Παγκόσμια ανησυχία για την Cara Delevingne και οι φίλες της έσπευσαν στο πλευρό της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Παγκόσμια ανησυχία για την Cara Delevingne και οι φίλες της έσπευσαν στο πλευρό της
2022 Invision

Το μοντέλο εθεάθη στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης με την κατάσταση της υγείας της να είναι σε άσχημο στάδιο. Τα ξένα Μέσα την παρομοιάζουν με την Amy Winehouse. 

Μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως περνά το διάσημο μοντέλο Cara Delevingne. Η 29χρονη πρωταγωνιστεί σε videos που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, στα οποία την βλέπουμε να περπατά εξαθλιωμένη και χωρίς παπούτσια στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.

Το top model είχε προγραμματισμένο ταξίδι με ιδιωτικό τζετ του Jay- Z το οποίο δεν απογειώθηκε ποτέ για άγνωστους λόγους. Πηγή της DailyMail αναφέρει πως η Delevingne βρισκόταν στο αεροπλάνο για περίπου 45 λεπτά πριν αποβιβαστεί.

Η Cara Delevingne σε άθλια κατάσταση

H 29χρονη εθεάθη στον χώρο σε πολύ κακή κατάσταση, άκρως νευρική και χαμένη. Μιλούσε στο τηλέφωνο, κάπνιζε και έκανε βόλτες έχοντας τις κίτρινες κάλτσες της σε κοινή θέα. Μεγάλη ανησυχία προκαλούν τα στιγμιότυπα στα οποία βλέπουμε να της πέφτει το κινητό από τα χέρια και να κάνει ανεξέλεγκτες κινήσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δεν θυμίζουν σε τίποτα το λαμπερό μοντέλο, που μεσουρανούσε στις πασαρέλες όλων των μεγάλων Οίκων Μόδας.

«Είμαστε όλοι απίστευτα ανήσυχοι. Η κατάσταση επιδεινώνεται εδώ και μερικές εβδομάδες, και έχει παρέμβει και η οικογένειά της», ανέφερε στενός φίλος της στη The Su», προσθέτοντας: «Συζητούν να οργανώσουν κάποιο είδος παρέμβασης, για να της εξασφαλίσουν τη βοήθεια που μπορεί να χρειάζεται. Καίγεται σαν κεράκι και από τις δύο άκρες και οι συνέπειες είναι προφανείς πλέον».

Πώς κατάφερε η Cara Delevingne να έχει περιουσία 100 εκατομμυρίων δολαρίων στα 29 της χρόνια

Άλλες πηγές ανέφεραν ότι η συμπεριφορά του μοντέλου ήταν άκρως ανησυχητική και στο φεστιβάλ Burning Man στο οποίο παρευρέθηκε πριν μερικές ημέρες.

«Απλά πέρασε μέρες στην έρημο, νηστική, μοιάζοντας χαμένη. Οι φίλοι της ανησυχούν, γενικά, γι’ αυτήν, γιατί τελευταία έχει παράξενη συμπεριφορά, αλλά υπάρχουν γύρω της άνθρωποι που την υποστηρίζουν. Στο φεστιβάλ είχε μαζί της και την αδερφή της. Δεν ήταν μόνη», δήλωσαν άτομα από το στενό περιβάλλον του μοντέλου.

Η Cara Delevingne έχει διαγνωστεί με ΔΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας], που δικαιολογεί εν μέρει κάποιες περίεργες κινήσεις ωστόσο είναι εμφανές ότι το top model έχει εκτροχιαστεί από τις καθημερινές καταχρήσεις.

Γονείς του μοντέλου είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Charles Delevingne και η σύζυγός του, Pandora. Η Cara έχει τρία αδέρφια, ανάμεσα στα οποία είναι και η blogger- μοντέλο Poppy Delevingne. Η οικογένεια της ξανθιάς καλλονής μένει μόνιμα στη Βρετανία ενώ εκείνη στις ΗΠΑ, γεγονός που εντείνει την ανάγκη να επέμβουν για να σώσουν την κόρη τους από τις ουσίες.

H απουσία της Cara

Αυτή τη Δευτέρα (12.09.) η Cara Delevingne αναμενόταν να δώσει το παρών στο launch πάρτι για την κυκλοφορία της συλλογής ρούχων της, Cara Loves Karl, σε συνεργασία με τον Karl Lagerfeld. Ωστόσο, το μοντέλο δεν παρευρέθηκε ποτέ στην εκδήλωση ενετείνοντας την ανησυχία των θαυμαστών της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Women’s Wear Daily, οι παρευρισκόμενοι ειδοποιήθηκαν για την απουσία της Cara μόλις έφτασαν στο χώρο. «Μόλις το ασανσέρ ανέβασε τους καλεσμένους στον επάνω όροφο, τους ανακοινώθηκε ότι η οικοδέσποινα της βραδιάς, Cara Delevingne, δεν θα ήταν παρούσα. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε το πλήθος να διασκεδάσει».

Η Margot Robbie έσπευσε να τη στηρίξει

Η Margot Robbie και η Cara Delevingne ήρθαν κοντά στα γυρίσματα της ταινίας «Suicide Squad», όπου πρωταγωνίστησαν και έκτοτε έγιναν στενές φίλες. Η 32χρονη σταρ έτρεξε να στηρίξει την φίλη της, μετά τις ανησυχητικές εικόνες από το αεροδρόμιο. Η Robbie εντοπίστηκε από τους παπαράτσι σε κακή ψυχολογική κατάσταση την ώρα που έφευγε από το σπίτι του μοντέλου. Η ξανθιά σταρ της μεγάλης οθόνης σκούπιζε τα δάκρυά της και αναχώρησε εμφανώς συγκινημένη.

https://www.instagram.com/p/CihUDJHgR0Z

Πηγή κεντρικής: apimages.com