Ο Di Caprio θέλει να βγει ραντεβού με τη Gigi Hadid και για χάρη της ξεχνάει τον κανόνα των 25 ετών

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Di Caprio θέλει να βγει ραντεβού με τη Gigi Hadid και για χάρη της ξεχνάει τον κανόνα των 25 ετών
Invision

O 47χρονος ηθοποιός έχει βαλει στο στόχαστρο το διάσημο μοντέλο και δηλώνει έτοιμος να την κατακτήσει.

Έτοιμος να γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή δηλώνει ο Leonardo DiCaprio, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον χωρισμό από την επί 4 χρόνια σύντροφό του, Camila Morrone.

Αν ισχύουν όσα αναφέρει το δημοσίευμα, ο αιώνιος εργένης του Hollywood είναι έτοιμος να κάνει την υπέρβαση και να φλερτάρει με διάσημο 27χρονο μοντέλο παρά τον «κανόνα των 25» που ακολουθεί ευλαβικά τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για την Gigi Hadid, η οποία χώρισε τον περασμένο Οκτώβριο από τον Zayn Malik, με τον οποίο ήταν μαζί από το 2015. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη την 2χρονη Khai Hadid Malik που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο το 2020.

Το διάγραμμα για την προσωπική ζωή του Leonardo Di Caprio φανέρωσε κάτι απίθανο

H Gigi Hadid στο στόχαστρο του καρδιοκατακτητή DiCaprio

«Ο Leonardo έχει βάλει στο στόχαστρο τη Gigi, αλλά εκείνη δεν έχει δείξει ενδιαφέρον», αποκαλύπτει αποκλειστικά πηγή στο Us Weekly. «Είναι φίλοι, αλλά δεν θέλει κάτι πιο προσωπικό μαζί του αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε η πηγή.

ξεπεράσει την… απαγορευμένη ηλικία των 25 ετών, που είχαν μέχρι τώρα όλες οι παρτενέρ του και τελικά έφαγε… πόρτα.

Ο χωρισμός Di Caprio-Marrone

Ο Leonardo DiCaprio και η Camila Morrone χώρισαν στα τέλη Αυγούστου μετά από 4 ολόκληρα χρόνια σχέσης, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Όλοι θεωρούσαν πως το λαμπερό μοντέλο θα «σπάσει» την κατάρα των 25χρονων συντρόφων του ηθοποιού και θα κάνει το επόμενο βήμα μαζί του. Το πρώην ζευγάρι είχε φωτογραφηθεί μαζί για τελευταία φορά την 4η Ιουλίου και ξεκίνησε να βγαίνει το 2017.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυό τους είχαν έρθει πολύ κοντά και σχεδόν συγκατοικούσαν ενώ η 25χρονη Morrone είχε γνωρίσει τους γονείς του βραβευμένου ηθοποιού.

«Υπάρχουν πολλές σχέσεις στο Hollywood και στην ιστορία γενικά με ανθρώπους που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Νομίζω ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγαίνει με όποιον θέλει», είχε δηλώσει η Morrone για τη διαφορά ηλικίας της με τον DiCaprio.

https://www.instagram.com/p/Ch7yyITvv78

«Ο Leo και η Camila είχαν μερικά διαλείμματα τους τελευταίους μήνες. Είναι θέμα να αποφασίσουν αν θα το κάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα ή αν θα το αφήσουν να πεθάνει. Μόλις εκείνη επικεντρώθηκε στη δουλειά και είχε τις δικές της προτεραιότητες, εκείνος απομακρύνθηκε. Αντί να έχουν δραματικούς χωρισμούς, πήραν χρόνο χώρια», είχε δηλώσει πηγή από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: apimages.com