Ο David Schwimmer είναι ο «αστακός» της Jennifer Aniston και η νέα φωτογραφία είναι η απόδειξη

Νατάσσα Σχοινά
Ο David Schwimmer είναι ο «αστακός» της Jennifer Aniston και η νέα φωτογραφία είναι η απόδειξη

Ο «Ross» τρόλαρε τη «Rachel» και το κοινό τους παρακαλάει να είναι επιτέλους και στην πραγματικότητα μαζί.

Μόλις πριν μερικές μέρες ήταν που η Jennifer Aniston δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, στην οποία ποζάρει την ώρα που κάνει ντους με τα σαπούνια πάνω της. Αυτή η ανάρτηση έγινε με αφορμή τη νέα της συνεργασία με εταιρεία προϊόντων ομορφιάς και συζητήθηκε πολύ από τους θαυμαστές της, οι οποίοι δήλωναν πως ανυπομονούσαν.

https://www.instagram.com/p/CiFwyV9Mya_

Η απάντηση του David Schwimmer στο post της Jennifer Aniston

Ο David Schwimmer, με τον οποίο η 53χρονη Jen ήταν για χρόνια τηλεοπτικό ζευγάρι στα Φιλαράκια, είδε την εν λόγω φωτογραφία και το buzz που έκανε στο διαδίκτυο και αποφάσισε να τρολάρει την καλή του φίλη. Πώς; Αναπαριστώντας τη φωτογραφία με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CiN2LAROZkJ

Ο 55χρονος ηθοποιός μπήκε στο δικό του ντουζ, σαπούνισε το κεφάλι του και πήρε μία πόζα στέλνοντας φιλί στην κάμερα. Στην περιγραφή, μάλιστα, απευθύνθηκε στην Aniston, λέγοντάς της «@jenniferaniston, μία πετσέτα ελπίζω;».

ross_rachel_shampoo.jpg

Η Aniston έκανε κατευθείαν repost το σκηνικό γελώντας και η σχέση του «Ross» και της «Rachel» έκανε όλους τους φανς να αρχίσουν να κάνουν μανιωδώς σχόλια και να ζητούν να είναι μαζί. Πολλοί άρχισαν να χρησιμοποιούν ατάκες από τη σειρά για να δείξουν πόσο «meant-to-be» είναι το ζευγάρι.

Η Rachel και ο Ross της καρδιάς μας

Από το 1994 μέχρι το 2004, η Rachel και ο Ross ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του κοινού εντός -και εκτός- οθόνης. Οι φανς της σειράς ήθελαν να δουν και στην πραγματική ζωή την Jennifer Aniston και τον David Schwimmer ζευγάρι και πάντα ήλπιζα πως κάποια από τα συναισθήματα της σειράς θα μεταφέρονταν και εκτός.

Μπορεί -απ’ όσο γνωρίζουμε- να μην έγινε στην πραγματικότητα κάτι ερωτικό μεταξύ τους, όμως, το 2021, έγινε αυτό που όλοι ήθελαν να ακούσουν. Οι δύο ηθοποιοί παραδέχτηκαν ότι κατά τη διάρκεια της σειράς είχαν crash ο ένας με τον άλλον. Όπως ισχυρίζονται, ο λόγος που δεν έκαναν τελικά κάτι ήταν «επειδή πάντα κάποιος βρισκόταν σε σχέση και ποτέ δεν καταπατήσαμε αυτό το όριο».

Season 2 Friends GIF

Η Jennifer Aniston είναι ξανά ερωτευμένη και ο κρυφός δεσμός της είναι ο Jon Hamm