Ο Ηλίας Μαμαλάκης έβαλε άριστα στον Γιάννη Γκελντή

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έβαλε άριστα στον Γιάννη Γκελντή

Ο δάσκαλος συνάντησε τον μαθητή και το αποτέλεσμα τον εξέπληξε. Ο αγαπημένος μας Ηλίας Μαμαλάκης γευμάτισε στο "Dome" στην Πολιτεία και ο σεφ Γιάννης Γκλεντής ετοίμασε τα καλύτερα πιάτα του λαμβάνοντας τις καλύτερες κριτικές.

Ριζότο αγκινάρας, μανιτάρια, αγριογούρουνο με σάλτσα και πολλά άλλα γεύτηκε ο πρώην παρουισαστής και κριτής του Top Chef. Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στα βόρεια προάστια και συνάντησε τον καλό του φίλο και πολύ γνωστό μάγειρα και σεφ.

Μετά το γεύμα που έιχε μαζί με την παρέα του ο Ηλίας Μαμαλάκης μπήκε μέσα στην κουζίνα και ευχαρίστησε τον σεφ και την ομάδα του για το πολύ καλό αποτέλεσμα και μ'έσα απο τα χείλη του ακούστηκε μια λέξη. " Άριστα πιάτα και μια απίστευτη ωριμότητα δείχνεις, Γιάννη" κερδίζοντας ένα πλατύ χαμόγελο του πρώην τηλεοπτικού μάγειρα της Ελένης Μενεγάκη. Όλη η showb iz επισκέπτεται το γνωστό εστιατόριο να γευτεί γαστρονομικές γεύσεις και τελικά η φράση που λέει τίποτα δεν είναι τυχαίο ταιριάζει γάντι.

Το fair play του καθηγητή στον μαθητή δίνει το καλό παράδειγμα και ο Γιάννης Γκελντής έχει ένα πολύ σημαντικό όνομα στις ευρωπαικές κουζίνες με σεμινάρια που καλείται να κάνει και να μεταφέρει όλα τα μυστικά της κουζίνας σε νέα παιδιά που φιλοδοξούν να γίνουν σεφ. Μάλιστα και το Αθηνόραμα έβαλε άριστα την εβδομάδα που πέρασε στα πιάτα που παρουσιάζει κάθε βράδυ στο "Dome" αλλά παρόλα αυτά ο μέτρ της κουζίνας επιμένει να αρνείται προτάσεις να είναι σε κάποιο πρόγραμμα τηλεοπτικό.