Η δίδυμη αδερφή της Συνατσάκη μιλά για την εγκυμοσύνη της Μαίρης και το σχολιάζει το φύλο του μωρού

Η δίδυμη αδερφή της Συνατσάκη μιλά για την εγκυμοσύνη της Μαίρης και το σχολιάζει το φύλο του μωρού

Και αποκαλύπτει ότι γνωρίζει το φύλο του μωρού!

Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από τότε που η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι εκείνη και ο επί χρόνια σύντροφός της, Ίαν Στρατής, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Τόσο το ζευγάρι όσο και τα οικογενειακά και φιλικά τους πρόσωπα ανυπομονούν να κρατήσουν στα χέρια τους το γλυκό πλασματάκι που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες, και η δίδυμη αδερφή της Μαίρης, Αλίκη Συναντσάκη, είναι μια από αυτά.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Brekafast@star», η Αλίκη μοιράστηκε τη χαρά της για το γεγονός ότι θα γίνει θεία, αλλά και την πρώτη της αντίδραση όταν η αδερφή της της ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Περιμένω πώς και πώς. Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Τι να λέμε τώρα, τα παιδιά είναι ευλογία», είπε αρχικά η Αλίκη Συνατσάκη. Όσο για το πώς έμαθε για το ευτυχές γεγονός, η αδερφή της Μαίρης αποκάλυψε: «Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου το είπε. Συγκινήθηκα, βούρκωσα. Προσπάθησα να το παίξω ψύχραιμη. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και χαρούμενη. Είμαι έτοιμη για να με πει "θεία", έχω κάνει προπόνηση 2,5 χρόνια. Έχω ένα βαφτιστήρι και είμαι πάρα πολύ έτοιμη για το "θεία", για το "θεία Αλίκη μου", για όλα».

Η αποκάλυψη για τη σχέση της Μαίρης και του Ίαν & η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού

Αναφερόμενη στη σχέση της Μαίρης Συνατσάκη και του ΊανΣτρατή, την επιθυμία τους να κάνουν οικογένεια, αλλά και το φύλο του μωρού που περιμένουν, η Αλίκη είπε: «Ήξερα ότι ήταν στα σχέδια της η οικογένεια και το παιδί. Είναι από τις γυναίκες που ήθελαν να το ζήσουν αυτό και νομίζω πως είναι έτοιμοι και οι δύο. Ήξερα τον Ίαν από πριν, όχι προσωπικά, γιατί ο άνθρωπος είναι superstar, αλλά τον γνώρισα και μέσα από τη σχέση του με τη Μαίρη. Χαίρομαι γιατί τους βλέπω πάρα πολύ χαρούμενους και τους δύο και αυτό μου αρέσει, με ηρεμεί και ευχαριστιέμαι. Έχω μάθει το φύλο του μωρού αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Γερό και τυχερό να είναι. Ήμουν πολύ ευχαριστημένη με την ανακοίνωση, θα ήμουν σε κάθε περίπτωση».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και τα αμέτρητα σχόλια των celebrities

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μία από τις αγαπημένες celebrities του κοινού της Ελλάδας. Καθόλου τυχαία, λοιπόν, το Instagram της έχει περισσότερους από 800 χιλιάδες followers που γεμίζουν με likes και σχόλια κάθε της ανάρτηση. Πόσω μάλλον όταν ανακοίνωσε με τον πιο όμορφο τρόπο ότι θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τονΊαν Στρατή.

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Μαίρη Συνατσάκη.

Η ιδιαίτερη σχέση της Μαίρης Συντατσάκη με τη δίδυμη αδερφή της Αλίκη

Μπορεί να μη μοιάζουν ιδιαίτερα μεταξύ τους παρά μόνο στα μάτια, αλλά η Μαίρη και η Αλίκη Συνατσάκη έχουν μια εξαιρετική σχέση και τεράστια επίδραση η μία στην άλλη.

Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν φτιάξει μαζί και βίντεο στο YouTube στο κανάλι της Μαίρης, με τους followers της στο Instagram να παρατηρούν πόση διαφορά υπάρχει στην παρουσιάστρια όταν είναι με την αδερφή της. «Μου έγραψε κάποιος σήμερα στο YouTube που ανεβάσαμε μαζί βίντεο με το Αλικάκι, ότι, όταν είμαι μαζί της, γελάω αλλιώς και είχε τόσο δίκιο! Είμαι αλλιώς όταν είμαστε μαζί. Είμαι ολόκληρη εγώ, γι' αυτό», είχε πει η Μαίρη.

Σε παλαιότερη κοινή τους συνέντευξη, τα δύο κορίτσια είχαν εξομολογηθεί ότι υπάρχει καρμική σχέση ανάμεσα στα δίδυμα αδέρφια.

«Οταν δω την Αλίκη να κλαίει, κλαίω κι εγώ, ακόμη κι αν δεν ξέρω τι της συμβαίνει. Μέχρι και στο τηλέφωνο, στο πρώτο κόμπιασμα που θα ακούσω από εκείνη, θα με πιάσουν τα κλάματα», δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη, με την αδερφή της να συμπληρώνει:

«Δεν θα ξεχάσω, στο εξοχικό μας στη Σαρωνίδα, όταν πέθανε η Λαίδη Νταϊάνα, ενώ δεν με ένοιαζε, η Μαίρη έκλαιγε με μαύρο δάκρυ και ταυτόχρονα κι εγώ. Της έλεγα, λοιπόν, "Σταμάτα. Γιατί να το περνάμε και οι δύο μαζί;"».

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη με τη δίδυμη αδερφή της Αλίκη.

Cover photo: @mairiboo