«Τι έγινε ρε παιδιά;» - Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έγινε Νο1 trend στο Twitter για το «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Κατερίνα Μπούσιου
«Τι έγινε ρε παιδιά;» - Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έγινε Νο1 trend στο Twitter για το «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Η νέα σειρά και η επιστροφή του στην υποκριτική, 31 χρόνια μετά τους «Απαράδεκτους» και μετά από 17 του «Στην υγεία μας». 

Με το «Τι έγινε ρε παιδιά;» θα μπορούσε να αντιδράσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος από την εποχή των «Απαράδεκτων», βλέποντας τα εκαντοντάδες σχόλια χθες το βράδυ στο Twitter, με τους τηλεθεατές όχι μόνο να αγκαλιάζουν την νέα σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και να την αποθεώνουν. Η σειρά έγινε Νο1 trend στο Twitter και οι συμπρωταγωνίστριες Έμιλυ Κολιανδρή και Nικολέτα Κοτσαηλίδου, είναι οι γυναίκες - μυστήριο στη ζωή του.

https://www.instagram.com/p/CiasXCaqbHX

Από τα τραπέζια του «Στην υγειά μας» στα...μαθητικά θρανία

Οι περισσότερες σειρές μυθοπλασίας κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα στις 19 Σεπτεμβρίου, αλλά η ΕΡΤ έκανε ήδη την αρχή με την νέα της σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» και φαίνεται ότι θα μας αφήσει...άυπνους. Αν σου αρέσουν οι σειρές με μυστήριο, πλοκή που ξεφεύγει από τα αληθοφανή και σενάριο που δεν μπορείς να προβλέψεις από τους διαλόγους, σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σου. Έγινε ήδη η αγαπημένη του κοινού από χθες το βράδυ μετά την προβολή και του διπλού επεισοδίου εκτός από την τηλεόραση και στο Ertflix, οι οποίοι δικαίωσαν το μεγάλο τηλεοπτικό comeback του Σπύρου Παπαδόπουλου. Δεν του αρέσει ο όρος, αλλά θα τολμήσουμε να τον χαρακτηρίσουμε ως μία διαχρονική πια αξία στην Tv. Το είπε καλύτερα από εμάς και η Έμιλυ Κολιανδρή σε μία πρόσφατη συνέντευξή της: «Ο Σπύρος είναι δίκαια αυτός που είναι».

Ο Χρήστος Λούλης είπε πως κάποτε την «ψώνισε» όμως ποτέ δεν επηρεάστηκε η σχέση του με τη σύζυγό του

Η συνεργασία με την πρώην σύντροφό του και η έκπληξη από την Έμιλυ Κολιανδρή

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδύεται τον Νικόλα, έναν καθηγητή σε ένα Λύκειο το οποίο χαρακτηρίζεται από τις παραβατικές συμπεριφορές των μαθητών του. Το περιθώριο θα το πολεμήσει με ποικίλους τρόπους, θα γίνει προστάτης των αδύναμων στο bullying μαθητών, αλλά θα δει παράλληλα και την ζωή του να παίρνει μία περίεργη τροπή με την δολοφονία της συζύγου του και τον σοβαρό τραυματισμό της κόρης του. Η γνωριμία του και η περιστασιακή του σχέση με την μητέρα ενός μαθητή του (έτσι εμφανίζεται αρχικά) την οποία υποδύεται η Έμιλυ Κολιανδρή, δημιουργεί πολύ περισσότερα προβλήματα. Eιδικά όταν μάθει ότι ο σκοπός της δολοφονίας της γυναίκας του στην οποία και εκείνη εμπλέκεται, κρύβει πολλά μυστικά που ούτε τα φαντάζεται. Αυτός ο διπλός αγώνας της ζωής του, έχει εκτός από μυστικά και ανατροπές.

Την μόνη συμπαράσταση θα την βρει από τη αστυνομικό που ερευνά την υπόθεση και η οποία θα είναι αρχικά επιφυλακτική μαζί του. Σε αυτό τον ρόλο, έχουμε τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου, η οποία υπήρξε και σύντροφος του Σπύρου Παπαδόπουλου για μία δεκαετία και αυτή είναι η πρώτη τους συνεργασία μετά τον χωρισμό τους. Ο ηθοποιός όχι μόνο λατρευόταν όλα αυτά τα χρόνια από τις γυναίκες θαυμάστριές του, αλλά λάτρευε και ο ίδις το έτερο φύλο, όπως είπε χαρακτηριστικά στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Στούντιο 4: «Από πολύ μικρή ηλικία ήταν αδυναμία μου οι γυναίκες. Πάντα έκανα παρέα με κορίτσια. Αυτό δεν άλλαξε ποτέ. Κάποτε ήμασταν σε μία παρέα με τον Κώστα Βουτσά και είδε μία ωραία γυναίκα που χόρευε μπροστά του και με είχε μελανιάσει από τις τσιμπιές. Και τον ρώτησα «ρε συ Κώστα περνάει ποτέ αυτό με τις γυναίκες;» Μην ελπίζεις αγόρι μου, μου απάντησε».

Η σειρά έχει μία κινηματογραφική αισθητική, έξυπνο σενάριο και προς το παρόν δεν θα δεις υπερβολές. Το κάστ προσεγμένο (θα σε εκπλήξει ο Δημήτρης Καπετανάκος σε δραματικό ρόλο αυτή τη φορά), όπως και οι νεαροί ηθοποιοί που συμπληρώνουν τους πρωταγωνιστές. Πολλοί έκαναν χθες με τα σχόλια τους στα social media και την απαραίτητη σύγκριση με το Netflix και σίγουρα σε κάποιες σκηνές θα σου θυμίσει και το «Έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια.

papadopoulos2.JPG

Μέχρι να δούμε την εξέλιξη, δες μερικά από τα σχόλια που έγιναν χθες στο Twitter.