H Chrissy Teigen έκανε μια αναπάντεχη αποκάλυψη για το παιδί που έχασε πριν 2 χρόνια

Πατούλια Κατερίνα
H Chrissy Teigen έκανε μια αναπάντεχη αποκάλυψη για το παιδί που έχασε πριν 2 χρόνια

Δεν ήταν μια απλή αποβολή, ήταν μια σωτήρια άμβλωση που της έσωσε τη ζωή.

Το διάστημα αυτό, η Chrissy Teigen διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης αυτής που θα της χαρίσει ένα ακόμα μωρό.


Μιλώντας στο συνέδριο «A Day of Unreasonable Conversation», η Teigen μίλησε για πρώτη φορά με ειλικρίνεια για τα γεγονότα εκείνα που οδήγησαν στο να χάσει το μωρό της, τον Jack.

Ήταν άμβλωση όχι αποβολή


Πριν δύο χρόνια, η Teigen και σύζυγος του τραγουδιστή John Legend είχε σοκάρει τον πλανήτη δείχνοντας σκληρές εικόνες στο Instagram μετά την εξέλιξη που είχε η εγκυμοσύνη της κι ενώ η ίδια ήταν ήδη μητέρα δύο παιδιών. Η Teigen αποχαιρέτησε τότε τον γιο της Jack που ήταν νεκρός στα χέρια της ενώ είχε μόλις γεννηθεί.

Σήμερα το πρώην μοντέλο, αποκάλυψε πως εκείνη η αποβολή που θεωρούσαμε πως είχε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ήταν στην ουσία μια άμβλωση που αποφάσισαν οι γιατροί μαζί με την Teigen για να σώσουν τη ζωή της:

https://www.instagram.com/p/CidnUT1PGAN

«Πριν δύο χρόνια, όταν ήμουν έγκυος στον Jack, το τρίτο παιδί που θα αποκτούσαμε, έπρεπε να πάρουμε πολλές δύσκολες και αποκαρδιωτικές αποφάσεις. Ήταν σαφές στη μέση της κύησης πως δεν θα κατάφερνε να επιβιώσει και πως δεν θα τα κατάφερνα ούτε εγώ χωρίς ιατρική παρέμβαση. Ας αποκαλέσουμε αυτό που συνέβη με το όνομά του: Ήταν μια άμβλωση. Μια άμβλωση που μου έσωσε τη ζωή για ένα μωρό που δεν είχε καμία πιθανότητα να επιβιώσει και είναι αλήθεια πως το συνειδητοποίησα όλο αυτό πριν μερικούς μήνες».

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u

Η Chrissy είναι μαμά της Luna και του Miles και εδώ και χρόνια μιλά για την υπογονιμότητα και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή που της χάρισε τα παιδιά της.

Πριν μερικές εβδομάδες, το μοντέλο και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής έγραψε στο Instagram ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της:

Τα τελευταία χρόνια ήταν μια θύελλα συναισθημάτων αλλά η χαρά γέμισε το σπίτι και τις καρδιές μας ξανά. Ένα δισεκατομμύριο ενέσεις μετά, στο πόδι μου πια, έχουμε άλλο ένα μωρό που έρχεται. Σε κάθε ραντεβού λέω στον εαυτό μου πως αν το μωρό είναι υγιές θα το ανακοινώσω, μετά ανακουφίζομαι που ακούω τον χτύπο της καρδιάς του και νιώθω πως έχω ακόμα μεγάλο άγχος. Δεν νομίζω πως θα βγω από ραντεβού με τον γιατρό με περισσότερο ενθουσιασμό αντί για άγχος αλλά μέχρι στιγμής όλα είναι υπέροχα και όμορφα και ελπίζω πως όλα θα είναι φαναστικά», τόνισε η Teigen, η οποία σόκαρε τον κόσμο δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη γέννηση και την απώλεια του γιου της Jack τον Οκτώβριο του 2020.

https://www.instagram.com/p/Cgz_10nv_Dn