Η Tori Spelling αποκαλύπτει το bullying που δέχτηκαν τα παιδιά της την πρώτη μέρα στο σχολείο

Η Tori Spelling αποκαλύπτει το bullying που δέχτηκαν τα παιδιά της την πρώτη μέρα στο σχολείο

Photo by Andy Kropa/Invision/AP)

Invision

Η πολύτεκνη ηθοποιός και μαμά 5 παιδιών, μιλά για το πως διαχειρίστηκε το bullying βγαίνοντας από την ζώνη ασφαλείας της.  

Μπορεί εν μέρει να εγκατέλειψε την υποκριτική και να ασχολείται με τις προσωπικές της εταιρείες, αλλά και το οικογενειακό της reality «Home with Tori», αλλά η ηθοποιός Tori Spelling έγινε τα τελευταία χρόνια μία αφοσιωμένη μαμά 5 παιδιών. Ο νέος της απαιτητικός και ουσιαστικός ρόλος ζωής που επέλεξε, είχε όλα αυτά τα χρόνια αρκετές προκλήσεις αλλά και δυσκολίες. Και σήμερα που είναι η πρώτη μέρα στο σχολείο για χιλιάδες παιδιά, αρκετές μαμάδες θα βρουν τα λόγια της και τις συμβουλές της πολύτιμα.

Η επίθεση από ενήλικες και τους συμμαθητές τους

Η Speling μετά το διαζύγιο με τον επί 16 χρόνια σύζυγό και συνάδελφό της Dean McDermott, έχει βάλει προτεραιότητα στην προσωπική της ζωή μόνο τα 5 παιδιά της, με τον μεγαλύτερο γιο της Liam να έχει κλείσει τα 15 του χρόνια. Η δύσκολη εφηβεία δεν είναι το μόνο ζητούμενο που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει.

https://www.instagram.com/p/CgDbYRshaja

Με τις υποχρεώσεις και το άγχος να είναι καλή μητέρα, η Tori Spelling όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό People, αναγκάστηκε να βγει πολλές φορές εκτός της ζώνης ασφαλείας της.«Ως ένα άτομο που θέλει όλα να λειτουργούν καλά και να είναι όλοι μαζί, έπρεπε να βγω από τη την ασφάλειά μου». Η πρώτη δύσκολη κατάσταση που αντιμετώπισε ήταν το διαδικτυακό bullying που υπέστησαν τα παιδιά της και όχι μόνο από συνομιλήκους τους, ή επειδή ήταν παιδιά μίας γνωστής μαμάς: «Τα παιδιά μας έρχονται αντιμέτωπα με πολλά. Όχι μόνο από το bullying που δέχονται από τους συνομιλήκους τους, αλλά ακόμη και από τους δασκάλους τους ή τους ενήλικες, διαδικτυακά ή όχι. Εκεί ήταν που τράβηξα μία γραμμή, γιατί όλα είχαν ένα όριο».

Η Spelling αποκαλύπτει πως δεν ήταν μόνο αυτά τα περιστατικά: «Ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά μου, αντιμετώπισε bullying ακόμη και την πρώτη μέρα στο σχολείο της. Τώρα προσπαθούμε να επαναφέρουμε και να δυναμώσουμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό της».

https://www.instagram.com/p/CXeUNu-vG80

Ως μαμά που ήθελε να δημιουργήσει το κατάλληλο και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά της, η Spelling έδωσε μία συμβουλή προς όλες τις μαμάδες. Να εμπιστεύονται ειδικούς για το θέμα, είτε είνα ψυχολόγοι, είτε δάσκαλοι, είτε ειδικοί επιστήμονες. Η ίδια παραδέχεται πως όχι μόνο ακολουθεί, αλλά κάνει πράξη όλες τις συμβουλές που τις δίνουν.