Στη συνεργασία Σχοινά - Μαζωνάκη, η Καίτη Γαρμπή πήρε θέση αλλά τι ρόλο παίζει η Έλλη Κοκκίνου;

Πατούλια Κατερίνα
Στη συνεργασία Σχοινά - Μαζωνάκη, η Καίτη Γαρμπή πήρε θέση αλλά τι ρόλο παίζει η Έλλη Κοκκίνου;

Ο Διονύσης ενημέρωσε τα φιλαράκια του- όλους εμάς που γεμίζαμε ασφυκτικά το 4711- για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο Γιώργος απάντησε (χωρίς να απαντήσει) τραγουδώντας Σχοινά αλλά η Γαρμπή κατάφερε να πει τα αυτονόητα, με τρεις ατάκες. 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή κι ας πούμε πώς γεννήθηκε τούτο το beef, που ούτε με trap έχει να κάνει ούτε με άτομα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε να εμπλέκονται σε τόσο δημόσιες διαφωνίες.

Ο Διονύσης Σχοινάς και ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συνεργάζονταν στο Κέντρο Αθηνών, όπου ο Μαζώ, έκανε πέρσι επιτυχημένες και sold out εμφανίσεις.

mazonakisband__305713426_120072930814279_8808136993874672125_n.jpg

Η πρεμιέρα ορίστηκε για τις 9 Σεπτεμβρίου 2022 αλλά και η 9 πέρασε και η 16 Σεπτεμβρίου πέρασε κι ας ήταν sold out και στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, ο Διονύσης αποφάσισε να αποχωρήσει τελικά από το σχήμα, το οποίο δεν θα κάνει πρεμιέρα ούτε κι αυτή την εβδομάδα, εξηγώντας πως πληροφορούνταν τελευταία στιγμή την αναβολή, κάθε φορά και χωρίς ο ίδιος να έχει λόγο σε αυτήν.

https://www.instagram.com/p/CikMkVSL7dj

O Γιώργος Μαζωνάκης δεν απάντησε γραπτώς αλλά άφησε το δικό του υπονοούμενο τραγουδώντας το κλασικό hit του Σχοινά «Ποτέ» και τονίζοντας πως η μουσική ενώνει.

https://www.instagram.com/p/CimVUW0Nxjz

Τελικά η πρεμιέρα ορίστηκε (ξανά) για τις 29 Σεπτεμβρίου αλλά αυτό ήταν το λιγότερο.

Αρχικά, τοποθέτηση επί του θέματος έκανε η Καίτη Γαρμπή, η οποία και εξήγησε πως όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, ενώ ήταν sold out. Χωρίς να τον ενημερώσουν, χωρίς να αποφασίσουν από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του. Χωρίς να τον ενημερώσει κανείς! Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια, δεν υπάρχει σεβασμός στο κοινό. Γιατί και οι δύο εμφανίσεις ήταν sold out. Ο Διονύσης που είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σωστός σε όλη του την πορεία, έχει 100% δίκιο.

Αυτά είπε η Καίτη και τόνισε πως δεν έχει επικοινωνία με τον Γιώργο Μαζωνάκη και δεν ανακατεύεται σε τέτοια πράγματα:

«Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή. Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής» τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

Όλα θα τελείωναν εκεί, αν το beef απλά έκλεινε γιατί από χτες, μπήκε στην κουβέντα ένα άλλο ζήτημα που μας θύμισε ιστορίες παλιές, love stories από τη δεκαετία του 90 που ως φαίνεται δεν κάνει comeback μόνο στη μόδα!

Σύμφωνα με το Πρωινό Mega, ο Διονύσης Σχοινάς όχι μόνο δεν θα μείνει εκτός πίστας φέτος το χειμώνα μετά την διάλυση συνεργασίας του με τον Γιώργο Μαζωνάκη στο Κέντρο Αθηνών αλλά θα συνεργαστεί με την Έλλη Κοκκίνου στο Box!

Και τι μας νοιάζει θα πεις; Και που είναι το νέο; Προφανώς για τους γεννημένους τα τελευταία 20 χρόνια, το ζεύγος Σχοινά- Γαρμπή φαντάζει βγαλμένο να γεννήθηκε μαζί.

Για εμάς τις υπόλοιπες - και μεγαλύτερες- η πρόταση γάμου του τραγουδιστή στην Καίτη, εκείνη την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1996, ήταν σοκ. Μεγαλύτερο όμως θαρρώ, ήταν για την Έλλη, με την οποία ο Διονύσης υπήρξε δεσμευμένος και είχαν ετοιμάσει - όπως τόνιζαν τα τότε περιοδικά gossip- το σπίτι που θα έμεναν μαζί.

https://www.instagram.com/p/BTqYuxnlMtL

Όλο αυτό το μακρύ love story, δεν θα είχε καμία σημασία αν στο μυαλό της κάθε φαν του Σχοινά από το μακρινό 1990, δεν περνάει η σκέψη να βλέπει τον Διονύση στο Box, να τραγουδά ντουέτο με την Έλλη «Ζήσαμε μόνο για λίγο και χωρίσαμε» και την Γαρμπή να τους ρίχνει γαρύφαλλα!

Μήπως, λέμε μήπως, ήρθε η ώρα να ανακατευτεί η Καίτη στις συνεργασίες του Διονύση!