Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε σε follower της όπως ακριβώς έπρεπε για την τοξικότητα των social media

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε σε follower της όπως ακριβώς έπρεπε για την τοξικότητα των social media

Ο λόγος της προσβολής ήταν ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ. Η απάντησή της Μαίρης και η επίσκεψη σε ψυχολόγο. 

Ως ενεργή influencer, η Μαίρη Συνατσάκη δέχεται δεκάδες σχόλια καθημερινά στα social media, αλλά αυτό που σίγουρα δεν περίμενε, είναι η οργισμένη αντίδραση ενός follower σε δικό της μήνυμα στο Instagram με αφορμή - όσο και αν σου φανεί παράξενο - τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Η δική της απάντηση ήταν όπως ακριβώς έπρεπε και όπως ακριβώς περιμέναμε από εκείνη ως μέλλουσα μαμά, για τους τοξικούς του διαδικτύου.

https://www.instagram.com/p/ChhRE7mLMVw

Άνευ προηγουμένου επίθεση

Η Μαίρη Συνατσάκη σίγουρα έχει συνηθίσει σε αναίτιες προσβολές ή σε ειρωνικά σχόλια, κυρίως, όχι από θαυμαστές της, αλλά από τους γνωστούς τοξικούς followers του διαδικτύου, που δεν χρωστούν καλό λόγο σε κανένα. Βέβαια στην τωρινή της κατάσταση ως μέλλουσα μαμά, το να προσβάλεις με χυδαίο τρόπο μία έγκυο κοπέλα, είναι ανεπίτρεπτο σε κάθε περίπτωση. Ειδικά όταν η αφορμή είναι ένα θέμα, που από χθες μας απασχολεί, όπως είναι ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ. Τώρα το πόσο συνδέεται το ένα με το άλλο, είναι απορίας άξιο. Όλα ξεκίνησαν από ένα story της Μαίρης, όπου απαντούσε στα μηνύματα που είχε δεχθεί, ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ραντεβού. «Παιδιά τι μου λέτε; Είχα όλη μέρα δουλειά. Πέθανε η βασίλισσα; Δεν ξέρω γιατί έχω σοκαριστεί αυτή τη στιγμή τόσο σημαντικά...πολύ». Το σχόλιό της είχε μία ειρωνική διάθεση, αλλά σίγουρα δεν περίμενε αυτό που θα επακολουθούσε.

sinatsakiboo2.JPG

Κάποιοι δεν γέλασαν με το σχόλιο (ενώ θα έπρεπε) και κάποιος follower της, θεώρησε πως αυτό ήταν το μείζον θέμα για να την προσβάλει χυδαιότατα. Η φράση «σούργελο θα γίνεις και μητέρα» μαζί με το «δεν ντρέπεσαι, χλευάζεις τη βασίλισσα» ή το «μας το παίζεις και φεμινίστρια και υπερασπίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» δεν είχαν καμία λογική.

1662729563918-900477550-sinatsakiboo.jpg

Η Μαίρη απάντησε όμως, με τον τρόπο που έπρεπε και με τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλοι μας κάθε τοξικό follower. Με το να μην μπεί στην παγίδα να του απαντήσει επί της ουσίας. Του ευχήθηκε απλά να έχει μία καλή Παρασκευή και με μία επόμενη ανάρτηση με έναν πιο έξυπνο τρόπο: «Να, γιατί πάω σε ψυχολόγο κάθε Παρασκευή. Επειδή ο κύριος από το προηγούμενο story, δεν πάει».

Μα ήταν ερώτηση τώρα αυτή; Οι πρώην της Μαίρης Συνατσάκη σχολίασαν (αναγκαστικά) την εγκυμοσύνη της

mairiboostory.jpg

Από ότι διαπιστώσαμε έκανε και το απαραίτητο block. Στην κατάσταση που βρίσκεται λόγω εγκυμοσύνης επιδιώκει την ηρεμία και μόνο τα θετικά vibes. Δέχεται καθημερινά πολλά από αυτά, τόσο από τους δικούς της ανθρώπους, όσο και από τους φίλους της. Διαδικτυακούς και μη.