Η στροφή της Kate Moss

Η στροφή της Kate Moss

Η Kate είναι αποφασισμένη να υιοθετήσει έναν πιο υγιή τρόπο ζωής το 2011.

Η Kate Moss ή αλλιώς «το κορίτσι των οργισμένων πάρτι » σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες έκανε στροφή στη ζωή της καθώς ξόδεψε πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια για την εγκατάσταση ενός γυμναστηρίου στο νέο της σπίτι.

Μετά τις καταχρήσεις που έκανε το διάσημο μοντέλο γύρω από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, η Kate είναι αποφασισμένη να υιοθετήσει έναν πιο υγιή τρόπο ζωής το 2011 και δεν μπορεί να περιμένει να χρησιμοποιεί το κοινό γυμναστήριο, όταν έχει στην ιδιοκτησία της ένα σπίτι πολλών εκατομμυρίων ακινήτων στο Highgate, στο βόρειο Λονδίνο.

Η Moss θέλει απεγνωσμένα να βρει την ισορροπία της και να επιστρέψει στη φόρμα της κατακτώντας κατά 100% την υγεία της, που πέρασε δια πυρός και σιδήρου με τις καταχρήσεις της. Μίλησε με σχεδιαστές και αρχιτέκτονες και ήδη το εγχείρημά της είναι έτοιμο και ι ίδια είναι πολύ ενθουσιασμένη με την ιδέα. Η 37χρονη Kate, ελπίζει να συνεργαστεί με το rocker φίλο της, των The Kills - Jamie Hince, σε μια νέα υγιή προοπτική πράγμα το οποίο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τη στενή φίλη της Sadie Frost.

Η Kate έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την Sadie Frost, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στην γιόγκα και στο πιλάτες, αφού αποφεύγει το αλκοόλ τα τελευταία τρία χρόνια. Η Kate είναι αφοσιωμένη με δέος. Τώρα θέλει να αποκτήσει ένα υπερ-τονισμένο σώμα σαν της Sadie.

Πηγή: newsbomb.gr