Το «Κόκκινο δωμάτιο» άλλαξε τη ζωή της Βασιλικής Ανδρίτσου και κάπως έτσι έγινε μαμά στα 46

Το «Κόκκινο δωμάτιο» άλλαξε τη ζωή της Βασιλικής Ανδρίτσου και κάπως έτσι έγινε μαμά στα 46
Instagram

«Το Κόκκινο Δωμάτιο έγινε για να γεννηθεί η κόρη μου και όχι απλά για να γνωρίσω τον Νίκο», έχει πει η ηθοποιός για το σίριαλ που της άλλαξε τη ζωή και στο οποίο γνώρισε τον σύζυγό της. Φωτογραφίες με την κόρη τους και του σπιτιού που στεγάζει την αγάπη τους. 

Μια συγκινητική εξομολόγηση έκανε η Βασιλική Ανδρίτσου σχετικά με τη μητρότητα, «αγγίζοντας» κάθε ενεργή και εν δυνάμει μητέρα. Καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 19/9, η γνωστή ηθοποιός που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση και αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Εκτός Υπηρεσίας» μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού για όλα εκείνα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα, τις σκέψεις, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Τα τελευταία αφορούσαν κυρίως στη μεγάλη- κατά την άποψη μερικών- ηλικία, κατά την οποία αποφάσισε να αποκτήσει παιδί.

«Εγώ επειδή έκανα παιδί σε μεγάλη ηλικία, γίνονται κάποιες διαδικασίες όταν θες να κάνεις παιδί σε μεγάλη ηλικία. Για εμένα ήταν μια πολύ όμορφη περίοδος, ακόμα και όταν ξεκίνησα τις διαδικασίες που έπρεπε, οι οποίες είναι λίγο περίεργες. Κάθε μέρα κάνεις ένα πρόγραμμα, παίρνεις τις ενέσεις σου, πρέπει να είσαι συνεπής σε ένα πρόγραμμα. Η διαδικασία δεν πέτυχε με την πρώτη αλλά δεν χρειάστηκε να την κάνω πολλές φορές.

Δεν ήρθε ποτέ κάποιος μπροστά μου να μου πει ή να γράψει αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι έγινε μανούλα σε μεγάλη ηλικία. Προφανώς και θα σχολίαζαν τι θέλει αυτή και κάνει παιδί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά δεν με ενδιαφέρει», είπε μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/B3flxmpF6Kr
https://www.instagram.com/p/Ch9dYAQrM70

Η 49χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη της το 2019, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου. Μετά από 8 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, Νίκο Συμεωνίδη, η μικρή τους πριγκίπισσα ολοκλήρωσε την ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο. Να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς του Mega, «Κόκκινο δωμάτιο», όταν εκείνος ήταν παραγωγός και εκείνη πρωταγωνίστρια.

«Γεια σας, χαιρετάω το πλατό. Καταρχάς εδώ είναι το πλατό που γνωρίστηκα με τον άντρα μου, το ξέρετε; Εδώ είναι, εδώ κάναμε το Κόκκινο Δωμάτιο. Όχι εδώ στο δίπλα, αλλά στον ίδιο χώρο. Το Κόκκινο Δωμάτιο έγινε για να γεννηθεί η κόρη μου και όχι απλά για να γνωρίσω τον Νίκο», είχε πει η ίδια στον Νίκο Μουτινά.

https://www.instagram.com/p/CdTAWmwjt81

Η μικρή Ανθένια «ανθίζει» ήρεμα και μακριά από τα αδιάκριτα φώτα της δημοσιότητας, από τα οποία φροντίζει να την προστατεύει η μητέρα της. Παρόλο που μοιράζεται φωτογραφίες της, ποτέ δεν φαίνεται το πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/CguL4WTDvv6
https://www.instagram.com/p/Ce-6BZIrW-1
https://www.instagram.com/p/Cc_LQ3SL1Zl

Το ζευγάρι μένει σε ένα απλό, οικογενειακό και λειτουργικό σπίτι, πλάνα από το οποίο έχουμε δει κατά καιρούς στον λογαριασμό της ηθοποιού στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CPYJWH0lhEG
https://www.instagram.com/p/CIiGN5clgIx

Η Βασιλική Ανδρίτσου έχει αναφερθεί ξανά στη μητρότητα και κάθε της δήλωση μπορεί να λειτουργήσει ως το τέλειο μήνυμα ενδυνάμωσης για άλλες γυναίκες που ίσως φοβούνται ότι έχουν «χάσει τη μάχη με τον χρόνο».

«Ίσα ίσα που νιώθω πολύ περήφανη που τα κατάφερα στα 46 μου χρόνια. Θεωρώ ότι πολλές γυναίκες που το παλεύουν ή που δεν ήθελαν πριν -εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία- τους αρέσει που ακούν ότι "Στα 46 θα γίνει μητέρα". Εν πάση περιπτώσει, εγώ στα 46 μου αισθάνομαι σαν να είμαι 26 σε θέμα ενέργειας και δύναμης. Άμα αισθανόμουν κουρασμένη ή γριά θα σου έλεγα πού πας να κάνεις παιδί. Το παιδί μάς έφερε μια καινούρια άνοιξη στο σπίτι και στον έρωτα, στο γάμο και σε όλα. Είμαστε 17 χρόνια μαζί και είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ», έχει πει στο Πρωινό και στη Φαίη Σκορδά σε παλαιότερες δηλώσεις της.

Συγκινητικός ήταν και ο τρόπος που είχε επιλέξει να ευχηθεί για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές στους διαδικτυακούς της ακολούθους. «Όταν όλα έχουν πάρει τη θέση τους…όταν η μαγεία έχει μπει για τα καλά στη ζωή σου…όταν η ευτυχία είναι μικρή λέξη για να περιγράψεις αυτό που νιώθεις. Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά», είχε γράψει στον λογαριασμό της στο Instagram ποζάροντας με την κόρη και τον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/B6c3xaKFA6C

Για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, έχει πει: «Η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Ήταν όλα προσχεδιασμένα και όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος δεν το πίστευα. Δεν έβαλα τα κλάματα και ομολογώ πως και όταν μου την έδωσε ο γιατρός στην αγκαλιά μου δεν έκλαψα. Την ώρα που την είδα πρώτη φορά, δεν πίστευα ότι αυτό το πλάσμα ήταν μέσα μου».

«Κάνω μια ζωή που ούτε την ονειρευόμουν ότι θα είναι τόσο ωραία, τόσο καταπληκτικά. Περνάω υπέροχα. Περιόρισα τα γυρίσματα γιατί δεν θέλω να χάνω ούτε μισό δευτερόλεπτο από το παιδί», έχει πει στο Καλό Μεσημεράκι και τον Νίκο Μουτσινά.