Nicolas Cage & Riko Shibata έγιναν γονείς και αποκάλυψαν το όνομα του μωρού

Nicolas Cage & Riko Shibata έγιναν γονείς και αποκάλυψαν το όνομα του μωρού

Το διάσημο ζευγάρι βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο ηθοποιός Nicolas Cage και η σύζυγός του, Riko Shibata μετά τον ερχομό της κόρης τους. Tο ερωτευμένο ζευγάρι είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της 27χρονης τον Ιανουάριο, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους πάντες.

Η Shibata είναι η πέμπτη σύζυγος του ηθοποιού ο οποίος έχει ήδη 2 γιους (τον 31χρονο Weston Cage και τον 16χρονο Kal-El Cage) από τους προηγούμενους γάμους του. Η νεαρή Γιαπωνέζα του χάρισε το ομορφότερο δώρο, την μονάκριβη κόρη τους.

Ο Nicolas Cage θα είναι ο νέος Δράκουλας! 5 άγνωστες λεπτομέρειες για τον φρικιαστικό κακό

Το όνομα της κόρης τους

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού η κόρη του ζευγαριού θα πάρει το όνομα August Francesca Coppola Cage.

«Ο Nicolas και η Rico με χαρά ανακοινώνουν τη γέννηση της κόρης τους. Μητέρα και βρέφος χαίρουν άκρας υγείας», ανέφερε η ανακοίνωση.

Η ιδιαίτερη πρόταση γάμου και το εντυπωσιακό νυφικό

Ο διάσημος ηθοποιός είχε ανακοινώσει το γάμο του κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τον περασμένο Φεβρουάριο. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Las Vegas, με την νύφη να φορά ένα παραδοσιακό κιμονό ως νυφικό.

Ο Cage και η εκλεκτή της καρδιάς του γνωρίστηκαν στα τέλη του 2020 όταν ο ηθοποιός βρέθηκε στην Ιαπωνία για επαγγελματικό ταξίδι. Ο Cage έκανε γυρίσματα για την sci-fi ταινία τρόμου «Prisoners of the Ghostland», όπου η Ricο έκανε και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και η διαφορά ηλικίας δεν τους σταμάτησε, αντίθετα τους έφερε πιο κοντά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χολυγουντιανός σταρ μόλις είχε χωρίσει την τέταρτη κατά σειρά σύζυγό του Εrika Koike σε ένα γάμο που κράτησε μόνο για τέσσερις μέρες το 2019.

Ο άστατος στην προσωπική του ζωή Nicolas Cage, έμεινε για ένα διάστημα μακριά από την αγαπημένη του Rikο αλλά αυτό δεν επηρέασε καθόλου τη σχέση τους. Όπως είχε δηλώσει: «Έπρεπε να επιστρέψει στο Κιότο και εγώ να μείνω στην Νέα Υόρκη. Έκανα σχεδόν έξι μήνες για να την ξαναδώ». Μάλιστα την πρόταση γάμου της την έκανε μέσω Face Time ενώ το δαχτυλίδι αρραβώνων τους, της το έστειλε ταχυδρομικώς στην Ιαπωνία.

Ο ηθοποιός έχει ένα ακόμη γιο 16 ετών, από την σχέση του με το μοντέλο Kristina Fulton. Ο πιο μακροχρόνιος γάμος του, σε σχέση πάντα με τους υπόλοιπους, ήταν εκείνος με την πρώτη του γυναίκα, την Patricia Arquette ο οποίος κράτησε για έξι χρόνια, ενω εξίσου σύντομος ήταν και ο γάμος του με την κόρη του Elvis Presley, Lisa Marie Presley αφού κράτησε μόνο για δύο χρόνια.

Πηγή κεντρικής: apimages.com