Οι πιο cool φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της, #babyS και #babyA

Οι πιο cool φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της, #babyS και #babyA

Η παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα στο πρωινό του ΑΝΤ1, στον ομορφότερο ρόλο της ζωής της.

Η Δούκισσα Νομικού, που αυτή τη σεζόν επέστρεψε στην τηλεόραση καθώς βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο πρωινό του ΑΝΤ1, δηλώνει χαζομαμά δύο αγγελουδιών, ήδη από το bio της στο Instagram. Εκεί δηλαδή που όλοι γράφουμε συνοπτικά τις πιο βασικές μας ιδιότητες, τις πιο χαρακτηριστικές πληροφορίες που αξίζει να γνωρίζει για εμάς κάποιος, εκτός από το όνομά μας.

Ποια είναι αυτά τα αγγελούδια; Η ίδια τα αποκαλεί #babyS και #babyA στη δημοφιλή πλατφόρμα χάριν συντομίας, μερικές φορές- και φυσικά επειδή θα είναι πάντα τα μωρά της, όποια και αν είναι η ηλικία τους. Πρόκειται λοιπόν για τον τετράχρονο Σάββα Θεοδωρίδη και τη δίχρονη Αναστασία Θεοδωρίδη, τους δύο καρπούς του έρωτά της με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η παρουσιάστρια έχει ένα πολύ προσεγμένο feed, που αποτελείται από φωτογραφίες σχετικές με τη μόδα, την ομορφιά και φυσικά την οικογένειά της. Οι τελευταίες αποσπούν πάντα τα περισσότερα likes και όχι τυχαία, αφού πρόκειται για μερικές πολύ τρυφερές λήψεις, γεμάτες ζεστασιά και αγάπη.

Βέβαια, πάντα φροντίζει να κρύβει επιμελώς τα πρόσωπά τους αφού όπως έχει πει: «Όταν τα παιδιά μου ενηλικιωθούν, θα μπορούν να αποφασίσουν από μόνα τους αν θέλουν να εκτεθούν στη δημοσιότητα ή όχι. Μέχρι τότε είναι χρέος μας να τα προστατεύουμε».

https://www.instagram.com/p/CK3N9tzHBf-
https://www.instagram.com/p/CJgRkzsHpDt
https://www.instagram.com/p/CFmdzV3HH6I
https://www.instagram.com/p/CE4U3OnH6KM
https://www.instagram.com/p/CiYB6cnrygZ
https://www.instagram.com/p/CdTnoF5r0ty
https://www.instagram.com/p/CbiRbJLvblF
https://www.instagram.com/p/CXyrk50vrf5
https://www.instagram.com/p/CUShjvMNqy2
https://www.instagram.com/p/CTwIQhBDvK5
https://www.instagram.com/p/CRWRcyvraKy
https://www.instagram.com/p/CMH1q8tH_Uk

Η Δούκισσα απαντά συχνά σε μαμαδο-ερωτήσεις που της απευθύνουν οι διαδικτυακές της ακόλουθοι. Για παράδειγμα, πόσα κιλά πήρε στις εγκυμοσύνες της και με ποιον τρόπο τα έχασε τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά.

«Και στις δύο εγκυμοσύνες πήρα 12- 13 κιλά, τα οποία έχασα μόλις σταμάτησα να θηλάζω και ξεκίνησα την γυμναστική» έχει πει. «Το σώμα μου έγινε καλύτερο με το που γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια. Με τον Σάββα είχα θηλάσει αρκετό διάστημα, ήμουν δυο κιλά παραπάνω από τα φυσιολογικά μου. Γενικά δεν είχα αγχωθεί ποτέ με την ζυγαριά. Την έζησα την περίοδο της εγκυμοσύνης μου. Ήμουν χαρούμενη και δεν με ένοιαζε το θέμα με το σώμα μου» έχει πει και στο The 2night Show».

https://www.instagram.com/p/CCvdQ1enThe

Μία ακόμη ερώτηση που λαμβάνει συχνά, αφορά τη βάφτιση των παιδιών της, καθώς δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί ούτε αυτή του Σάββα, ούτε της Αναστασίας. Όπως διευκρίνισε, αναβλήθηκε αρκετές φορές λόγω της πανδημίας, αλλά τώρα είναι πιο άνετοι να σχεδιάσουν μια λαμπερή διπλή βάφτιση στη Μύκονο. «Δεν ήταν οι συνθήκες ευνοϊκές μέχρι στιγμής. Πιστεύω το καλοκαίρι πρώτα ο Θεός, θα τα βαφτίσουμε και τα δύο μαζί», είχε πει.

Θυμίζουμε ότι η Μύκονος δεν είναι ένα τυχαίο νησί για το ζευγάρι, αφού εκεί γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και εντέλει παντρεύτηκαν, το 2017. Πλέον περνούν εκεί το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού τους, αφού διαθέτουν και εξοχική κατοικία. Οπότε, είναι το τέλειο μέρος για να δημιουργήσουν ανέμελες καλοκαιρινές αναμνήσεις ο Σάββας και η Αναστασία.

https://www.instagram.com/p/CBfN9aOjceb
https://www.instagram.com/p/CA7elb5HrLq

Όσον αφορά την καθημερινότητά τους στην Αθήνα, η παρουσιάστρια και πρώην Σταρ Ελλάς έχει πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια 9μιση με 10. Δεν μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους, αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει. Δεν θέλει να βγαίνει. Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα 8 χρόνια που είμαστε μαζί. Είμαστε 8 χρόνια μαζί, περνάνε γρήγορα, και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Σκέφτομαι να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε νέα πράγματα, να μην ασχολούμαστε με μικροπράγματα. Να γελάμε δυνατά και να μην μας νοιάζει τίποτα. Υπάρχει και η καθημερινότητα στην οποία πλέον παίρνουμε ανάσες ως ζευγάρι από τα παιδιά μας».

Ενώ στο Mega Καλημέρα, είχε πει για τη σχέση τους και πώς την άλλαξε ο ερχομός των παιδιών: «Ο Δημήτρης είναι πολύ υποστηρικτικός και ό,τι και να βάλω στο μυαλό μου μού λέει πήγαινε. Αγαπώ και έχω αδυναμία στα παιδιά. Θέλω να προσφέρω όσα πιο πολλά γίνεται. Με τον σύζυγό μου μετά τα παιδιά αλλά και την καραντίνα έχουμε έρθει πιο κοντά. Τον ερωτεύομαι συνεχώς. Δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί. Αν πάει κάτι να δημιουργηθεί το λύνουμε εκείνη τη στιγμή. Πάντως δεν ζηλεύουμε ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον. Αλλά θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον».

«Ναι. Νιώθω ότι είμαι πολύ τυχερή που ήρθε στη ζωή μου ο Δημήτρης (Θεοδωρίδης). Είναι σπάνιος άνθρωπος. Έχει πολύ καλή ψυχή. Είναι γενναιόδωρος, τρυφερός, χαμογελαστός, αισιόδοξος. Εκτιμώ σε εκείνον τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, πάντα με το κεφάλι ψηλά. Μπορώ να σου μιλάω ασταμάτητα για τα προτερήματα του Δημήτρη γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος κι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Είμαστε μαζί από το 2014 και επτά χρόνια μετά νιώθω ότι είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ. Τον θαυμάζω, τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον παραδέχομαι», έχει πει σε άλλη συνέντευξή της.