Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε στο GNTM και το κοινό στο Twitter έδειξε πόσο πολύ του έλειψε

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε στο GNTM και το κοινό στο Twitter έδειξε πόσο πολύ του έλειψε

Το #gntmgr είναι πρώτο trend στο Twitter και τα σχόλια δε σταματούν για τη Βίκυ που έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ.

Πρεμιέρα σήμερα 19 Σεπτεμβρίου για το Greece’s Next Top Model και όλοι συντονίστηκαν στο Star Channel για να δουν τα κορίτσια που διεκδικούν μία θέση στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων και τις οντισιόν τους.

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε στο Greece's Next Top Model

Όπως και να το κάνουμε, όμως, highlight του φετινού κύκλου του GNTM είναι η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στην κριτική επιτροπή, στο πλευρό του Γιώργου Καράβα και των νέων κριτών, Σοφίας Χατζηπαντελή και Τάσου Σωφρονίου.

Ήδη στα πρώτα δευτερόλεπτα του επεισοδίου, το 44χρονο μοντέλο εμφανίστηκε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ. Αρχικά, έδειξε ότι μπήκε δυναμικά στη φετινή σεζόν, ενώ εξέφρασε την απορία και την έκπληξή της που το ριάλιτι έχει τέτοια ανταπόκριση στους θεατές.

https://www.instagram.com/p/CiqGjJWqCWJ

Το Twitter αντιδρά στην επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM

Όπως συμβαίνει σε κάθε σεζόν του ριάλιτι μοντέλων, έτσι και στην πρεμιέρα του φετινού κύκλου, οι θεατές, πέρα από την οθόνη της τηλεόρασης, είχαν εύκαιρη και την οθόνη του κινητού. Συνδέθηκαν, λοιπόν, στους λογαριασμούς τους στο Twitter και άρχισαν να σχολιάζουν όλα όσα έβλεπαν. Η Καγιά βρέθηκε στην κορυφή των σχολίων, πότε με αποθεωτικά σχόλια και πότε με μία πιο χιουμοριστική εκδοχή.

Η 47χρονη που συγκίνησε τους κριτές

Η πρώτη συμμετέχουσα που εμφανίστηκε κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές της επιτροπής με την ιστορία της ζωής της. Όπως αποκάλυψε, έφυγε πολύ νωρίς από το σπίτι της καθώς ο μπαμπάς της τη χτυπούσε και το ίδιο συνεχίστηκε με τον σύζυγό της, τον οποίο και χώρισε.