Δύο παίκτριες του φετινού Survivor παντρεύτηκαν την ίδια ημέρα αλλά οι συμπαίκτες τους μοιράστηκαν

Δύο παίκτριες του φετινού Survivor παντρεύτηκαν την ίδια ημέρα αλλά οι συμπαίκτες τους μοιράστηκαν

Δύο παίκτριες, δύο γάμοι την ίδια ημέρα και ξέρουμε ποια είναι η επόμενη παίκτρια του Survivor που θα παντρευτεί.

Όχι ένας αλλά δύο γάμοι με άρωμα Survivor 2022 πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, παντρεύτηκαν σε Νέα Μάκρη και Πόρτο Ράφτη αντίστοιχα και εννοείται πως οι συμπαίκτες τους στο Survivor, κόπηκαν στα δύο και επέλεξαν το μυστήριο στο οποίο θα έδιναν το παρών. Όλοι, πλην του Λάμπρου Κωνσταντάρα που πέρασε πρώτα από τον γάμο της Αθηνάς με τον Γιάννη Μαυροκορδάτο και έπειτα βρέθηκε στο γλέντι της Σταυρούλας με τον πρωταθλητή στίβου Παναγιώτη Τριβιζά.

Αθηνά και Γιάννης:

Η Αθηνά είχε μιλήσει πολλές φορές συγκινημένη στο ριάλιτι επιβίωσης για τον αγαπημένο της και στο πλευρό της στην προετοιμασία βρέθηκε η συμπαίκτριά της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία ήταν μαζί της στο αυτοκίνητο μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος της με τον Γιάννη Μαυροκορδάτο.

athina_evmorfiadi_2925191118396904325.jpg

Ανάμεσα στους καλεσμένους στον γάμο της Αθηνάς Ευμορφιάδη ήταν και άλλοι πρώην συμπαίκτες της από το Survivor, ανάμεσά τους ο Άρης Σοϊλέδης, ο φιναλίστ του τελικού με την αρραβωνιαστικιά του του Μαρία Αντωνά, ο Θανάσης Βισκαδουράκης με τη σύζυγό του Κατερίνα Γιώτα και τον γιο τους, η Ελισάβετ Σπανού η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και ο Σπύρος Μαρτίκας με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Και ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη που θα παντρευτεί μιας και στο κλασικό πέταγμα της ανθοδέσμης, τα λουλούδια πέρασαν μέσα από τα χέρια της Ευρυδίκης για να καταλήξουν τελικά σε εκείνα της Βρισηίδας.

«Την έπιασε, την πάτησα», σχολίασε με χιούμορ ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος συγκατοικεί πια με τη Βρισηίδα στην Αθήνα.

Σταυρούλα και Παναγιώτης

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο αγαπημένος της Παναγιώτης Τριβυζάς μετά τον πρόγαμο και το παραδοσιακό στρώσιμο του κρεβατιού που πραγματοποίησαν την Πέμπτη. Το ζευγάρι είχε αποφασίσει την ημερομηνία του γάμου του του περίπου έναν χρόνο πριν με την αθλήτρια να φεύγει την περασμένη χρονιά για τον Άγιο Δομίνικο και να αφήνει στον αγαπημένο της Παναγιώτη να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες.

stavroulachrisaeidi_2925106553318020930.jpg

Σταυρούλα και Παναγιώτης, έπειτα από 5,5 περίπου χρόνια σχέσης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στον Άγιο Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη το απόγευμα της Κυριακής.

Γάμος με άρωμα Survivor: Η Σταυρούλα παντρεύεται τον πρωταθλητή της καρδιάς της

Το «παρών» έδωσαν κι εκεί αρκετοί πρώην συμπαίκτες της Σταυρούλας Χρυσαειδή από το Survivor, ανάμεσά τους ο Νίκος Γιάννης (τον οποίο είδαμε και στο στρώσιμο του νυφικού κρεβατιού), ο Γιώργος Ταλάντσεφ, o Γιώργος Κατσαούνης, η Στέλλα Ανδρεάδου, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αλλά και ο νικητής του Survivor Στάθης Σχίζας με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.