Η Μαρία Αναστασοπούλου ανάγκασε τον Γιώργο Παπαδάκη να της κάνει αφιέρωση και από εμάς είναι ναι!

Πατούλια Κατερίνα
Η Μαρία Αναστασοπούλου ανάγκασε τον Γιώργο Παπαδάκη να της κάνει αφιέρωση και από εμάς είναι ναι!

Μήπως η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν ό,τι χρειαζόταν πραγματικά το «Καλημέρα Ελλάδα» για να ξαναγίνει η αγαπημένη μας συνήθεια; Ω ναι! 

Είμαι από τα κορίτσια εκείνα που ξυπνούν, φτιάχνουν πρωινό καφέ και ανοίγουν τηλεόραση. Όχι κινητό, όχι σερφάρισμα, πρωινό στην τιβί και ξερό ψωμί. Την αλήθεια θα στην πω. Ο Γιώργος Παπαδάκης με είχε χάσει από τηλεθεάτρια, από τότε που γινόταν ο κακός χαμός στο Καλημέρα Ελλάδα κι αντί για καλημέρα ξυπνούσαμε με φωνές και φωνές και φωνές. Κάπου εκεί παράτησα τον Γιώργο και ήρθε η Μαρία να μπει στην καρδιά μου.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Αναστασοπούλου κατάφερε να γίνει η Μενεγάκη της πολύ πρωινής ζώνης.

Άμεση και φιλική και λαμπερή, με ερωτήσεις to the point, η Αναστασοπούλου δεν ήταν ακόμα μία «γλάστρα» στο πλευρό κεντρικού παρουσιαστή ενημερωτικού πρωινού και κατάφερε να γίνει το άλλο μισό του Δημήτρη Οικονόμου σε βαθμό που θα την ζήλευε και η Aniston στο Morning Show.

«Δεν είμαστε παντρεμένοι στην τηλεόραση κανείς με κανέναν. Και φέτος είχαμε μεγάλες μετακινήσεις και στην ψυχαγωγία και στην ενημέρωση. Μεγάλος πόλεμος φέτος, θα δούμε που θα κάτσει η μπίλια. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Η Μαρία Αναστασοπούλου μου ευχήθηκε τηλεφωνικά το βράδυ πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Να της ευχηθούμε να κάνει το όνειρό της. Είναι λίγο υποκριτικό να της ευχηθώ καλή επιτυχία γιατί η επιτυχία του ενός είναι η αποτυχία του άλλου», είπε για εκείνη πριν λίγες μέρες ο Δημήτρης Οικονόμου και κάπως έτσι φάνηκε μια πίκρα για το τηλεοπτικό αυτό διαζύγιο του πάλαι ποτέ διδύμου στο Σήμερα του ΣΚΑΙ.

Δεν ήταν άλλωστε λίγοι εκείνοι που είδαν τη μεταγγραφή της Αναστασοπούλου στο πλευρό του Παπαδάκη με καχυποψία κι ενώ βιάστηκαν να πουν πως η Μαρία θα είναι ακόμα μία συμπαρουσιάστρια που ο Παπαδάκης δεν θα αφήσει να αφήσει να σταυρώσει λέξη. Και πόσο ωραίο είναι που από τις πρώτες τους ημέρες στο Καλημέρα Ελλάδα, η παρουσιάστρια δεν ήταν εκεί μόνο για να δίνει δώρα ή να λέει τον καιρό.

Η Αναστασοπούλου είναι η ήρεμη δύναμη που έκανε τον Γιώργο Παπαδάκη να παραδεχτεί στην κοινή του συνέντευξη στο Πρωινό πως είναι ξεχωριστή:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσες κυρίες έχουν περάσει από την εκπομπή, αλλά ναι, η Μαρία Αναστασοπούλου είναι η πιο σημαντική παρουσία που είχα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω την ανάγκη να δώσω όσο περισσότερο χώρο σε αυτό το κορίτσι. Κάναμε μια συζήτηση με τον ΑΝΤ1 και τέθηκε το θέμα αν πρέπει να έρθει άλλο πρόσωπο. Μου έκανε την τιμή ο ΑΝΤ1 και μου λέει: “Αυτή είναι υπόθεση δική σου. Εσύ θα βρεις το πρόσωπο, θα μιλήσεις μαζί του και θα το φέρεις στον ΑΝΤ1”. Θα είναι η διάδοχός μου και το λέω με το χέρι στην καρδιά», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για τη Μαρία με εκείνη να αποκαλύπτει αυτά που λέγονταν:

«Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι έρχομαι στον ΑΝΤ1. Δεν θα σε αφήνει να μιλάς, θα λες μόνο το δώρο».
Το δώρο βέβαια ήταν η ίδια η Αναστασοπούλου για τον Παπαδάκη που διαθέτει την πείρα, τις γνώσεις και τον αέρα για να μην κάνει τελεμάρκετινγκ και να τα λέει.

Κι επειδή, το αν ακολουθεί ή όχι ο Παπαδάκης στο Instagram την Αναστασοπούλου έγινε θέμα συζήτησης, ο ίδιος έκανε μια ωραιότατη μουσική αφιέρωση στη Μαρία στον αέρα της εκπομπής τους. Έπαιξε το «Σ’ ακολουθώ» του Παπακωνσταντίνου και ο Παπαδάκης παραδέχτηκε πως προτιμά να ακολουθεί τους ανθρώπους με την καρδιά του.

Κι είναι αλήθεια, πως δεν έχουμε ανάγκη να δούμε τον Γιώργο να ακολουθεί τη Μαρία στο Instagram, ας την ακολουθεί στον τηλεοπτικό της παλμό.

Κι αν στη Super Κατερίνα είχαν λίγο χιούμορ, θα ασχολούνταν με το πιο απίθανο όλων, το ότι ο επίσημος λογαριασμός του Καλημέρα Ελλάδα στο Instagram, δεν ακολουθεί ούτε τον Γιώργο Παπαδάκη αλλά ούτε και τη Μαρία Αναστασοπούλου αλλά έχει κάνει το follow του και στον Γιώργο Λιάγκα, στην Καίτη Γαρμπή, στη Σίσσυ Χρηστίδου, στη Δούκισσα Νομικού ακόμα και στην Ελένη Μενεγάκη. Κι επειδή τα follow δεν φέρνουν νούμερα, τα νούμερα τα φέρνουν οι άνθρωποι που περνάνε καλά στη δουλειά τους κι αυτό βγαίνει προς τα έξω!