Ο Χρήστος Λούλης είπε πως κάποτε την «ψώνισε» όμως ποτέ δεν επηρεάστηκε η σχέση του με τη σύζυγό του

Ο Χρήστος Λούλης είπε πως κάποτε την «ψώνισε» όμως ποτέ δεν επηρεάστηκε η σχέση του με τη σύζυγό του
Instagram

Με την ηθοποιό Έμιλυ Κολιανδρή είναι μαζί δύο δεκαετίες και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. 

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του και στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» όπου και βρέθηκε καλεσμένος ο Χρήστος Λούλης τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός, στα κολακευτικά σχόλια που λάμβανε για την εμφάνισή του αλλά και για το γεγονός ότι κάποια στιγμή στη ζωή του την «ψώνισε».

«Το άκουγα τότε το "ζεν πρεμιέ" και το καταλάβαινα. Εντάξει, καταλάβαινα ότι έχω μια, ας πούμε, εμφάνιση και το άκουγα από άντρες και γυναίκες. Το ήξερα και από πριν ότι αρέσω γενικά και ότι έχω μια εμφάνιση που αρέσει. Το ήξερα. Πάνω στη σκηνή όμως φωτίζεται και χτυπάει τη ματαιοδοξία σου και όχι μόνο. Εφόσον τη χτυπάει σου κάνει πάρα πολύ μεγάλο κακό στην καλλιτεχνική σου διάσταση. Δηλαδή τελειώνει η καλλιτεχνία, δεν υπάρχει καλλιτεχνία», είπε ο 46χρονος ηθοποιός που αυτή την τηλεοπτική σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά της ΕΡΤ «Το Βραχιόλι της Φωτιάς».

Γνωστός για την ειλικρίνειά του, στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ματαιοδοξία κάποια στιγμή σε ρουφάει και σε πλακώνει. Εγώ την έπαθα τότε, την ψώνισα. Πίστευα πως ό,τι και να κάνω, μια χαρά, θα αρέσω. Αλλά επειδή είχα την τύχη να συνεργαστώ με πολύ σπουδαίους ανθρώπους, κατάλαβα αυτό που δεν είναι αυτονόητο, που ήταν πολύ άγνωστο, άξιο και άρα δύσκολο να το πετύχω. Κατάλαβα λοιπόν πως είμαι πολύ λίγος σε ικανότητα και ως εκ τούτου χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά και να αφήσω πίσω την όποια ωραία εμφάνιση».

Η προσωπική ζωή του ηθοποιού

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή είναι δύο «Ενήλικες στο δωμάτιο». Δύο ενήλικες πολύ αγαπημένοι, ερωτευμένοι και γονείς δύο ανήλικων παιδιών, που αμφότεροι δεν αγαπούν απλώς αλλά λατρεύουν. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα Λούλη, 11 και 7 ετών αντίστοιχα.

https://www.instagram.com/p/BXJUewcgYav
https://www.instagram.com/p/BazWUFPgo9d
https://www.instagram.com/p/BwB_wMaHKZW

Οι γνωστοί ηθοποιοί μετρούν 20 χρόνια κοινής πορείας, 20 χρόνια που ο ένας στέκεται σταθερά στο πλευρό του άλλου και στηρίζει έμπρακτα κάθε του βήμα. Αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης το 2008 και έκτοτε είναι κυριολεκτικά αχώριστοι, αλλά και συνάμα τόσο διακριτικοί και «ακριβοθώρητοι», που σπάνια μιλούν ο ένας για τον άλλον ή επιδιώκουν να βρίσκονται στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης.

https://www.instagram.com/p/B151Ttko_2x

Η Έμιλυ Κολιανδρή έχει πει για τον σύζυγό της στην εφημερίδα Reallife: «Στις μέρες μας είναι πολύ πιο εύκολο να χωρίσεις από το να είσαι με κάποιον γιατί οι μακροχρόνιες σχέσεις, πέρα από σιγουριά, ασφάλεια, συντροφικότητα, θέλουν και πολλή δουλειά. Είναι πολύ πιο εύκολο να τελειώνει κάτι, να προχωράς σε κάτι νέο και η εποχή μας ευνοεί κάτι τέτοιο. Προφανώς για να μένουμε μαζί σε αυτή την ένωση κάτι βρίσκουμε που μας αρέσει. Εγώ δε θα μπορούσα να φανταστώ να μην είμαι με τον Χρήστο παρόλο που έχουμε περάσει και οι δυο περιόδους που έχουμε κουραστεί ή συνηθίσει, αλλά πάντα και ειδικά με την έλευση των παιδιών, κάτι συμβαίνει και δεν καταλαβαίνεις πως περνά η ζωή, με την καλή έννοια. Έχουμε την τύχη να κάνουμε αυτή τη δουλειά που μας έχει απαλλάξει από μία ρουτίνα που ίσως έχουν άλλα ζευγάρια με πιο κανονικές δουλειές και αυτό είναι σωτήριο. Υπάρχουν φορές που δουλεύουμε μαζί και άλλες που δεν δουλεύουμε μαζί και αυτό κάπως τροφοδοτεί τη σχέση μας. Σίγουρα οι κρίσεις αφήνουν πίσω τους και κάποια αγκάθια, δεν ξεπερνιούνται πλήρως, αλλά από την άλλη, το ότι ξεπερνάς την κρίση, σίγουρα σου δίνει την αίσθηση ενδυνάμωσης. Είναι μια ένδειξη αντοχής».

https://www.instagram.com/p/Cg-CwC0oN7y

Όσον αφορά τον ρόλο του ως μπαμπάς, σε παλαιότερη συνέντευξή του. ο Χρήστος Λούλης είχε πει στην εκπομπή Mega Καλημέρα: «Κάποια λάθη θα κάνουμε και καλά θα κάνουμε γιατί τα παιδιά μας πρέπει να έχουν κάποια τραύματα μεγαλώνοντας, γιατί αυτή είναι η εξέλιξη του ανθρώπου, να ξεπερνάει της δυσκολίες και τα εμπόδια».

Ενώ σε άλλη συνέντευξή του, είχε επισημάνει: «Θέλω να κάνω και τους τρεις ρόλους πολύ καλά. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον ρόλο του πάτερα, του συζύγου και του ηθοποιού. Ο πιο αυστηρός κριτής μου είναι τα παιδιά μου. Δεν θα απέτρεπα τα παιδιά μου να ασχοληθούν με το χώρο του θεάτρου μετά τις καταγγελίες. Θα τους έλεγα να προσέχουν, αλλά όχι να φοβούνται».

https://www.instagram.com/p/CdAzv_WoEw0
https://www.instagram.com/p/CBIrKqfDY4E
https://www.instagram.com/p/B4KLP79JL1M