Πώς κατάφερε η Cara Delevingne να έχει περιουσία 100 εκατομμυρίων δολαρίων στα 29 της χρόνια

Ιωάννα Τζανή
Πώς κατάφερε η Cara Delevingne να έχει περιουσία 100 εκατομμυρίων δολαρίων στα 29 της χρόνια

Είναι το πλουσιότερο μοντέλο της Βρετανίας.

Μπορεί οι περισσότερες από εμάς να μην μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε αυτά τα χρήματα ούτε σε δύο ζωές, αλλά η Cara Delevingne έχει καταφέρει να αποκτήσει μια τεράστια περιουσία πριν καν σβήσει τα 30ά της κεράκια.

Η 29χρονη έχει συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια χάρη στη δική της δουλειά - το μόντελινγκ και την υποκριτική, καθώς και στα κέρδη από την εταιρεία ακινήτων της οικογένειάς της.

CARA DELEVINGNE

Η απεγνωσμένη προσπάθεια της Cara Delevingne να ακουστεί η φωνή της- Ο πλανήτης πρέπει να σωθεί

Η επικερδής οικογενειακή επιχείρηση της Cara Delevingne

Η περιουσία της Cara Delevingne εκτοξεύθηκε καθώς η αξία της οικογενειακής της εταιρείας έφτασε στα 46,9 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε ένα χρόνο.


https://www.instagram.com/p/CaVBP5GrFye

Το πλουσιότερο μοντέλο της Βρετανίας, η 29χρονη Cara, είναι διευθύντρια της Harvey White Properties Ltd, μαζί με τον πατέρα της, τον 72χρονο Charles και τις δύο μεγαλύτερες αδερφές της, την 35χρονη Poppy και την 36χρονη Chloe.

Το ακριβές ποσό της συνολικής της περιουσίας

Παράλληλα με την οικογενειακή περιουσία, η Cara έχει βγάλει 47,6 εκατομμύρια δολάρια από την Cara & Co, την εταιρεία που χρησιμοποιεί για να διαχειριστεί τα χρήματα που κερδίζει από το μόντελινγκ, την υποκριτική και τις διαφημίσεις, αναφέρει η εφημερίδα «The Sun».



Αυτό σημαίνει ότι το ποσό της συνολικής της περιουσίας αγγίζει τα 94,5 εκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας την πιο πλούσια ακόμα και από τον 28χρονο Harry Styles, του οποίου η περιουσία ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια δολάρια.

Την περασμένη εβδομάδα, η MailOnline αποκάλυψε ότι η αυτοκρατορία της οικογενειακής ιδιοκτησίας Delevingne είδε την αξία της να εκτοξεύεται κατά 6,7 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ η αξία των ακινήτων της αυξήθηκε από 35,3 εκατομμύρια δολάρια σε σχεδόν 42 εκατομμύρια δολάρια από τα τέλη Μαΐου 2020 έως το επόμενο έτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Cara Delevingne αναδημιούργησε το πιο iconic σετ από την ταινία «Clueless»

Γενέθλια για την Cara Delevingne- Οι ευχές των διάσημων φίλων της και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες