Ο Zac Efron απάντησε επιτέλους στις φήμες περί πλαστικών επεμβάσεων που του χρέωσαν

Ο Zac Efron απάντησε επιτέλους στις φήμες περί πλαστικών επεμβάσεων που του χρέωσαν
Invision

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που το πρόσωπο του ηθοποιού είναι αλλαγμένο.

Ο Zac Efron απάντησε επιτέλους τις φήμες που τον ήθελαν να έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό του μετά τη viral φωτογραφία που κυκλοφόρησε πέρσι, στην οποία έδειχνε αισθητά αλλαγμένος εμφανισιακά, και η αλήθεια διαφέρει από αυτό που φανταζόμασταν.

https://www.instagram.com/p/CiOODM9P4Bk

Ο 34χρονος αποκάλυψε ότι το πρόσωπό του φαινόταν τόσο πρησμένο τον Απρίλιο του 2021 επειδή ήταν - αλλά για διαφορετικό λόγο και όχι επειδή είχε πειράξει εκείνος κάτι πάνω του. Σε συνέντευξή του στο Men’s Health που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ο ηθοποιός εξήγησε ότι έσπασε το σαγόνι του πριν από αρκετά χρόνια όταν γλίστρησε στο σπίτι του και χτύπησε σε ένα σιντριβάνι από γρανίτη. «Από τότε, οι μύες στο σαγόνι μου μεγάλωσαν πολύ», εξήγησε.

2019 Tribeca Film Festival -

Ο Zac Efron πρόσθεσε ότι δεν ήξερε ότι ο κόσμος εικάζει ότι έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση μέχρι που η μητέρα του τον πήρε τηλέφωνο και τον ρώτησε αν ισχύει.

Είναι επίσημο: Ο διάσημος γόης έχει νέα σχέση και έχουμε ντοκουμέντα

Ο πρωταγωνιστής του «High School Musical» δεν σχολίασε τότε τις φήμες περί χειρουργικής επέμβασης, αλλά ο καλός του φίλος και ραδιοφωνικός παραγωγός Kyle Sandilands επέκρινε τις εικασίες, λέγοντας ότι ο Zac θα του το έλεγε αν είχε πειράξει κάτι στο πρόσωπό του.

Όταν ο Zac Efron έπεσε σε κατάθλιψη εξαιτίας μιας εξαντλητικής δίαιτας

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Efron εξήγησε τις σοβαρές επιπτώσεις που είχε στο σώμα του η δίαιτα και η προπόνηση που έκανε για τις ανάγκες του ρόλου του στο «Baywatch»: «Άρχισα να έχω αϋπνίες και έπεσα σε βαριά κατάθλιψη, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δυσκολεύτηκα πολύ να επανέλθβ και να ξαναβρώ τον εαυτό μου».

https://www.instagram.com/p/CiOavxeITWd

Το Baywatch, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν επίσης οι Dwayne Johnson και Alexandra Daddario, έκανε το ντεμπούτο του τον Μάιο του 2017. Ο πρώην σταρ της Disney ήταν πάντα γυμνασμένος και πρόσεχε τη διατροφή του, αλλά το γεγονός ότι έπρεπε να ρίξει το σωματικό του λίπος στο 5% μέσα σε μόλις τρεις μήνες προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία, ήταν φυσικό και επόμενο να εξαντλήσει τον οργανισμό του.

Χρειάστηκε να περάσουν έξι ολόκληροι μήνες μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής του Baywatch για να νιώσει ξανά καλά ο ηθοποιός.

Η απεξάρτηση από τα ναρκωτικά

Μπορεί να τον γνωρίσαμε ως παιδί της Disney να τραγουδά και να χορεύει στο High School Musical και μπορεί η εξωτερική του εμφάνιση αλλά και η φυσική του κατάσταση να μαρτυρούν έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται πολύ για τον υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά φαίνεται πως όλοι κρύβουν τα μυστικά τους.

Το 2013, έγινε γνωστό ότι ο Zac Efron χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική αποτοξίνωσης προκειμένου να μπορέσει να απεξαρτηθεί από την κοκαΐνη. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που λόγω της εξάρτησής του είχε απουσιάσει από τα γυρίσματα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούσε τότε, «Neighbors».

'Επειτα από 5 μήνες νοσηλείας, ο ηθοποιός κατάφερε να βγει νικητής από αυτό και έκτοτε ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, μακριά από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.