Ο Νίκος Καρβέλας είχε γενέθλια και η Σοφία Καρβέλα του ευχήθηκε με την πιο σπάνια φωτογραφία

Η ηθοποιός-στυλίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στους διάσημους γονείς της και τα posts της το αποδεικνύουν περίτρανα.

Γιορτινή ήταν η χθεσινή ημέρα (08.09) για την οικογένεια Βίσση-Καρβέλα αφού ο γνωστός συνθέτης είχε τα γενέθλιά του. Ο Νίκος Καρβέλας είναι γεννημένος στις 8 Σεπτεμβρίου 1951 και έγινε 71 ετών.

Η 39χρονη κόρη του και η οικογένειά της μένουν μόνιμα στην Αμερική τα τελευταία χρόνια και δεν είναι λίγες οι φορές που η στυλίστρια τονίζει πόσο πολύ της λείπουν οι γονείς της. Η Σοφία Καρβέλα τρέφει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της και έχει δώσει το όνομά του στον πρώτο γιο που απέκτησε με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά.

Ο μικρός Νίκος Πανουργιάς και ο αδερφός του, Νέστορας δίνουν συχνά το «παρών» σε live εμφανίσεις της γιαγιάς τους, όταν βρίσκονται στην Ελλάδα, έχοντας πάντα στο πλευρό τους τον Νίκο Καρβέλα.

Η Σοφία Καρβέλα αποφάσισε από μικρή τι άνθρωπος ήθελε να είναι και το είπε με την πιο τρολ διάθεση

Οι ευχές της Σοφίας Καρβέλα και η σπάνια throwback φωτογραφία

Η κόρη του, Σοφία θέλησε να του ευχηθεί δημόσια με τον πιο δικό της, τρυφερό τρόπο. Η ηθοποιός-στυλίστρια δημοσίευσε πριν λίγες ώρες ένα Instagram-story στο οποίο βλέπουμε μια πολύ σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία. Η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας και η μικρή Σοφία ποζάρουν αγκαλιασμένοι και η αλήθεια είναι πως δεν θυμίζουν σε τίποτα την σημερινή τους εικόνα.

karvela1.jpg

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ χαμογελά στον φακό με τα μαύρα σγουρά μαλλιά της να την κάνουν κυριολεκτικά αγνώριστη. Ο 71χρονος συνθέτης που απέχει από τα social media, είναι εκείνος που ξεχωρίζει αφού δεν έχει τα signature μακριά, γκρι μαλλιά του αλλά ένα πολύ κοντό κούρεμα.

Η Σοφία Καρβέλα ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και πέρασε μερικές μέρες στην πρωτεύουσα με τους γονείς της και αγαπημένους φίλους. Η 39χρονη έκανε ένα ιδιαίτερο post στο οποίο πόζαρε δίπλα στον πατέρα της, Νίκο Καρβέλα γράφοντας: «Ο μπαμπάς έχει γούστο».

https://www.instagram.com/p/ChIKalcpZaW

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου υποδέχθηκαν τον γιος τους τον περασμένο Απρίλιο, ο οποίος αποτελεί το τρίτο παιδί του 71χρονου. Ο Νίκος Καρβέλας έχει αποκτήσει ακόμα έναν γιο με την Αννίτα Πάνια και η Σοφία Καρβέλα είναι ο καρπός του θυελλώδη έρωτά του με την Άννα Βίσση.

Πηγή κεντρικής: thesofiakarvela