Τα διουρητικά του Zac Efron και οι στενόχωρες δηλώσεις ηθοποιών για τις απαιτήσεις στο σώμα τους

Η βιομηχανία του Hollywood ορίζει εξωπραγματικά πρότυπα για τα σώματα των καλλιτεχνών και αυτό έχει αντίκτυπο πρώτα στους ίδιους τους ηθοποιούς και έπειτα στο κοινό.

Το μέγεθος των απαιτήσεων στο Hollywood έχει έρθει περισσότερο από ποτέ στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια, με ηθοποιούς να μοιράζονται δημόσια προσωπικές τους εμπειρίες. Οι καταγγελίες είναι πολλές και ανάμεσα στις πιο συχνές βρίσκονται τα αιτήματα των παραγωγών για «τέλεια» σώματα, όπως αυτά τα «τέλεια» είναι στο μυαλό τους.

Και, εκεί που αρχικά οι γυναίκες ήταν αυτές που μιλούσαν για τα όσα περνούσαν σχετικά με το σώματα τους, σήμερα έχουμε πολλές περιπτώσεις αντρών ηθοποιών που αναφέρθηκαν με μεγάλη λεπτομέρεια στα βιώματά τους.

Ο Zac Efron έπαιρνε διουρητικά για να «στεγνώσει»

Ο Zac Efron, για παράδειγμα, είναι ένας ηθοποιός που για πολλούς συγκαταλέγεται στους γόηδες του κινηματογράφου. Το γυμνασμένο του σώμα, ειδικά όπως αυτό παρουσιάστηκε στο Baywatch, είναι από αυτά που μοιάζουν «ψέυτικα», μη ρεαλιστικά και αυτό είχε σοβαρή επίπτωση στην ψυχολογία και στο σώμα του.

«Το look στο Baywatch, δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Υπάρχει πολύ λίγο νερό στο δέρμα. Μοιάζει ψεύτικό, σαν να έχει γίνει CGI. Για να έχω αυτήν την εμφάνιση έπρεπε να πάρω δυνατά διουρητικά. Άρχισα να έχω αϋπνία και έπεσα σε βαριά κατάθλιψη για πολύ καιρό. Κάτι σε αυτήν την εμπειρία με εξουθένωσε. Δυσκολεύτηκα να συγκεντρωθώ ξανά», είπε ο Efron στο Men’s Health.

Ο Channing Tatum δεν αντέχει άλλη εξαντλητική γυμναστική

Ο Channing Tatum, από την άλλη, ανέκαθεν γνωστός για το σώμα χορευτή που έχει, δεν ήθελε να κάνει τρίτη ταινία Magic Mike γιατί σκεφτόταν ότι έπρεπε να δείχνει έτσι:

Άρα και θα έπρεπε να περάσει όλη αυτήν την εξαντλητική καθημερινότητα για να τα καταφέρει.

«Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελα να κάνω τρίτη ταινία, το ότι πρέπει να δείχνω έτσι. Δεν ξέρω πώς οι άνθρωποι που δουλεύουν από τις 9 μέχρι τις 5 μένουν σε φόρμα, γιατί είναι η κανονική μου δουλειά και με δυσκολία μπορώ να την κάνω. Χρειάζονται δύο μήνες για να σφίξεις, αλλά σε τρεις μέρες μπορείς να το χάσεις», είπε ο 42χρονος Tatum στο The Kelly Clarkson Show.

Ο Richard Madden «κάνει αυτά που κοροϊδεύει»

Ο Richard Madden, ο Rob Stark του Game of Thrones, μίλησε στη βρετανική Vogue και δε δίστασε να κατακρίνει τα σωματικά πρότυπα.

«Προωθούμε μία ανεδαφική εικόνα σώματος. Βρίσκομαι με φίλους ηθοποιούς -αφότου έχω οριακά φάει, έχοντας γυμναστεί δύο φορές τη μέρα, και μη έχοντας καταναλώσει καθόλου υδατάνθρακες για αυτές τις σκηνές-, κοιταζόμαστε ο ένας με τον άλλον και λέμε: ‘Τροφοδοτούμε τα ίδια σκατά στα οποία είμαστε αντίθετοι’», είπε ο 34χρονος ηθοποιός.

Ο Wentworth Miller δεν μπορούσε να αναπνεύσει από τα άσχημα σχόλια για το βάρος του

Ο Wentworth Miller είναι άλλη μία περίπτωση ηθοποιού που δέχτηκε πυρά για το σώμα του, με το κοινό και τα Μέσα να κοροϊδεύουν το πώς «κατέληξε» μετά την επιτυχία του Prison Break.

«Το 2010, στο χειρότερο σημείο της ενήλικης ζωής μου, κοιτούσα παντού για ανακούφιση, παρηγοριά και περισπασμό. Και στράφηκα στο φαγητό. Και πήρε βάρος. Φοβερό! Την πρώτη φορά που είδα αυτό το meme να εμφανίζεται στο feed των social media, πρέπει να παραδεχτώ, πονούσε το να αναπνεύσω. Αλλά, όπως με όλα στη ζωή, έβγαλα ένα νόημα. Το νόημα που βγήκε από αυτήν τη φωτογραφία μου είναι Δύναμη. Θεραπεία. Συγχώρηση. Στον εαυτό μου και σε άλλους», έγραψε ο 50χρονος ηθοποιός στο Facebook του.

Το meme:

Emma Thompson: «Είναι μεγάλη δοκιμασία να γυρίσεις γυμνές σκηνές στα 62»

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης